Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bizon Citra, koukám na Linuse a přemýšlím nad dalšími blbostmi, které napíšu příští týden na Linkedln. Dnes mě moje Linkedln koučka dotlačila, abych krom datové problematiky psal na Linkedln i o hodinkách.... že jsem prý osobnostně moc nečitelný a je fajn, když mají manažeři a headhunteři na LN představu o témat pro small talky... 

Odesláno

Tak tvojí zpověď na bike-forum jsem zaznamenal a jen jsem se smál pod fousy. Sice tu na nás občas nadáváš, jaký sme to paka,ale tam si poznal, že zlatej chronomag 🙂

Ale jestli chceš nějakej coming out,tak budiž. Objednal jsem si karbonový kola od výrobce z Číny 🤦

Odesláno
před 7 minutami, kral083 napsal:

Tak tvojí zpověď na bike-forum jsem zaznamenal a jen jsem se smál pod fousy. Sice tu na nás občas nadáváš, jaký sme to paka,ale tam si poznal, že zlatej chronomag 🙂

Ale jestli chceš nějakej coming out,tak budiž. Objednal jsem si karbonový kola od výrobce z Číny 🤦

Já jsem na bike foru nikdy nebyl...

Odesláno (upraveno)
před 6 minutami, kral083 napsal:

Spousta písmen,ale nikde sem nevyčetl,co piješ 

Pivo..jsme v hospodě, ne.....

Upraveno uživatelem safi
Odesláno

No to je dost. Kdes byl včera? Si přepálil start nebo si ještě dodatečně přál manželce k svátku? 😃

Já začal vínem a uvidím,co přinese večer. Po včerejším ginu mám chuť na něco z Karibiku.

Odesláno

Ještě nevím. Poločas dám víno a uvidím, co mě osloví o přestávce 🙂

Musím zapít tu hořkost, že o víkendu nevyjedu. Taková podzimní nádhera.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...