Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

No na inženýra jsem to ještě nedotahl a v Teplý nebydlím :D.

Jinak to jsou skutečně hodinky ode mne,nakonec jsem se n....l a ta aukce byla přepsaná :D,proto je nikdo nekoupil.

Ale kde ste přišli na to že to je mystifikace ????

Je to vojenský typ? Je.O originále není nikde ani slovo,dokonce nevěděl ani jestli je to 69 nebo 96.A jestli někdo špatně čte co sem napsal o bastlech za to nemůžu...

Jasně sem psal že mi bastly nevadí a že bych dal přes držku tomu co k bastlum napíše že to je vyhledávaný exemplář z fora chronomagu.Jinak bych asi vodpověděl dřív,ale

mam nějakou honičku :)

post-12679-083791200 1324591939.jpg

edit:překlep

Upraveno uživatelem nikdo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já bych polemizoval s tím vojenským tipem. Do armády se nějakým způsobem dostávaly jen sportovní modely.

Já se nechci Honzo dohadovat je to věc úhlu pohledu.Pouzdro z 96 co má tu gumu pod dýnkem,korunka ze sportů II.Strojek byl 68 co má tlumič nárazu.Jediné co by kazilo těsnost na vodu je obyčejné sklo bez armováku.Jenže u spousty lidí je zažitý vojenský typ jen to že maj iluminaci a black dial.Za tyhle hodinky jsem už dostal svuj díl když sem je v Praze prodával od Toljy.Ale je prokázáno,že všecky cesty vedou na aukro :D .JINAK VŠEM LIDEM DOBRÉ V?LE ,POHODU A KLID :santa: . Upraveno uživatelem nikdo
Odkaz ke komentáři

Těsnění pod dýnkem je pouze pro případnou vlhkost,korunka je tam taky skoro na prd,protože toto pouzdro má kratší krček a nedosahule na oba kroužky v korunce a tlumič nárazu měly i jiný kalibry např 66 ,64,69 .Pořád mě tam někde nesedí ta vojenskost.Jinak nic ve zlým

Odkaz ke komentáři

Točíme se pořád kolem toho samého.

Pokud si někdo udělá bastl, který se nikdy nevyskytoval, měl by to při prodeji (nejen na Aukru) jasně deklarovat, aby nemátl méně zkušené kupující fandy primek.

Když to prodává s takovýmto popisem nějaký známý aukro-filuta, už se tomu ani nedivím. Pokud to ale prodává člen fóra, který se s tím ještě předtím chlubil v některém vláknu , tak tomu fakt ani přes různé směšné výmluvy nerozumím a nevím, jak to omluvit :sad01_anim: .

P.S. A já blb si myslel, že mám vojenské už všechny, ale asi mám příliš velké mezery ve znalostech.........................

Odkaz ke komentáři

A já blb si myslel, že mám vojenské už všechny, ale asi mám příliš velké mezery ve znalostech.........................

Jeden vzácnější a méně se vyskytující model je teď na aukru. Mohl by jsi si rozšířit a obohatit svoji sbírku.

:taz: :lol2: :lol2: :lol2: :taz:

Edit: chybka

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odkaz ke komentáři

Už mi nebaví vysvětlovat něco dokola.Přeci nenesu zodpovědnost za každýho co si ode mne a nebo ještě od dalšího v řetězu koupí nějaký bastly.Postup je jednoduchej,ten prodejce má nějaký nick tenhle je dokonce podnikatel a sběratel či prodejce hodinek a u něho má adresu ze jmenem.Není to moje adresa a nikdy sem INGENÝR nebyl.Tohle asi nejde zfalšovat protože aukro vyžaduje ověření IČ a DIČ.Nechtěl sem to psát ale už sem tak nakrklej na různý ignoranty,že to napíšu:

Kdo z Vás neprodal žádnej bastl je svatej.HOWG. S:::::E na TYHLE NICOTNÝ PROBLEMY A VĚNUJTE SE NĚČEMU UŽITEČNEMU :( -třeba manželce a nebo tomuhle :cheers: .

PS: akdyž jste kluci takový detektivové a přemýšlíte tak stačí podívat na profil je tam skajp kde je moje jmeno a taky jsem vlastníkem domeny hodinkyprim.eu,to se taky vochcat nedá tam je moje adresa i jmeno.No ono je lepší blekotat jak je ten druhej podvodník a vědět prd.No já sem sice tady párkrát do někoho šil,ale podklady jsem si ověřil.Takže střela šla do cíle :)

Jo trochu ste mi nakrkli,ale že sou vánoce na krku tak to splachuju.......................

Upraveno uživatelem nikdo
Odkaz ke komentáři

Už mi nebaví vysvětlovat něco dokola.Přeci nenesu zodpovědnost za každýho co si ode mne a nebo ještě od dalšího v řetězu koupí nějaký bastly.Postup je jednoduchej,ten prodejce má nějaký nick tenhle je dokonce podnikatel a sběratel či prodejce hodinek a u něho má adresu ze jmenem.Není to moje adresa a nikdy sem INGENÝR nebyl.Tohle asi nejde zfalšovat protože aukro vyžaduje ověření IČ a DIČ.Nechtěl sem to psát ale už sem tak nakrklej na různý ignoranty,že to napíšu:

Kdo z Vás neprodal žádnej bastl je svatej.HOWG. S:::::E na TYHLE NICOTNÝ PROBLEMY A VĚNUJTE SE NĚČEMU UŽITEČNEMU :( -třeba manželce a nebo tomuhle :cheers: .

