Locque Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Tak jsem tak ondyno seděl s Bandim a Mrakoušem na jedný benzínce. Chlapci se tam kochali svejma béčkama, ja si tak prohlížel svoje milovaný Omegy a byl jsem rád, že je mám. Ty dva se ale kochali tak intenzivně, že mi zapracoval chronobundus, červíček v hlavě a netrvalo dlouho a tady je výsledek... Pocit skvělej, jsou dokonalý, pochopil jsem, co je to Breitlingen :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xoslic Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 (upraveno) Blahozelam ku fesnym, masivnym potapkam. Big B je Big B, je ho spoznat na 100 honov. Velmi peknu recenziu publikoval na tomto webe v r. 09 clen fora spiderer. Upraveno 6. ledna 2011 uživatelem xoslic
Cyril Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Gratulace, vím o čem mluvíš.... Breitling má něco do sebe.....
Chorche Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Už je to tady s Breitlingenama jako epidemie Ale gratuluju, tyhle jsou výborný.
bandicoot Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Jsem si původně říkal, že se světlým cifrem tam bude chybět ten kontrast lesku ruček... ten správnej Breitling look. Že se světlým cifrem to bude moc elegantní.Elegantní jo, to je, ale jinak chyba lávky. Má to grády i světlý. Na opálený ruce to bude masírka až do nebes a navíc na tý světlý víc vynikne struktura cifru a červená třešinka v podobě ručky a nápisu. BOMBA! Big "B" rulezz... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 ...jo, Locque, brašulje, vyměň si, vole, avatar.Nejlepší bude, když tam nedáš nic hodinkovýho, kdo to má furt měnit, žejo
Locque Odesláno 6. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Toť. Máš recht. Tohle mi vydrží bezpochyby :-)
carpaccio Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Kdybys nevedel, tak ve fronte jsem byl ja... Jak obecne design breitli nemusim, tak tyhle jsou podle me prekrasne. Gratuluji.At Ti slouzi - a pri pripadnem prodeji si na me vzpomen...
Bert Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Ohromná gratulace. Ať Ti dobře a dloho slouží. Tea alespoň tak dlouho, než je budeš chtít prodat! :-)
koveras Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Gratulácia a nech slúžia! S Bčkami sa to tu nejak rozbehlo :-)
tombed Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 superoceany jedině a dycinky s krémovým cifrem, gratuluju
Locque Odesláno 7. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Kdybys nevedel, tak ve fronte jsem byl ja... Jak obecne design breitli nemusim, tak tyhle jsou podle me prekrasne. Gratuluji. At Ti slouzi - a pri pripadnem prodeji si na me vzpomen... Já původně taky ne. Ale tohle je takovej kus železa... Nenačinčaný, přesto nepřéhlédnutelný, s "B" leskem...
Locque Odesláno 7. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Ohromná gratulace. Ať Ti dobře a dloho slouží. Tea alespoň tak dlouho, než je budeš chtít prodat! :-) Děkuji, děkuji. Viz změna avataru :-)
ricous Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Gratuluju. Všiml jsem si prodeje ještě včas, ale váhal jsem - měl jsem (špatnou) představu, že by mi byly malé. Dneska jsem je viděl naživo u Provazníka a spadla mi čelist - je to fakt povedený kus, to jsem zase zaváhal...
Locque Odesláno 7. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Gratuluju. Všiml jsem si prodeje ještě včas, ale váhal jsem - měl jsem (špatnou) představu, že by mi byly malé. Dneska jsem je viděl naživo u Provazníka a spadla mi čelist - je to fakt povedený kus, to jsem zase zaváhal... To chápu. Já taky váhal. Ne ohledně velikosti, ale jestli jsem ochotnej obětovat SM. Pak mi najednou něco secvaklo a rozhodování bylo ve finále velmi rychlý. Naštěstí :-) Nelituju...
koveras Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Gratuluju. Všiml jsem si prodeje ještě včas, ale váhal jsem - měl jsem (špatnou) představu, že by mi byly malé. Dneska jsem je viděl naživo u Provazníka a spadla mi čelist - je to fakt povedený kus, to jsem zase zaváhal... U mňa je ich veľkosť tiež zádrheľ. Zdá sa mi že proporciionálne vyrovnanejšie sú Avenger Seawolf.
Leviathan Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Steelfishe su chlapacke hodky. Nevahajte...Dokupil som tah, ale mne najviac sedia na gume...
Locque Odesláno 7. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Steelfishe su chlapacke hodky. Nevahajte...Dokupil som tah, ale mne najviac sedia na gume... Už se těšim na dovolenou, až je přezuju. Na gumě vypadaj skvěle, dle mého názoru nejlíp...
Kalifx Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Gratulace chlape! Konečně pořádný hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se