PhoeniX Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 ku.va, nepište jednou jako negramotní. Kdo to po vás má číst?!?! Je mi z té češtiny na blití. A že jsem vulgární? Ani se mi ve srovnání s tou hrůzou nezdá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2011 P3000 video http://www.youtube.com/watch?v=5oLLbegz0JI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 na paneristi se objevil předběžný ceník - co si pod tím mám představit nevím - nicméně tady je a je ve švýcarské měně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 detail pouzdra PAM 372 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 Už u pouzdra 1950 jsem myslel, že není kam se dále posunout. Ale pouzdro PAM372 mě neustále udivuje rafinovanými křivkami. Snad bude jednou v baby verzi 44MM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 Už u pouzdra 1950 jsem myslel, že není kam se dále posunout. Ale pouzdro PAM372 mě neustále udivuje rafinovanými křivkami. Snad bude jednou v baby verzi 44MM. Jen pro doplneni - KLIK. Rozdily jsou ve tvaru pouzdra a nozek, ale hlavni vizualni efekt dela lestena vs. brousena povrchovka. zdroj/source: www.wristwatchphoto.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 PAM 375 LUMINOR Composite malá ochutnávka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a TADY dalších 18 hezkých fotek ! Mooc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viki Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Achjo!Nikdy jsem Paneraie nemusel, ale tyhle 375 asi fakt potrebuju... ;-)Boze to je nadhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 sem si zaslzel, kdyz sem to ted objevil http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/27988-panerai/?p=405665 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 sem si zaslzel, kdyz sem to ted objevil http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/27988-panerai/?p=405665To byly ceny :-) krásné časy to bývaly. ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 sem si zaslzel, kdyz sem to ted objevil http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/27988-panerai/?p=405665Tvl, to uz je tak daaaavno, ze to snad neni ani pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Ja je koupil a byly to moje prvni Panerai :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Já v tý době koupil od Mrakouse 111ky za 59k To snad není možný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 To Panerai tolik zdražily? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 safi, ja vim, zes tu dlouho nebyl, ale ty vole, zkus prvne neco pocist, jinak budes furt jak alenka v risi divu(tech nepeknejch).. jj, vsechno je uz uplne jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 safi, ja vim, zes tu dlouho nebyl, ale ty vole, zkus prvne neco pocist, jinak budes furt jak alenka v risi divu(tech nepeknejch).. jj, vsechno je uz uplne jinde Sorry :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 pamatuju, jak tady sly deepsea asi za 120 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se