PS: akdyž jste kluci takový detektivové a přemýšlíte tak stačí podívat na profil je tam skajp kde je moje jmeno a taky jsem vlastníkem domeny hodinkyprim.eu,to se taky vochcat nedá tam je moje adresa i jmeno.No ono je lepší blekotat jak je ten druhej podvodník a vědět prd.No já sem sice tady párkrát do někoho šil,ale podklady jsem si ověřil.Takže střela šla do cíle :)

Jo trochu ste mi nakrkli,ale že sou vánoce na krku tak to splachuju.......................

Voda už je vylitá, tak to spíš necháme uschnout a vyčichnout, co ty na to? :cheers:

Jinak právě z tohoto důvodu moje bastly neopouštějí moje vlastnictví - dělám si je pro radost a když mne přestanou bavit, tak jdou do šuplíku a později je buď přestavím na jiný bastl, nebo použiju na náhadní díly. Samozřejmě za bastl nepovažuju složeninu, na kterou jsou použity originál díly a je to dotaženo do originál stavu.

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odkaz ke komentáři

Voda už je vylitá, tak to spíš necháme uschnout a vyčichnout, co ty na to? :cheers:

Jinak právě z tohoto důvodu moje bastly neopouštějí moje vlastnictví - dělám si je pro radost a když mne přestanou bavit, tak jdou do šuplíku a později je buď přestavím na jiný bastl, nebo použiju na náhadní díly. Samozřejmě za bastl nepovažuju složeninu, na kterou jsou použity originál díly a je to dotaženo do originál stavu.

Jo Honzo za to si fakt můžu sám :).Jak napsal někdo výš...káže vodu ,chlastá víno :D .Sranda je,že zrovna tyhle bastly zprudily víc vážených členů chronomagu.Každej kdo je v té Praze viděl mi začal vysvětlovat co to je za strašnou věc.Omlouvám se všem,že jsem (mimo jedného,byl takovej solidní a nedělal chytrýho) dělal blbce,kterej o hodinkách nic neví :) .Prostě mi bavilo jak to někoho dokáže vytočit.Osobně znám víc členů co sem píšou bohužel,že jsem to já ví jen asi 2 :) .Ostatním rád zahraju takovýho typyckého vesnického burana co se všemu hrozně diví ..... no jezdim -MOST,PRAHU.TEPLICE,CHOTUSICE,BUŠTÍK a VELKÁ DOBRÁ(jo a taky TCHOŘOVICE a někdy BRNO)......no a na autě máme napsáno "VÝKUP POČÍTAČOVÉHO ŠROTU" už jste někdo v obraze? Jinak fakt hezký a hlavně nestresový svátky a už tohle vlákno nebudu doopravdy spamovat... Upraveno uživatelem nikdo
Odkaz ke komentáři

Omlouvám se za blešení vlákna, ale tuto debatu jsem rozpoutal já a jsem rád, že se každý k tomu mohl vyjádřit, jak autor hodinek tak i pozorovatelé. Samozřejmě když jsem odkaz vkládal, tak jsem si byl vědom odkud že to větry vanou. Ale stejně jsi si pekelně naběhl na ránu a tvoji nahrávku na smeč nešlo promarnit, což doufám chápeš Posted Image. Navrhuji uklidit munici a užívat v pokoji a klidu svátků vánočních Posted Image.

Odkaz ke komentáři

Sorry, já fakt vůbec nechápu, proč jsi nakrklej, většina tady nadává na konkrétního prodávajícího na Aukru, jak se snaží zavádějícím popisem zvýšit hodnotu zboží , vždyť úplně stačilo napsat že to prostě nejsi ty a máš pokoj. To je taky tím, že řada lidí používá různá krycí jména na různých serverech, já kdybych na Aukru prodal bastl s pohádkou, tak všichni budou hned vědět, o koho jde, ale mám ještě navíc výhodu, že jsem zatím "svatej" :angel:

Odkaz ke komentáři

Hledal jsem tady něco o hodinkách na Aukro a málem tady byla bitka.

MOŽNÁ je cestou poznámka od pana Primkaře (Honza Manta), že to co si zbastlím sám doma má zůstat u mně a ne s tím dále blbnout lidi i když možná neůmyslně.

Jakej pak pan primkař? Ty moje dva nebo tři kousky ani nestojí za řeč. :smile_anim:
Odkaz ke komentáři

Jak říká klasik, cesta do pekla bývá většinou dlážděna dobrými úmysly.

Takže kdo se řídí zlatým Honzovo pravidlem, že bastly patří do šuplíku, do trezoru nebo na vlastní ruku (a bastly prezentované na fóru dvojnásobně ), bude mít klidné spaní bez překvapení.

Odkaz ke komentáři

Podle mě je to pouzdro ze sportů devadesátých let a měly bílý cifr.Ručky z kal.50-57 myslím zlaté,ale není to poznat,a ciferník je ze soudků aspoň se mě tak jeví.Nebyl akorát tak sytě červený,což možná dělá ta fotka.No a korunka je taky asi z primek.Dle mého možná blbého názoru je to poskládané z dílů Prim včetně kal.68.. .Ale docela pěkné

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...