Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Promiň, ale něco tak hrozného jsem snad ještě neviděl... Každý z nás má jiný vkus, ovšem tady na fóru bude stejná reakce jako moje u 99% členů. Pro mne hodnota max. 100,- Kč za baterii.

Upraveno uživatelem ricous
  • Dát hlas 1
Odesláno

jsou to mé osmé hodinky, domákl jsem se ze to je jakási zlatnická firma, jsou to mechaniky no. podobné hodinky od te znacky se prodavaji za 1 500 $. tak nevím jeslti je to zas takovy shit

Odesláno

1.500,- USD? Možná to uvádějí na webovkách, aby měl hejl pocit super kšeftu. Nezlob se, ale fakt je to totální brak, navíc designově příšernej...

Odesláno

Jak píšeš, jsou to Tvé osmé hodinky. Tak to ber zkrátka tak, že při těch sedmých Tě štěstí opustilo. A já Ti přeji, aby to nebylo nadlouho. Nenech si krásné svátky zkazit ani hroznejma hodinkama, ani našimi reakcemi :-)

• Dát hlas 1
Odesláno

přátelé, abych byl přesný, koupila mi je přítelkyně, před časem jsem je totiž zahlídl za dobrou cenu, a překvapilo mě, že mechanické hodinky někdo prodává v bazaru atd, chápete. Připadám si teď jak pitomec. Mrzí mě to, ale co nadělám, snad se nebudu muset nutně propadávat do země, když si je občas vemu, jelikož dnes "frčí" hodinky z Avonu, různě BT bentime apod. Díky za reakce

Odesláno
  V 25. 12. 2010 v 10:57, 'Luk' napsal:

Myslím, že si z nás opět někdo dělá srandu. Ostatně jako každý rok o tomto čase. :) Těším se na silvestrovský vrchol :wine:

Ne, tohle vypada seriozne. Jamesi, asi to bude tezke prijmout, ale ty hodinky nemaji naprosto zadnou hodnotu. Je to nejhorsi cinsky brak a to se tyka jak kvality tak vzhledu (designu). Je to proste hruza. Nez utratit treba petistovku za neco takoveho, radeji si skocte s pritelkyni do divadla nebo na veceri. Tohle jsou penize vyhozeny z okna a nic vic. Jestli je chces nosit, klidne je nos. Lidem, u kterych frci Bentime a Avon, sice mozna sklidis uspech, ale kazdy, kdo o hodinkach vi trochu vic, Ti nerekne nic jineho nez my tady.
Odesláno

citace: "si si isty ze v praci nevdychujes nieco nevhodne? napriklad ortut" tak to mě rozsekalo :)

Jinak mechanický skeleton s průhledem na stroj čínské provenience je opravdu ošklivost. Ale lidé jsou různé, a třebas se to někomu líbí...Mě ne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...