Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslel jsem, že už jsem se ze shromažďovací mánie vyléčil...a asi to neí pravda. Prostě jsem neodolal. :suicide_anim: Bohudík.... nelituji :guitar:.

Odesláno

žeru tě Cyrile, počítám li správně třetí OP? doufám, že dorazíš do OV na sraz, v opačném případě počítej s mou trestnou výpravu... a SZ

gratuluju :)

Odesláno

Nádherný hodinky. Velká gratulace a ještě větší závist. :)

Chci se zbavit chrona, ale vždycky, když už jsem téměř rozhodnutý, tak sem někdo práskne nějaký krásný chrono. Jsou super.

Odesláno

žeru tě Cyrile, počítám li správně třetí OP? doufám, že dorazíš do OV na sraz, v opačném případě počítej s mou trestnou výpravu... a SZ

gratuluju :)

Jo Tome....třetí - 312, 210 a 250 když nepočítám manželčiny 048. Ostatním díky za gratulace.

Odesláno (upraveno)

Pekné hoďky, majú dačo do seba aj chrona, Panerai je moja best značka a zatiaľ mám iba 312, kde sa hrabemPosted ImageVidím, že ochrana korunky na 250 sa otvára z dola a nie zhora ako u 312

Upraveno uživatelem robo
Odesláno

Byly časy, kdy chrono a panerai pro mě nešlo dohromady. Dneska mám stránky chronomodelů v katalogu nejochmatanější.

Měl jsem 111 příliš krátce, takže tahle značka pro mě ještě rozhodně není uzavřená kapitola...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...