Jump to content

Recommended Posts

Posted

Myslel jsem, že už jsem se ze shromažďovací mánie vyléčil...a asi to neí pravda. Prostě jsem neodolal. :suicide_anim: Bohudík.... nelituji :guitar:.

Posted

žeru tě Cyrile, počítám li správně třetí OP? doufám, že dorazíš do OV na sraz, v opačném případě počítej s mou trestnou výpravu... a SZ

gratuluju :)

Posted

Nádherný hodinky. Velká gratulace a ještě větší závist. :)

Chci se zbavit chrona, ale vždycky, když už jsem téměř rozhodnutý, tak sem někdo práskne nějaký krásný chrono. Jsou super.

Posted

žeru tě Cyrile, počítám li správně třetí OP? doufám, že dorazíš do OV na sraz, v opačném případě počítej s mou trestnou výpravu... a SZ

gratuluju :)

Jo Tome....třetí - 312, 210 a 250 když nepočítám manželčiny 048. Ostatním díky za gratulace.

Posted (edited)

Pekné hoďky, majú dačo do seba aj chrona, Panerai je moja best značka a zatiaľ mám iba 312, kde sa hrabemPosted ImageVidím, že ochrana korunky na 250 sa otvára z dola a nie zhora ako u 312

Edited by robo
Posted

Tak druhé Paneraie, které se mi tady líbí......ty první jsou tombeda......gratuluju, fakt krása :thumbsup_anim:

Posted

Byly časy, kdy chrono a panerai pro mě nešlo dohromady. Dneska mám stránky chronomodelů v katalogu nejochmatanější.

Měl jsem 111 příliš krátce, takže tahle značka pro mě ještě rozhodně není uzavřená kapitola...

Posted

Palec nahoru!