dawe009 Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 No já už jsem většinou v ty 3 tak nalitej, ze už nemám jinou možnost, než vytuhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Já chodím taky pozdě, tak kolem jedný, půl druhý, jak jsou teď děti doma a není to ráno tak vostrý. Ale dneska jsem jel brzo měřit, vrátil se tak ve čtyři, žíznivej, hladovej, tak jsem se nadláb a trochu to zapil. Večer zase žízeň, no a teď Kamil s tím rumem :-) Asi půjdu dneska trochu dřív chrnět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Decka chrni, kamna hrejou...akorat na cigaro musim ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Decka chrni, kamna hrejou...akorat na cigaro musim ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Tak si to koukám na te chatě roztopil nakonec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Kolik tam máš v divočině? Mně to v Praze ukazuje 11 stupňů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Vevnitř nebo venku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Jasne ze jo! Ono se teda hlavne oteplilo i venku Treti noc uz byla v poho. Dneska jedem devatou a na odjezd to nevypada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 No jo vlastně, Ty jseš na tý chalupě. To je paráda, určitě se to tam dětem líbí. Dneska už bylo celkem teplo, ne? Já byl teda v Milovicích na otevřeným prostranství a tam dost fičelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 V 6. 4. 2020 v 21:55, dawe009 napsal: Vevnitř nebo venku? Já myslel nickolase a venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Jak ty smrady zabavis celej den v divočině? U nás je to kazdej den těžší..děcko už mistama leze po stropě. Asi když jsou dva, tak se nějak zabavi spolu trochu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Pruser byl, ze jsem byl prvni, kdo tady po zime nocoval. Navic jsem si na prijezd vybral zrovna ty nejstudenejsi dny. Prvni noc horor, druha thriler, treti uz fakt na pohodu. Pres den skoro netopim uz davno a stesky po domove jsou davno zapomenuty. Blby je ze chcipnul bojler, ale jinak pohodicka. A i tu studenou vodu zvladame...par hrncu na pec a vana je. Hlavne svatej klid a pohoda. Decka uplne v pohode. Kdyz volam domu a ptam se kdo chce mluvit s maminkou, kupodivu nikdo. A i ten mladsi, ktery obvykle po par dnech breci, ze chce domu, nema na navrat ani pomysleni. Je tady bajecne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Ale tvl ještě zlatý děcko. Nejhorsi je bejt cely dny doma s manželkou, na to fakt nejsem zvyklej a je to teda náročný. Já jsem zvyklej tak 2x-3x měsíčně odletět na par dni někam..a tohle mě teda ničí. Zrovna dnes jsem měl odletět na týden do NY. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 V 6. 4. 2020 v 21:59, dawe009 napsal: Jak ty smrady zabavis celej den v divočině? U nás je to kazdej den těžší..děcko už mistama leze po stropě. Asi když jsou dva, tak se nějak zabavi spolu trochu..Samozrejme bez tabletu, notebuku a telefonu ani ranu. Vkuse neco nabijim a denne se modlim ze neomezeny tarif a LTE. Ale, starsi ma skolu...denne hodinu az dve online, pak par ukolu. Mladsi predskolak je docela introvert a hodne si vystaci sam. Mame karty, knizky, to uceni, sem tam prochazka, za chalupou louku jako prase... Vlastne nejhorsi je kdyz jsou spolu. To jsou do peti minut v sobe 10 a 6 let. Ja to mel s brachou taky tak. Do dvaceti jsme se nebyli schopni dohodnout na nicem. Ale vlastne se divim jak to zvladame dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 V 6. 4. 2020 v 21:59, dawe009 napsal: Jak ty smrady zabavis celej den v divočině? U nás je to kazdej den těžší..děcko už mistama leze po stropě. Asi když jsou dva, tak se nějak zabavi spolu trochu..Samozrejme bez tabletu, notebuku a telefonu ani ranu. Vkuse neco nabijim a denne se modlim ze neomezeny tarif a LTE. Ale, starsi ma skolu...denne hodinu az dve online, pak par ukolu. Mladsi predskolak je docela introvert a hodne si vystaci sam. Mame karty, knizky, to uceni, sem tam prochazka, za chalupou louku jako prase... Vlastne nejhorsi je kdyz jsou spolu. To jsou do peti minut v sobe 10 a 6 let. Ja to mel s brachou taky tak. Do dvaceti jsme se nebyli schopni dohodnout na nicem. Ale vlastne se divim jak to zvladame dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Tak já když jsem se synem sám, tak poslouchá jak švýcary a všechno v pohodě. Jakmile je doma jeho matka, tak je jak urvanej. Už jsem koupil Playstation a Xbox, ale to řeší problem na 1-2 hodiny denně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 A tohle je vdek...ja tady topim jak divy, aby chudaci nenastydli a voni takhle!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 (upraveno) Tohle je nejkrásnější pohled na dítě Jak večer vytuhne Upraveno 6. dubna 2020 uživatelem dawe009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 povidej mi o tom! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se