Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Super.

Nato mě tak nebere, ale Zulu, masivnější, je dobrá letní varianta kůže.

Jakej je prosím rozdíl mezi Natem a Zulem, doteďka jsem žil v představě, že je to totéž. Zulu je víc tlustej?
Odesláno

jinak já jsem objednal řemeny ZDE a spokojenost, sice to neni cesky obchod...ale..:smile_anim:

trošku OT: nějak se mi nedaří sehnat NATO strap Bond 007...ani nevím přesně jestli ta barevná varianta byla - černo/šedá - černo/fialovošeda..nebo vlastně jaká...

Odesláno

budu si TADY objednávat dva řamínky, tak kdyby jste nekdo nejaky chtel, muzu jej hodit do objednavky.:smile_anim:

čoveče jeden černošedý 22 mm by se i šiknul :-) už jsi to objednaval ? jak je to cenově i s poštou?

Odesláno

nakonec spise budu objednávat "original nato strap James Bond" z tohoto webu, kdyby jste mel nekdo zajem, prihodim dalsi kus :smile_anim:

Zda se mi, ze ceny tam sou pomerne vysoke ani fotky nenasvedcuji na nejakou extra kvalitu...ale budu rad kdyz se potom podelis o zkusenosti

Odesláno

Zda se mi, ze ceny tam sou pomerne vysoke ani fotky nenasvedcuji na nejakou extra kvalitu...ale budu rad kdyz se potom podelis o zkusenosti

bohužel z fotek se to těžko odhaduje, ale zase na cizojazycnych forech se o temto vyrobci dost zminuji, zadne negativa jsem tam v rychlosti procitani a hledani nenasel.

cena je mimo misu, to skutecne, ale nikde jsem nenasel ze by nejaka firma delala kopii bodna remene...

zkusim to a poreferuji.

Kibi: pocitam s tebou.

• po 3 týdnech...
Odesláno

kluci, potřeboval bych se zeptat na jednu věc - jak se nosí ten zulu? když tam není ta "pojistka" k provléknutí za hodinkama jako u nato strapu, která je drží víceméně v jedné poloze, tak jestli se hodinky na řemenu ve vztahu ke sponě nějak neposunují. chci teď nějaký řemeny koupit na monstra a víc se mi líbí zpracování těch zulu - masivnější očka, spona, tlustší nylon..

díky.

Odesláno

kluci, potřeboval bych se zeptat na jednu věc - jak se nosí ten zulu? když tam není ta "pojistka" k provléknutí za hodinkama jako u nato strapu, která je drží víceméně v jedné poloze, tak jestli se hodinky na řemenu ve vztahu ke sponě nějak neposunují. chci teď nějaký řemeny koupit na monstra a víc se mi líbí zpracování těch zulu - masivnější očka, spona, tlustší nylon..

díky.

Na zulu je jedna velka nevyhoda...kdyz ho zapnes zustane obvykle dost dlouhej kus odstavat, jelikos oka jsou 2 akorat u spony a nic vic. U nato je aspon jeste oko u hodinek, kde se da prebyvajici kus pasku pekne zahnout. Kdo ma zapesti obvodu 20cm, ten takovy problem samozrejme nema.

Odesláno (upraveno)

Na zulu je jedna velka nevyhoda...kdyz ho zapnes zustane obvykle dost dlouhej kus odstavat, jelikos oka jsou 2 akorat u spony a nic vic. U nato je aspon jeste oko u hodinek, kde se da prebyvajici kus pasku pekne zahnout. Kdo ma zapesti obvodu 20cm, ten takovy problem samozrejme nema.

tady to má maník taky zahnutý za očka, tak to asi jde..?

mně spíš šlo o něco jiného, no nic, prostě to vyzkoušim a uvidim..

e: to voko navíc, co má NATO strap je na druhý straně, za to nic nezahneš :)

Upraveno uživatelem lub
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Ahoj,

nevíte prosím, kde u nás sehnat NATO pásek k hodinkám v síle 16mm a khaki barvě?

Chtěl bych ho na Marathony general purpose maraglo...

Ebay si nechávám, jako poslední možnost.

Díky

Kubajz

Návštěvník eleven
Odesláno

Ahoj,

nevíte prosím, kde u nás sehnat NATO pásek k hodinkám v síle 16mm a khaki barvě?

Chtěl bych ho na Marathony general purpose maraglo...

Ebay si nechávám, jako poslední možnost.

Díky

Kubajz

No, tak u mne je eBay na prvním místě! Pokud teda nemáš nějakou osobní averzi k přímému importu, nebo nemáš radši lokální výrobce..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...