Milan156 Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2011 (upraveno) Kamarád zvažuje prodej svých Breitling Cosmonaute. Dal mi je na víkend abych je zkusil nafotit. Z výsledku mám docela radost, tak to dávám sem. (hodinky mu neprodávám, nicméně pokud by někdo měl zájem kontakt rád předám) Foceno Canon 400D, makrokroužky, objektiv Sigma 18-250 IS... bohužel nemám žádný makroobjektiv, takže jsem musel zkoušet a těžce improvizovat. Upraveno 2. ledna 2011 uživatelem Milan156
Josef01 Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2011 prvních 5 fotek se mi libí, u těch ostatních je příliš malá hloubka ostrosti a nehezký bokeh. Hodinky jsou ale hrozně přeplácané.......
Kalifx Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2011 Echtovní bikolórek. Pěkný hodinky. Ale to makro jim dává fakt zabrat. Respektive především tomu "tekoucímu" nátěru na hodinových indexech. Samozřejmě, že v reálu to bude v zásadě neviditelný, ale pak bych to raději ani nefotil.
Milan156 Odesláno 2. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2011 Díky za komentáře. S makrem v podstatě nemám žádnou zkušenost - jen když jsem fotil své Omegy. Ta malá hloubka ostrosti mi také trápí, ale protože ty makrokroužky jsou jen nástavce, tak nejde 1) automaticky ostřit 2) nejde nastavovat ani clonu ... takže si s tím v tuhle chvíli neumím poradit. Se zmiňovaným objektivem na to nemůžu přijít (resp. nesplňuje to představy) Každopádně chci to ještě zkusit. Tak to sem potom přidám. Hodinky - Breitling mi nikdy zvlášť neoslovil. Nicméně tyhle hodinky mi přišly min. zvláštní v tom, že ukazují na hlavním ciferníku 24 hodin v jednom zátahu (tedy na běžné pozici 3 hodiny je reálných 6 hodin, na pozici běžných 6 hodin je reálně 12 hodin.
tyfo Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2011 Sice jsou Bicolor ale zase na druhou stranu je toto rozlozeni ciferniku u B klasika nejklasictejsi, takto si Ja predstavuji klasickeho zastupce B, asi by jsem ale nedal ten 24h cifernik.
cindy Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 Jsou nádherně přeplácáné.... hned bych do nich šel.......
jogurt Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Poradnej maglajz na ciferniku. To mam rad.
Milis Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Poradnej maglajz na ciferniku. To mam rad. Už se ti to pomalu blíží.
bandicoot Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Už se ti to pomalu blíží. Bude mít maglajz z ciferníku za turbo?
jogurt Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Už se ti to pomalu blíží. Do cile je daleko , ale zivot je boj.
Milis Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Do cile je daleko , ale zivot je boj. Gratuluji k poslednímu příspěvku.
Martin J. Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Navitimery mám rád, líbi se mi a je to můj sen. Možná ta velká čísla na Cosmonautech mohla být o trošku menší, ale jinak se mi plně popsaný ciferník fakt libí. Fotky celkem ujdou, krabička je vyfocená krásně a hodinky ucházejícně. Je jasný že s makro objektivem by to bylo ještě lepší, ale snaha se v každém případě cení. U fotek vlastních hodinek bych uvítal taky nějaké obrázky které mají 12ku, tedy v tomto případě 24ku, nahoře, všechny jsou otočené doleva Ale jinak dobrý, díky a gratuluji žes je mohl mít alespoň na víkend
Milan156 Odesláno 12. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 Některé kritiky jsem si vzal k srdci, poradil se a pokusil se o částečnou nápravu.
Seamaster Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2011 Po cosmonautech jsem touzil coby mlady jinoch, asi v 15ti letech.... libily se mi moc, mel je jeden znamy, ale jinak jsem o hodikach vedel prd. Takze k nim mam jisty vzadleny vztah, ale jiz hodne zapraseny a dnes velka B moc nemusim.JInak se mi zda, ze natistena luminiscencni vrstva na cifru je dost prasacky odvedena, neostre okraje, obcas i mimo pole... vim ze je to dost makro, ale i tak. Nebo to je jako naschval, aby to akoze bylo vintage? Bo dnes to umej lip i v chudsich chalupacj me prijde.
Helex Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2011 O hodně líp v o hodně chudších...Seiko 5 pro zajímavost Ale zas ten MI
bandicoot Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2011 (upraveno) Ty čísla jak vystřižený z molitanu mě taky děsí - tohle neni breitling-standard - já bych to reklamoval, s tim bych fakt neuměl žít. Upraveno 13. ledna 2011 uživatelem bandicoot
mrakodrap Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2011 Jako top hodnotím tu první fotografii. Snad nebude vadit, že jsem si ji lupnul na plochu.
Milan156 Odesláno 13. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2011 Jako top hodnotím tu první fotografii. Snad nebude vadit, že jsem si ji lupnul na plochu. Naopak, moc mi to těší ... jestli je potřeba pošlu originální velké rozlišení.
Martin J. Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2011 Pěkné nové obrázky. Mně se nejvíc líbí ta fotka kde se odrážejí na lesklé spodní podložce, nebo na čem to vlastně leží. Ten "plnej" ciferník je prostě boží
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se