Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ještě v úterý jsem tam koukal ve vitrínce na El Primero, kdyby je zúčastnění mohli postrádat tak vyměním za Maurice Lacroix s doplatkem, piště SZ :D

Jo, také jsem na ně tuhle koukal ... :)
  • Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Chodim kolem prodejny pravidelne a opravdu neni problem te skody dosahnout, vylohy jsou narvane Omega, Tag, Breitling, bylo tam celkem tak 100 hodinek v jedne vyloze a jsou tam tri. Mimo jine tam byly i tri telefony Tag Heuer. Tezko rict, kde to zbozi skonci, podle me v zahranici.

Taky si myslím, že skončí v zahraničí. Ba řekl bych, že už za hranicemi dávno je.

Odesláno

No jo, co čekáš třeba od někoho, kdo má plnou hubu keců, jak "ti nahoře" prd dělaj, jak všude kradou etc a při tom sedí umaštěnej už v 14.30 hod v hospodě u lacinýho piva a chlubí se ostatním trubcům tím, jak zase něco v práci "ukrad domů", jak podojil CCS etc a kdo nekrade, vokrádá rodinu..., zatímco ty ještě třeba večer sedíš v práci, nebo vyřizuješ pracovní emaily v sobotu, v neděli, pracovní schůzky i během dovolené... No nic, nebudem se v novém roce hned nasírat

Z kterých bobkových listů jsi ty nesmysly vyčetl? Třeba laciné pivo ?
Odesláno (upraveno)

Z kterých bobkových listů jsi ty nesmysly vyčetl? Třeba laciné pivo ?

Jaký nesmysly? Jako že mě serou kecy pokrytců? btw byla to reakce na příspěvky v Novinky.cz

faktická - Třeba pivo za 17,-? Není laciné? (samo že relativně, soudruhu, za 2,50 Kčs to nejni).

Upraveno uživatelem X-Bob
Odesláno (upraveno)

Jaký nesmysly? Jako že mě serou kecy pokrytců? btw byla to reakce na příspěvky v Novinky.cz

faktická - Třeba pivo za 17,-? Není laciné? (samo že relativně, soudruhu, za 2,50 Kčs to nejni).

Když někdo nemá stejnou nemoc jako Ty tak je pokrytec? Halda lidí si myslí, že hodinky za tyhle peníze jsou zbytečnost. Prostě to tak je. Někdo to chápe a někdo o tom rozvíjí teorie a vypráví tu jak chudák musí i v neděli dlouho mailovat .Je mi Tě líto. Jinak chodím na pivo za 22 kč a levné se mi skutečně nezdá . A soudruh jsem nikdy nebyl. Ty jsi zřejmě pracovitá modrá straka ? Upraveno uživatelem HonzaX
Odesláno

Když někdo nemá stejnou nemoc jako Ty tak je pokrytec? Halda lidí si myslí, že hodinky za tyhle peníze jsou zbytečnost. Prostě to tak je. Někdo to chápe a někdo o tom rozvíjí teorie a vypráví tu jak chudák musí i v neděli dlouho mailovat .Je mi Tě líto. Jinak chodím na pivo za 22 kč a levné se mi skutečně nezdá . A soudruh jsem nikdy nebyl. Ty jsi zřejmě pracovitá modrá straka ?

X-Bob svým příspěvkem tuším reagoval na nějakýho anonymního blbečka z diskuze na www.novinky.cz. Nevím, co tě na tom pobuřuje tak, že tady, věren svýmu klasickýmu furtnasranýmu stylu, vykřikuješ něco o nemocech. Jestli se potřebuješ někde vybouřit, doporučuju výše uvedenej web. Nazdar.
Odesláno

Když někdo nemá stejnou nemoc jako Ty tak je pokrytec? Halda lidí si myslí, že hodinky za tyhle peníze jsou zbytečnost. Prostě to tak je. Někdo to chápe a někdo o tom rozvíjí teorie a vypráví tu jak chudák musí i v neděli dlouho mailovat .Je mi Tě líto. Jinak chodím na pivo za 22 kč a levné se mi skutečně nezdá . A soudruh jsem nikdy nebyl. Ty jsi zřejmě pracovitá modrá straka ?

