Kupa54 Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2010 Před Vánocemi jsem na Aukru objevil zajímavou verzi Orient King Diver a nepodařilo se mi o nich vůbec nic zjistit, našel jsem na Watchyouseek jenom jednu fotku a poznámku "že jde o King Divery". Různých jiných verzí je přitom popsáno docela dost.Tak kdyby náhodou měl někdo nějaké informace, tak bych je uvítal.Co napsat k hodinkám.. strojek, klasika 21 jewel Orient průměr 39 mm, bez korunky ukazatel day/date klenuté minerální sklíčko rozteč pro pásek 18 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2011 Ahojmyslím že je to předchůdce současných velmi oblíbených 100m submarinerů,jsou z 80.let a na dýnku, by mněl být delfín ve skoku nebo něco podobného, (na tvojí fotce to nejde rozeznat).Vodotěsnost 100m, velmi bytelné vypouklé sklíčko a na rozdíl od dnešních modelů, bez kyklopa.Částtéto produkce je made in brazil.Kdysi jsem o nich četl na WUS, a je to relativně raritní kousek právě pro původ. Výr. serie začínala většinou písmenem Y..., byla to odpověd na legendární Seiko 7002 a jsou minimálně stejně dobré, až na to že mají 18mm rozteč řemenu a o 50m nižší vodotěsnost.Víc bohužel si nepamatuji, četl jsem to někdy v roce 2002. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2011 Parádní (!!!) , nezapomeň je vzít s sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2011 Ahoj,kdysi jsem měl podobné.Koupil jsem je v Tuzexu za 400,- TK .Akorát že měly plastikové sklo.Loni jsem je objevil na Ebay a tak jen z nostalgie jsem si obrázky vystavených hodinek stáhl.tak je sem postnu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 4. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 romane, určitě je s sebou vezmu, jsou opravdu vintage leon: díky za fotky, ty tvoje vypadají jako buď následující, nebo předcházející model Každopádně dík za ty fotky, tenhle model jsem ještě neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Přidávám taky jedny king diver,dostal jsem je od kamaráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pykof Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 Ako tak blúdim po fóre objavil som tieto príspevky o Orientkách a tak som si spomenul na moje.Kúpil som si ich asi v 1981 v Tuzexe za 385.- bonov a hádam 12 rokov intenzívne používal pri potápaní , často v hĺbkach okolo 32 metrov až som ich utopil - jedenkrát, potom druhý krát ,až skončili takto: zároveň v tom čase si také kúpil i kamarát, s ktorým som absolvoval väčšinu ponorov v tom čase, no boli používané cca 3 roky a zdedil ich jeho syn ako pamiatku na otca, našťastie bol ochotný poslať mi aspoň fotky: po rokoch, pri rozširovaní mojej zbierky historickej potáčckej výstroje som získal tieto: a zároveň moje pôvodné som uviedol do akého takého pozerateľného stavu, nakoľko svoju zbierku občas vystavujem. Takže toto je história mojich Orient King Diver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 tak toto su paradne fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 King Diver jsou parádní ... díky za fotky . Jinak je vidět, že to Orient s potápěním myslel vážně ikdyž své hodinky ohledně vodotěsnosti značil divně ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 Tak tyhle KD mě dnes zvedly náladu....... Při návštěvě blešáku zakoupeny za cenu primek. Hodinky jdou zatím přesně a vše se tváří funkčně. Ač jsem nikdy nebyl Orientalista, je to kus kovu a to mám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Oživím pět let mrtvé vlákno svými King Divery: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 A ještě dvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabbath Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Jedny z nejhezčích hodinek na fóru. Mají neskutečné koule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 rychlocvak po rozbaleni ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 7. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Jeronimo, krásný hodinky a krásný fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Oživím pět let mrtvé vlákno svými King Divery: Hodně zajímavý kousek. Jaký mají průměr pouzdra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 (upraveno) Díky kluci. Já už budu jen vzpomínat. Jovani je potřeboval víc než já. Edit: Průměr pouzdra je 42 mm bez korunek. Uvnitř inhaus 1942. Upraveno 9. listopadu 2018 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 este si kavu dnes doma vychutnam, zajtra o tomto case snad uz budem pouzivat ?bazanta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Kdyby tě náhodou přestaly bavit, tak dej vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Jardo neprestanu, vies to moc dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se