Sovík Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Ahoj, udělal sem si radost a koupil si hodinky Seiko sna411. Ocelový tah, jeho obvod byl na mou ruku velky a taky se mi nepodařilo zašroubovat korunku.Skrz ten tah sem k hodináři stejně musel, tak sem korunku nechal tak, ať mi to udělá odborník a ještě abych třeba nestrhl zavit apod. Přišel sem tam řekl co chci on že ok a asi na sedm minut zmizel, pak přišel, tah zkrácené, korunka zašroubovaná a serizeny čas a datum... Vzal si za to 300,- ! Je to normální??? V noci sem toho moc nenaspal a až sem přišel, tak sem si uvedomil že mi nedal ani doklad... Je to seriózní? Díky za odpovědi Edit:Píšu z mobilu a prediktivni klávesnice mi tam místo hodinare napsala novináře, nevím jak to změnit tak se nesmejte:-)
Skipi Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Mám stejnou zkušenost. Kolegyně z práce platila za odebrání 1 dílku z tahu stejnou částku. Říkal jsem jí, ať to příště raději donese ke mně... U měničů baterek (dříve hodinářů) je to asi standardní cena.
ricous Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Zkusennost s hodinarem z mensiho krajskeho mesta - zkraceni tahu 50 - 100,- Kc dle narocnosti, ostatni (serizeni casu a zasroubovani korunky) neuctuje.
sect Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Ostrava náměstí - malý krámek - zkrácení tahu - 75,- navíc pěkná, mladá holka. Zkracovala mi Omegy, Breitlingy, Trasery i Seika a vždy bez problémů, jinam bych už nešel . O pár desítek metrů dál značkový obchod Deal - prodloužení a nasazení tahu na Breitlingy - 500,- (bez čehokoliv pěkného na dívání.....)
bradda Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Dusak - zkraceni tahu u hodinek, ktere nebyli u nich koupeny - Zadarmo
gougy Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 250 nebo 300,- jsem už taky dával, ale bylo to u Dušáka a zkracovali jsme Link tah u THeuerů, což není taková sranda, jako vyklepnout osičku... Navíc jsem opravdu nevěděl jak na to a při své "zručnosti" jsem raději skočil na kafe tam.. Ale jinak se moc nedivím, někteří "měniči baterek" už vážně neví co by a dělají jinak krásné profesi hodinářské ostudu.
DavidC3 Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 většinou co vím tak 50 až 100,- dle modelu. Nastavení času zdarma..
mechano Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Záleží to na obchodní politice firmy ale nejčastěji jsem četl v ceníku: seřízení na Vibrografu : 300,- Kč.
redd Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Doporučuji si koupit za stovku zkracovač tahů a úkon provést příště doma.
gougy Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Záleží to na obchodní politice firmy ale nejčastěji jsem četl v ceníku: seřízení na Vibrografu : 300,- Kč. V tomto případě se asi nejednalo o seřízení, ale nastavení času, alespoň tak jsem to pochopil.
mechano Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 V tomto případě se asi nejednalo o seřízení, ale nastavení času, alespoň tak jsem to pochopil. Tak to doufám, žes to pochopil špatně.
mmako Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 U Dušáka v Arkádách jsem to měl vždycky zdarma (cca troje hodinky - třeba ta Grand Seika mají opravdu titěrné šroubky a já už na to nevidím :-), ale je pravda, že tam už mě celkem znají podle ksichtu (za poslední rok jsem tam kupoval devatery hodinky). Ale byl jsem tam svědkem, že někdo přinesl něco, co bylo úplně mimo jejich sortiment a byl upozorněn, že to zkrácení bude stát nějaké stokoruny. Podle mě se tím hlavně brání tomu, aby se z prodejny stal rychloservis/seřizovna hodinek- jsou tam většinou dva lidé na celou prodejnu a tohle dovede celkem zaměstnat při počtu lidí, kteří tím centrem protečou...
sery.vlk Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 (upraveno) Dušák: úprava délky náramku (články na šroubcích, respektive na čepech v trubičkách, které držely tak fest, že se mi je nepodařilo doma vytlačit) vždy cca nebo pod 200,-- a na počkání. Upraveno 29. prosince 2010 uživatelem sery.vlk
ricous Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Tak to doufám, žes to pochopil špatně. Priznam se, ze jsem to pochopil stejne - pouze nastavil datum a cas. Ono by se to jinak dalo za sedm minut stihnout, zkratit tah, otevrit hodinky, seridit podle vibrografu, pretesnit (predpokladam serioznost hodinare) a zavrit? To by pak ta cena byla opet v extremu, nyni opacnem :-)
revue gt Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Záleží to na obchodní politice firmy ale nejčastěji jsem četl v ceníku: seřízení na Vibrografu : 300,- Kč. Tak draho ?, není možno. Tady je část ceníku oprav Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Tak draho ?, není možno. Tady je část ceníku oprav Z jakého je to roku?
bohus76 Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Z jakého je to roku? To pamatuje Žižku,když měl ještě obě oči.
revue gt Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Z jakého je to roku? Platilo to do 92 roku, pak to .............................
quaero Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Doporučuji si koupit za stovku zkracovač tahů a úkon provést příště doma. Poradíš kde?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se