DaLo Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2010 Potřeboval bych sehnat pár NATO strapů (18mm, 20mm), ale jediný, co se mi povedlo najít, je Traser na Chronoshopu. Nevíte o českém eshopu nebo kamenném obchodu (Praha), kde by běžně NATO strapy měli? Díky moc...
DaLo Odesláno 3. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 Fakt se u nas neda sehnat NATO strap? Chjo, tak asi ebay...
Kostra Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 U nás jsem taky nic nenašel. Nakonec jsem nakupoval tady: http://www.natostrap.com/Home/NatoStraps.html#6 Ceny jsou férové, dodání do měsíce, nechcou poštovné, řemeny kvalitní a hezké. Platí se přes PayPal.
Kristian.nov Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Pár jich je tady: http://www.fabrikatrade.cz/luminox/reminky/nylonove/
vraby Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 (upraveno) Já sem tam něco koupím zde. Upraveno 7. ledna 2011 uživatelem vraby
DaLo Odesláno 7. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Dik, u nas jsem fakt nic nenasel, ale tak aspon me neco konecne donuti zalozit si PayPal:)
onney Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 trochu to tady oživím. To vážně v Praze není žádný obchod, kde by se dal koupit nato strap? Rád bych oranžový.
Rudykopalsson Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 trochu to tady oživím. To vážně v Praze není žádný obchod, kde by se dal koupit nato strap? Rád bych oranžový. žeby díra na trhu?
xoslic Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Odesláno 5. února 2011 na eBay ich mas kopu. Dodanie do 2 tyzdnov z celeho sveta.
lub Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Odesláno 5. února 2011 trochu to tady oživím. To vážně v Praze není žádný obchod, kde by se dal koupit nato strap? Rád bych oranžový. čeče, já ti nevím, dávat suma na NATO, to mi k sobě nějak moc nepasuje.. jinak oranžovej mám doma, tak by sis ho mohl zkusit jesi chceš. teď ale budu týden pryč. co třeba tenhle?
kubson Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Odesláno 5. února 2011 trochu to tady oživím. To vážně v Praze není žádný obchod, kde by se dal koupit nato strap? Rád bych oranžový. myslím že bych nějaký vyhrabal
onney Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Tak od jednoho člena už jsem oranž sehnal. Ale lube a kubsone, DÍKY!Jinak lube, ty jsi myslel ten černý maratac s prošitím? Jestli máš doma nějakej plonkovej, tak já si ho pro oživení vezmu.
travex Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Já sem tam něco koupím zde. To je dobrej obchůdek, taky už jsem vyzkoušel. Do týdne je zásilka doma.
efreeti Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 bohuzel na watch-band-center maji zrovna vyber NATO strapu pekne na prdlacku. Jinak remenu maji spousty. taky uz sem od nich bral a naprosto bez problemu.
JiříR Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Já jsem nedávno tři kousky koupil tady (ebay) a do týdne jsem je měl doma.
Paaja Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 (upraveno) Svůj NATO jsem pořizoval na ebay holbensfinewatchbands (silnější ZULU provedení má i v 18mm). Upraveno 7. února 2011 uživatelem Paaja
kubson Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 tak jsem objednal hromadu nato a zulu řemenů v různých barvách, dorazit by měly během 2 týdnů
skalis Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 (upraveno) tak jsem objednal hromadu nato a zulu řemenů v různých barvách, dorazit by měly během 2 týdnů Budes je mit v nabidce chronoshopu? Premyslim o sedivym masivnim na SKX007. Upraveno 8. února 2011 uživatelem skalis
Dantechno Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 (upraveno) Konecne Budou i barevny ? EDIT: Tim myslim , prouzky atd... Upraveno 8. února 2011 uživatelem Dantechno
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se