Chorche Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2011 Nesmrtelná klasika a i přes malý rozměr ti skvěle sedí, gratuluju!
lib Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2011 Sedí Ti na ruce výborně! Gratulace!A ta krátká exkurze do mytologie.... paráda
Helex Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Super hodinky i článek a hurá za akorátní velikost
Cyber Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Hezký příspěvěk, i hodinky. Díky. Kdyby jsi se jich v budoucnu chtěl zbavit, tak se stavím do fronty.
Sorbus Odesláno 9. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Díky za všechny pochvalné reakce. Padl zde dotaz, jak jsou staré. Jsou nové a mé svědomí se z toho ještě úplně neotřepalo :-) Uklidňuji ho tím, že je mám v úmyslu mít jako hlavní hodinky dlouhodobě, ideálně doživotně.
Josef01 Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Pokud je to myslíš vážně (hlavní hodinky dlohodobě), tak v pořádku, ale pak zruš účet a už sem nikdy nechoď
skalis Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Diky, skvele hodinky a perfektni pocteni, vazne jsem se kralovsky bavil (nejlepsi je hypoteticka Homerova otazka: "Co na tech roladach mate?"). Hodinky Ti jdou na ruku uplne dokonale, jsou krasne, je to samotna esence Rolexu v modernim kabate. A s tim, ze "jsou dělané pro dlouhodobé normální používání bez nějakých zvláštních ohledů", jsi uhodil hrebicek na hlavicku. Tak at Ti dobre slouzi a rozhodne fot dal . Snad se nam podari sejit se na nejakem srazu (treba vyroci Orloje ).
amateur Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 pekny.fakt nesmrtelna klasika - asi jeden z důvodů, proč je rolex ROLEXem..
spiderer Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Sakra, kdybych necetl, ze mas ruku 17,5 cm tak bych to odhadnul tak na 13 - sedi ti fakt dobre! Uzij si je
Pafelik Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 Hloupá otázka. Název Perpetual Date znamená v praxi co? Mám to chápat tak, že není třeba na konci kratšího měsíce seřizovat datum?
Cyber Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 Perpetual - automatdate - date přeřizovat se musí
ZdenekP Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 Díky za všechny pochvalné reakce. Padl zde dotaz, jak jsou staré. Jsou nové a mé svědomí se z toho ještě úplně neotřepalo :-) Uklidňuji ho tím, že je mám v úmyslu mít jako hlavní hodinky dlouhodobě, ideálně doživotně. Jen bacha, tahle znacka je totiz silne navykova.
Vit Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 (upraveno) Pěkná recenze, na kterou jsem narazil až teď.Máš je ještě? EDIT:Tak nic, už jsem se dočetl,že je má Filo. Upraveno 4. srpna 2015 uživatelem Vit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se