Evidentne si to pochopil...
Odesláno

X-Bob svým příspěvkem tuším reagoval na nějakýho anonymního blbečka z diskuze na www.novinky.cz. Nevím, co tě na tom pobuřuje tak, že tady, věren svýmu klasickýmu furtnasranýmu stylu, vykřikuješ něco o nemocech. Jestli se potřebuješ někde vybouřit, doporučuju výše uvedenej web. Nazdar.

On reagoval, a rozvíjel teorie. Fascinovalo mne jak hned odhadl nemakačenka nad laciným pivem jak se užírá závistí . A co, že se ho tak zastáváš? Jsi moderátor, nebo jeho advokát?
Odesláno (upraveno)

On reagoval, a rozvíjel teorie. Fascinovalo mne jak hned odhadl nemakačenka nad laciným pivem jak se užírá závistí . A co, že se ho tak zastáváš? Jsi moderátor, nebo jeho advokát?

Především je normální... Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

Mně se tenhle přístup taky nelíbí. Stejně tak to mohl bejt chlap od rodiny, kterej třeba 8 hodin denně pracuje v lese s pilou. Spousta lidí se živí rukama a berou takový hodinky jako zbytečnost. Podle mě bychom jim to neměli mít za zlé.

Hodně lidí tvrdě pracuje, jsou zodpovědní, nesedí odpoledne nad pivem a přesto si Panerai, Zenith, IWC atd nikdy nebudou moct dovolit. Neměli bychom s nimi kvůli tomu pohrdat.

Odesláno

Mně se tenhle přístup taky nelíbí. Stejně tak to mohl bejt chlap od rodiny, kterej třeba 8 hodin denně pracuje v lese s pilou. Spousta lidí se živí rukama a berou takový hodinky jako zbytečnost. Podle mě bychom jim to neměli mít za zlé.

Hodně lidí tvrdě pracuje, jsou zodpovědní, nesedí odpoledne nad pivem a přesto si Panerai, Zenith, IWC atd nikdy nebudou moct dovolit. Neměli bychom s nimi kvůli tomu pohrdat.

To je přesně ono. Můj kamarád má hektary lesa, polí,velký statek a hodinky z Lídlu . Zase má jiné koníčky a hodinky jsou pro něj zbytečnost .
Odesláno

No sice mas pravdu ale tito lide by nemeli pohrdat temi co to nekam dotahli a kupuji si ty drahe "cajky" a osobne si myslim ze to neni o tom zda na to mam nebo nemam je to o tom zda jsem tolerantni k jednem i druhym. Nekdo ma paradni barak kterej si postavil vlastnima rukama, poctive pracuje a nikdy si nebude moci dovolit hodinky za pul mega ale to neznamena ze bude nadavat na nekoho kdo mel stesti a vyhral ve sportce, umel se narodit, mel genialni myslenku ktera mu vydelala a nebo maka od nevidim do nevidim, bydli na ubytone 14 dni aby pak na dva dny prijel k rodicum ale ma na ruce hodinky za mega a chodi v ohaklej za sto litru.

Pokud nekdo netoleruje bohateho nebo "chudeho" nebo jineho nezaslouzi si jinou reakci !!!

Odesláno

To je přesně ono. Můj kamarád má hektary lesa, polí,velký statek a hodinky z Lídlu . Zase má jiné koníčky a hodinky jsou pro něj zbytečnost .

A napsal by ten kamarád do posledního písmenka tento příspěvek, na který bylo reagováno?

Pokud je aspoň trochu normální, tak asi ne.

Tak se nehádejte :)

Odesláno

Tady už se snad všichni zbláznili. :D :D :D Přečti si ten příspěvek z novinky.cz, na kterej bylo reagováno, a pak sem teprv tahej toho svýho chlapa od rodiny i s pilkou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...