nikdo Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 Vysvětlení pojmu "ECHT" .Vyrůstal jsem v bejvalejch sudetech a moje máma mněla za sebou (ač češka ) povinou školní docházku do německé školy.Od mala to na mne valila napůl hochdojč .Pár věcí si pamatuju dodnes.ECHT znamená pravý,ve složení "ECHT LEDER" to znamená pravou kůži.De vo to co mělo v tej aukci bejt "ECHT".Mohlo to bejt,že sou echt bílý a nebo echt netradiční...a to splňujou oboje .Jinak zdravím"NIRMALITU" a přeju hodně duševního zdraví při čtení některých AUKRO kritik . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Dobrý den všem zde, jistě se nemusím blíže představovat a každý kdo si to tady čte mne zná. Zdařilé fotky Primek z mých příležitostných aukcí spolutvoří toto forum již nějaký rok. K prodejům: nelze se vždy zavděčit všem a občas může být někdo oprávněně nespokojený, zvlášt když se v 99% případů jedná o staré a většinou používané hodinky. Pokud se vyskytne vada je dobré ji co nejlépe popsat-vyfotit a hlavně se ozvat. Se mnou je možné se vždy dohodnout. Pan Straspol, jinak u prodejců Prim určitě velmi oblíbený a solidní zákazník mi loni v říjnu k výše zmiňovanému problému napsal jednou akorát toto: > ------------ Původní zpráva ------------ >> Od: <t---------l@seznam.cz>< >> Předmět: Re: Zpráva od uživatele Aukra< >> Datum: 25.10.2011 16:12:59 No tak teď přišly. Šikovně vyfocené poškozené pouzdro na vyhození...komentáře se vzdávám, pozitivní by nebyl. Tom. Nic dalšího nenapsal a nic nepožadoval. Bylo tam něco částečně na pouzdru odloupnuté, ale mosaz neprosvítala a na fotce to bylo vidět, jinak takové pouzdro se leskne samo od sebe, zkuste si ho vyfotit sám. Pokud se Vám něco nezdálo, mohl jste se před příhozem dotázat a ne mě po tak dlouhé době od obchodu poškozovat na Chronomágu. Ujišťuji Vás, že to šlo vyfotit i tak, aby nebylo vidět vůbec nic. V tuto chvíli již máte v mailu moji nabídku na zpožděnou satisfakci a pokud ji přijmete, bylo by vhodné i sem napsat že je všechno v pořádku. Děkuji za pochopení, Nirmalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Vážení, i když jsem zde už nechtěl o potížích mezi paní Nirmalitou a mnou psát, rád bych tady na foru dodal, že naše včerejší e-mailová korespondence nás dovedla k dohodě a přijal jsem nabízenou satisfakci, která dnes dorazila poštou. Děkuji všem zde za trpělivost, paní Nirmalitě že se ozvala s rychlým řešením a Honzovi a Mischovi za jejich projevy mistrovské diplomacie. Věc je vyřešena. Chronomagu zdar!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Bastl přímo z výroby? Zkosená datumka by tomu odpovídala. http://aukro.cz/prim-auto-time-s-datumkou-a-na-ruku-echt-raritat-i2111224299.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 (upraveno) Jak je zkosená datumka? Upraveno 13. února 2012 uživatelem Nirmalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Jak je zkosená datumka? Datumové okno. Není dodatečně dopilované. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Je fakt, že v hnědé barvě jsem tento ciferník ještě neviděl ... ikdyž je toho ještě dost, co jsem neviděl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Na aukru jsou jedny diplomatky s ,,perfektním" ciferníkem. Mám pocit, že je to nálepka a navíc šejdrem nalepená . Co vy na to? http://aukro.cz/prim-diplomat-venovani-policie-nacelnik-vb-brno-i2109655120.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Nálepka asi těžko, ale font je celkem tlustej, jako by to byl cifr z renovace, ale to může dělat to dodrbaný sklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 (upraveno) To Fajkus: Nestraš..., ale když na to čumím, tak se mi zdá index na 12 trošku posunutý doleva. Upraveno 13. února 2012 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Taktéž se mi zdá, že je to nějaké tlusté - viz fotka mých Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 To bude nějaká domácí renovace technickým perem nebo propisotem. Ani origo renovace z Eltonu nemají tak tlustý font písma a čar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Copak je tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Copak je tohle? To je Prim Supersport (alebo tak nejak) jedna z rannych verzii z cias este nez si Enlon uvedomil jak moc su jejich hodinky luxusne .... vo vnutri je miyota a sklo je nejaky mineral... mam jedny doma... neskor sa robili s etou a safirom a priehladom na stroj, stavali vo svojom vrcholnom obdobi okolo 18K potom sa prestali robit uplne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Co říkáte ? http://aukro.cz/prim-sport-ii-sada-8-ks-vhodne-do-sbirky-i2121941043.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usadama Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Pro začínajícího fandu sportů ideální. Počítám, že budou za chvilku fuč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Pro začínajícího fandu sportů ideální. Počítám, že budou za chvilku fuč. Jedny vyjdou v přepočtu na cca 440,-, což je hodně slušné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Pro začínajícího fandu sportů ideální. Počítám, že budou za chvilku fuč. Budou fuč přesně za 6 dní. Je to totiž dražba a končí v úterý, 21 února, 17:54:06 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usadama Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Nojo, došlo mi to, ale už jsem to nemohl přeeditovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Budou fuč přesně za 6 dní. Je to totiž dražba a končí v úterý, 21 února, 17:54:06 :-) No, už jsem na Aukru viděl dost náhle zrušených aukcí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se