Vladimír P. Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Stalo se to někdy začátkem léta. Ondra si tu koupil klasické Bondovky. Já jsem mu pogratuloval a posteskl si, že jsou to mé dreamwatch. To jsem nemohl tušit, že mi za pár týdnů na Sardii přijde od Ondry zpráva, že jsem vyhrál konkurz a, že se stanu novým majitelem Bondovek. Já jsem se mu snažil nenápadně sdělit, že jsem holota žebrácká, ale Ondra pro takové tlachy neměl porozumění a napsal mi, že taková nabídka se neodmítá a už je má pro mne zabaleny. A tak jsem se stal majitelem Omega seamaster professional chronometer. Když u nás zazvonil pošťák, schody jsem bral po pěti a málem se přerazil o vodítko nějaké chlupaté svině. Pak jsem dostal málem infarkt, protože pošťák držel cosi co připomínalo velkou krabici od bot. Ondra hodinky zabalil opravdu důkladně a nedal poště šanci na nějakou škodu. Balík jsem položil na stůl v obýváku, nalil sobě a ženě Burgundu a začal rozbalovat. Když jsem se dostal na bílou krabici z nápisem Omega začlo jít do tuhého. V krabici byla červená kniha z pevnou vazbou čož je vlastně návod k hodinkám, tři kreditky a samotný červený kožený box. Ten když jsem otevřel, okamžitě jsem procitl a pochopil co to znamenalo, když se tu mluvilo o hodinkách z velkým H. Bylo to, jako když jsem kdysi poslouchal starší kluky jak se baví jak je super stříknout holkám na jikry. Já jsem kýval hlavou jako nemocný osel jako, že tomu rozumím, ale byl jsem akorát onanista. Pak když jsem poprvé zasunul, okamžitě jsem pochopil. A stejně tak to bylo, když jsem si na sebe dal poprvé Omegy. Kdo to jednou zažil ví o čem mluvím a kdo né ať přestane onanovat a pořídí si je. Dokonce jsem občas Omegy vzal i ven, abych mohl plivat a machrovat. No a pak jsem někdy v lednu zajel do Ostravy na sraz chronomagu, nervově labilní, protože jsem byl po noční směně a ráno jsem musel opět do práce. Toho okamžitě využil Kulix a oznámil mi, že bude kupovat mé Bondovky. To, že je neprodávám ho vůbec nezajímalo a pořád mne uváděl do rozpaků. Naštěstí mne Cyril a Gas odtáhli k autu a jeli jsme domů. Ale klid nebyl, včera mi Kulix opět napsal, že mi nedá pokoj dokud mu ty Omegy neprodám. Já jsem mu v dobré víře odepsal, že Bondovky vyměním pouze za jiný kult a to Monaca, udělám pro to všechno a napsal jsem do sekce KOUPÍM žádost o Monaco a byl v klidu, protože se jich tu motá velmi málo. Kdo mohl tušit, že se někdo okamžitě ozve? Už to nebudu natahovat, ještě ten večer jsem Monaca koupil, čímž Mrakodrapovi děkuji za ochotu přijet ze Znojma do Brna a vytrpění 158 otázek, které ho neodradily od prodeje. Monaka jsem na živo nikdy neviděl, natož je měl na ruce, byla to obrovská haluz. Největší příjemné překvapení je z velikosti. Na ruce jsou spíš velké, než malé. Modrá na ciferníku je úžasná. Neumím psát recenze, ale to co z popisu a žádné fotky nikdo nedostane je ten pocit toho štěstí mít tyto LEGENDY na ruce a to je právě to co teď prožívám - když mám MONACA na ruce. Protože sedíme v hospodě, Cyril do mne pořád reje, že to stejně nikdo nebude číst a přede mnou stojí už dvě kozy končím. Přidávám foto na ruce a jak bude čas budu se snažit udělat více lepších foto.
sibirnaya Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 tak prijmi mou uprimnou gratulaci, tyhle hodinky znam jako svy boty a majiteli jsem je pred tema trema rokama tise zavidel..
KFL Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 (upraveno) Tak ten příběh je slušný psycho , ale tak moc typické pro tohle fórum . Gratulace!(a pozdravuj v hospě ) Upraveno 6. ledna 2011 uživatelem KFL
obchodnik-o3 Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 krasne hodinky,inak ta obdivujem,ze sa ti chce tolko mlatit pri pohare piva do klavesnice...
MarcelG Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Fakt parádní, tiše závidím, ale přeju Ti je !!!
tombed Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Super Vláďo, takže je mi jasné, že se k nám bojíš, páč pak ti nedá pokoj Baker nebo někdo jiný, ale výhodu to taky bude mít, vystřídáš spoustu hodinek Tož si dejte s Cyrilem do nosu, trénink před ostravským srazem musí být...
Tazz Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Moc pěknej příběh, hezky se to četlo, k hodinkám gratuluji, je to opravdu moc pěkný kousek, tiše závidím
Vladimír P. Odesláno 6. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Kluci děkuji, ale já už je nemám. Cyril mne ukecal a vyměnil své mrzské 210 za Monaka. Člověk jde na pivko jako závodník a vrátí se jako instalatér
sureshot Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 !!!! haha toto je chronokoniec chronohocicoho, top of bundus
Chumpus Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Další story na zápis do kroniky :D Masakr
Vladimír P. Odesláno 6. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Kluci Cyril se úúúplně ožral a nakonec Monaca vyměnil za cosi co ukazuje datum 39. Tem co mu to měnil říkal, že sluší pánovi.
farářskej Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Myslím, že by se měl vymyslet zámek spony, kterej se po vypití x kusů piv neotevře a neotevře...
Cyril Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 (upraveno) Samozřejmě Laďóš si vyméšlí.... Dnešní, jinak klasické motorkářské popití se docela rychle zvrhlo v chronopití a chronobití. Ale protože já jen zlehka ochutnával suché vínko, zatímco se ostatní zdouvali po kvasnicovém pivu, moje Radiomiry právě spočinuly doma v měkké podušce, kde jej jim nejlépe..... Je ale pravda, že Vláďova Monaca se mi líbí hodně. Za moje PAM 210 bych je ale určo neměnil!!!!.....Zítra(dneska) si pospíme...je přece 40cátého.... Upraveno 7. ledna 2011 uživatelem Cyril
kulix Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 paaanove,do vaseho kolektivu bych chtel asi zapadnout..to co se tam u vas deje, je u nas v Ov klubu uplny slaby odvarek..jinak slusi paaanovi..a tesim se na bondky.. ja je z tebe dostanu..
baza Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Opět jeden příběh z našeho života.A ta pointa s těmi hospodskými výměnami. Dobré!Samozřejmě Vladimíre gratuluji k legendám......a tak mě napadá, že mi vlastně chybí něco hranatého....
Návštěvník Kamil Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 A taky ti k Monacům úžasně ladí proužky na košili.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se