Kristian.nov Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Může mi někdo říct, co může být lepší než-li NOS? Asi tohle:http://aukro.cz/nenos-perf-zlac-prim-17kamenu-lepsi-nez-nos-i1436887859.html#gallery Jinak jsou pěkný, ale kvůli tomu nadpisu jsem to sem musel dát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 No tak tohle je taky pěkný...http://aukro.cz/prim-skeleton-unikat-i1437654819.html#gallery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Foto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 pardon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Vcera sla na aukru zajimava vec (tedy pro me) myslel jsem ze bych moh mit hodinky s ceskym napisem dne ale bohuzel nezadarilo se. Fotka je mizerna. Podle napisu to vypada ze kalibr neni automat na rozdil od toho co jsem tu doposavad videl. Vi nekdo co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 To je quartz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Aha, aha... tak to jsem nevedel ze se delaly s Quartzem co tam je za kalibr ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 (upraveno) Aha, aha... tak to jsem nevedel ze se delaly s Quartzem co tam je za kalibr ? Myslím že uvnitř jsou strojky CITIZEN kal. 8554, day date, vyráběly se v létech 1979 až 1980, celkové vyrobené množství cca 5000 ks Edit chybka Upraveno 30. ledna 2011 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 (upraveno) Do revoluce se v primu dělaly jen 2 hodinky se dnem v týdnu. Ty quartzy s Citizen strojkem a pak kal. 97. Pokud chceš den v týdnu česky, musíš sehnat kal.97, což bude fuška a za dost peněz .Ty quartzy s Citizen strojkem mají jinou zvláštnost - den jde nastavit německy nebo auglicky , takže si podle nálady můžeš vybrat, jestli budeš mít zítra montag nebo monday - tedy poznat to půjde spíše v úterý - dienstag nebo tuesday . Upraveno 30. ledna 2011 uživatelem stanik73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 moc pěkný quartzky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mildafleck Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 Moc se mi líbil tento inzerát je to hezky napasaný hlavně že jsou vodotěsné. SBĚRATELSKÝ SKVOST !!! Staré Primky Sport II s datumovkou. 17 Jewels.(Vyrobeno v CSSR / Made in Czechoslovakia) VODOTĚSNÉ DO 4at . Jsou to ?potápěčské? hodinky. (vypadlá ručička vteřinovky-viz foto) Funkčnost neznámá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 Moc se mi líbil tento inzerát je to hezky napasaný hlavně že jsou vodotěsné. SBĚRATELSKÝ SKVOST !!! Staré Primky Sport II s datumovkou. 17 Jewels. (Vyrobeno v CSSR / Made in Czechoslovakia) VODOTĚSNÉ DO 4at . Jsou to ?potápěčské? hodinky. (vypadlá ručička vteřinovky-viz foto) Funkčnost neznámá. Někdo utěsnil hodinky i s vodou uvnitř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 Prim sport automatic-pěkný stav - aneb co všechno jde narvat do PRIM Sport II. Kdo tipne cenu? http://aukro.cz/prim...1451301833.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 (upraveno) Prim sport automatic-pěkný stav - aneb co všechno jde narvat do PRIM Sport II. Kdo tipne cenu? Hezkej bastl, ale mně se víc líbí s tím fialovým cifrem. Upraveno 7. února 2011 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 Moment, tak tenhle nápad jsem dostal taky (viz foto). Ty na aukru ale nejsou moje práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 Orlando cos mel na vysvedceni doufam zes nerupnul a nebo ze bys je psal? Ten cifr tam mas z tech automatu o dva prispevky vys? Takovej bych mel zajem ale filajovej pac ten uz mi chybi jedinej do sady nebo cely hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 (upraveno) Orlando cos mel na vysvedceni doufam zes nerupnul a nebo ze bys je psal? Ten cifr tam mas z tech automatu o dva prispevky vys? Takovej bych mel zajem ale filajovej pac ten uz mi chybi jedinej do sady nebo cely hodinky. Jsem pan učitel, takže je rozdávám, ale nikdo ode mě nerupnul Mimojiné, zajímal by mě původ toho kroužku kolem strojku, protože já tam mám takový "hand made". Dal by se udělat přebroušením kroužku z kalibru 68, nebo je to něco úplně jiného? Upraveno 7. února 2011 uživatelem orlando1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Já si s dovolením typnu tak 3500 Kč a možná i víc, protože lidi jsou dneska strašný nadšenci a nemaj rozum .Koukal jsem, že Prim sport "Aitomatic" s cifrem a dýnkem z Parexa šly za 6200 Kč.Je mě upřímě líto toho človíčka, který to koupil jistě v domění, že bude mít letecké hodinky s historií.A ještě víc je mě líto toho co je prodával, pokud to bylo s vědomím, že prodává padělek alá Prim letecké automatic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Moment, tak tenhle nápad jsem dostal taky (viz foto). Ty na aukru ale nejsou moje práce... Přiznám se, že jsem na ně na Aukru včera taky narazil. A hned jsem si říkal, hele ho ptáčka Orlanďáčka:-) Na první pohled vypadají totožně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Jsem pan učitel, takže je rozdávám, ale nikdo ode mě nerupnul Mimojiné, zajímal by mě původ toho kroužku kolem strojku, protože já tam mám takový "hand made". Dal by se udělat přebroušením kroužku z kalibru 68, nebo je to něco úplně jiného? Relativně dal Nebo použít od automatů PS2 nebo od PS2 s kalibrem 64. Kal. 68 má 25mm a kal. 64, 69 a 96 má 25,6mm. Jen bys tam ještě měl udělat po přebroušení taky výřezy na upevňovací šroubky strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se