Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky za všechny pochvalné reakce. Padl zde dotaz, jak jsou staré. Jsou nové a mé svědomí se z toho ještě úplně neotřepalo :-) Uklidňuji ho tím, že je mám v úmyslu mít jako hlavní hodinky dlouhodobě, ideálně doživotně.

Odesláno

Pokud je to myslíš vážně (hlavní hodinky dlohodobě), tak v pořádku, ale pak zruš účet a už sem nikdy nechoď :D

Odesláno

Diky, skvele hodinky a perfektni pocteni, vazne jsem se kralovsky bavil (nejlepsi je hypoteticka Homerova otazka: "Co na tech roladach mate?"). Hodinky Ti jdou na ruku uplne dokonale, jsou krasne, je to samotna esence Rolexu v modernim kabate. A s tim, ze "jsou dělané pro dlouhodobé normální používání bez nějakých zvláštních ohledů", jsi uhodil hrebicek na hlavicku. Tak at Ti dobre slouzi a rozhodne fot dal :). Snad se nam podari sejit se na nejakem srazu (treba vyroci Orloje :)).

Odesláno

Hloupá otázka. Název Perpetual Date znamená v praxi co? Mám to chápat tak, že není třeba na konci kratšího měsíce seřizovat datum?

• po 3 týdnech...
Odesláno

Díky za všechny pochvalné reakce. Padl zde dotaz, jak jsou staré. Jsou nové a mé svědomí se z toho ještě úplně neotřepalo :-) Uklidňuji ho tím, že je mám v úmyslu mít jako hlavní hodinky dlouhodobě, ideálně doživotně.

Jen bacha, tahle znacka je totiz silne navykova.

• Po letech...
Odesláno (upraveno)

Pěkná recenze, na kterou jsem narazil až teď.

Máš je ještě?

EDIT:

Tak nic, už jsem se dočetl,že je má Filo.

Upraveno uživatelem Vit

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...