skodna Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Co je to za kalibr? 94 Já jsem v tomto futrále viděl jen 64 a nebo ZJS ale ty měly celochromovaný poutdro i s lunetou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Co je to za kalibr? 94 Já jsem v tomto futrále viděl jen 64 a nebo ZJS ale ty měly celochromovaný poutdro i s lunetou Omlouvám se za fatální překlep - myslel jsem samozřejmě kalibr 64. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrist72 Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Souhlas, za 85 tis. by to mohlo jít s originál krabičkou a příslušenstvím, takhle je to ranec, ale třeba se někdo odhodlá :-) Pokud si dobře pamatuju, dvoje hodinky zde členové pořídili za poloviční cenu v excelentním stavu se vším, co k hodinkám patří. Tohle není moc dobrý kauf, zvlášť v dnešní době, kdy má volná koruna o 30% větší hodnotu než před rokem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrist72 Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Soudky s podobným červeným cifrem má v nabídce prodejce ertischowitz barva odpovídá pouze bez datumovky. Podle mě je to pouzdro ze sportů devadesátých let a měly bílý cifr.Ručky z kal.50-57 myslím zlaté,ale není to poznat,a ciferník je ze soudků aspoň se mě tak jeví.Nebyl akorát tak sytě červený,což možná dělá ta fotka.No a korunka je taky asi z primek.Dle mého možná blbého názoru je to poskládané z dílů Prim včetně kal.68.. .Ale docela pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 ty soudky ale nemají minutové indexy. Teda aspoň je tam nevidím ale koukám na to přes mobil tak pokud blbě vidím tak sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Jojo - minutové indexy na soudcích nejsou, proto mají armovák s indexy. A i plastické indexy jsou odlišné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonT Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Co dodat, prostě nádhera, jen ten řemínek je jaksi nepatřičný (dle mého soukromého názoru) ale to se dá snadno napravit. Jsem zvědav, jestli si někdo z členů fóra udělá hezkýho Ježíška!!!!! Tak nakonec nikdo Je pravda, ze jich je v obehu pouze 13? Psalo se tu cirka o polovicni cene.. to se mne zda pomerne malo.. neslo nahodou o reedici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Tak nakonec nikdo Je pravda, ze jich je v obehu pouze 13? Psalo se tu cirka o polovicni cene.. to se mne zda pomerne malo.. neslo nahodou o reedici? Byl to přeci jenom ranec peněz. Hodinky bohužel bez původního řemínku a krabičky. Možná i tom jim uškodilo. Jinak hodinek je opravdu zatím známo pouze 13 dochovaných kusů. Tady stanik vytvořil ucelený přehled dle výrobních čísel na dýnku http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/43484-kradez-hodinek-prim-orlik-65-302/page__pid__670671&do=findComment&comment=670671 Měl jsem to štěstí vidět na vlastní oči z tohoto balíku dva exempláře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 Byl to přeci jenom ranec peněz. Hodinky bohužel bez původního řemínku a krabičky. Možná i tom jim uškodilo. Jinak hodinek je opravdu zatím známo pouze 13 dochovaných kusů. Tady stanik vytvořil ucelený přehled dle výrobních čísel na dýnku http://forum.chronom...671#entry670671 Měl jsem to štěstí vidět na vlastní oči z tohoto balíku dva exempláře V přehledu jsou pouze ty kusy, které prošly v posledních letech fórem nebo aukrem. Určitě jsou ještě jiné další kusy, jejichž majitelé je jistě mají a chtějí zůstat v anonymitě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonT Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 V přehledu jsou pouze ty kusy, které prošly v posledních letech fórem nebo aukrem. Určitě jsou ještě jiné další kusy, jejichž majitelé je jistě mají a chtějí zůstat v anonymitě . Vsem dekuji moc za upresneni. Jsou to jedny z mych snovych hodinek tak jsem chtel nasosat trosku vic informaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Chápete to? To jsou plky, připadá mi to, jak kdyby bylo těsně po silvestru a prodávající toho měl dost...tady je ta ECHT RARITÄT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Je to sice méně se vyskytující barevná mutace, ale zase až taková rarita to není. Nicméně paní sem na fórum chodí a zase až takové bludy nepíše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Je to sice méně se vyskytující barevná mutace, ale zase až taková rarita to není. Nicméně paní sem na fórum chodí a zase až takové bludy nepíše. Promiň, nevím sice jak to souvisí s tím, že paní sem chodí, ale mně to tedy přijde jako dost přitažené za vlasy, ale asi už jsem nějaký vztahovačný a alergický na ty mytologie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Není to extravzácné, ale těch s čistě bílými indexy fakt moc není. Většinou jsou světlounce zelené. To s tou žlutou barvou je samozřejmě blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Není to extravzácné, ale těch s čistě bílými indexy fakt moc není. Většinou jsou světlounce zelené. To s tou žlutou barvou je samozřejmě blbost. No dobrá, je vidět, že se to snažíš gentlemansky posunout do jiné roviny, já se vsadím, že těch raritních s bíločervenou kombinací najdeš pravě teď v inzerci hned několik za sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Jedná se o mutaci tohohle cifru A v té bílé se fakt moc často nevyskytuje, ale žádná rarita to zase není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Jedná se o mutaci tohohle cifru A v té bílé se fakt moc často nevyskytuje, ale žádná rarita to zase není. taky tak, včera už mi padla víka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Při nějakém objevu, s kterým se chcete podělit s ostatními, dávejte prosím vždy k odkazu na inzerát i fotografie. Rád bych se na ten ZÁZRAK také mrknul, ale bohužel aukce už skončila a fotografie z inzerátu jsou zřejmě z taktických důvodů fuč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Při nějakém objevu, s kterým se chcete podělit s ostatními, dávejte prosím vždy k odkazu na inzerát i fotografie. Rád bych se na ten ZÁZRAK také mrknul, ale bohužel aukce už skončila a fotografie z inzerátu jsou zřejmě z taktických důvodů fuč O nic jsi nepřišel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Pánové je tady šance, Orlíky sviští od korunky !!! Tak to jsem sám zvědav, jaká že bude ta reálná cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se