Martz Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 (upraveno) Tak konečně jsem se dočkal. Potřeboval jsem reprezentativní hodinky formálnějšího charakteru. Vzhledem k tomu, že jsem nakloněn všemu, co pochází z Japonska, pořídil jsem svým pětkám Seaurchin a diverskám řady 7002 brášku ze stejné stáje. Seznamte se, tohle jsou Seiko Mechanical, model SARB033. Upraveno 21. ledna 2011 uživatelem Martz
shag Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 Gratulujem, su perfektne. Skoda, ze nerobia nieco podobne aj na moju ruku
montemar Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 KRÁSNÉ HODINKY... na kolik tě přišly ?
Chorche Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 Jsou krásné, velká gratulace! A pěkná Seiko rodinka
Martz Odesláno 21. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 Montemar: koupené ve zde profláklém shopu Seiya-sana, zde. Plus mi naúčtovali DPH, clo jsem neplatil.
Radimk Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 (upraveno) Chtěl bych ti je pohanět, chtěl bych tě zdeptat až k prodeji...Ale nemůžu. Ty hodinky jsou prostě dokonalé, Jak tu Safi píše, to jsou GS-ka za 500 dolarů.Asi jediné hodinky ze 40-ti zobchodovaných kusů, u kterých mám naprostou jistotu, je je mi líto, že sem je prodalMám depku, tak je zaleju sedmičkou... něčeho červenýho, páč Saké nemámGratulace. Hlavně je prosím neprodávej, strašně bys litoval....paradox je, že já je vlastně nikdy nenosil... Edit.. Safi s velkým!! Upraveno 21. ledna 2011 uživatelem Radimk
Martz Odesláno 21. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 Právě... prodej - proč bych je měl prodávat? Díky úchylce na Japonce a na Seiko obzvlášť, není v řadě nad nimi už nic jiného, než GS. A to jediné bych viděl jako důvod případného prodeje. Nosit je rozhodně hodlám, stejně jako rád střídám sportovní oblečení s formálnější košilí či svetrem, rád vyměním diversky za tyto mazlíky Teď dostanou ještě kožený řemen, jen zvážím, odkud buď origo Seiko opět od Seiya-sana, nebo custom od Mistra Šímy a sponu už někde seženu.
Kostra Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 Překrásné elegantní hodinky Gratulace!
Radimk Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 Jednoznačně Šímu!Seiko řemeny, jak bych to řekl, nedosahují kvality hodinek. prostě jsou na ho.v.no.Zkoušel sem i jinej nákup, ale ty hodinky vyžadujou citlivej přístup, sou jemný, delikátní,, já bych to viděl na černýho aligátora, ale v měkkoučkým provedení s překlopkou navrch
Radimk Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 (upraveno) Jestli Ti dobře čtu myšlenky.. jestli to nasadíš na toho hnusnýho pruhovanýho Nato strapáče, tak Ti virtuálně nakopu do hader!!!!!!! Té fotky bych se opravdu nechtěl dožít!! Upraveno 21. ledna 2011 uživatelem Radimk
lub Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 gratuluji.hodinky, o kterých jsem už často uvažoval. jediný, co mě před nimi chrání je obava, že by mi byly malý, a zatím tedy odolávám. ale fakt nádhera, navíc "relativně" dostupná. rád bych je viděl naživo.
spineshank Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 vypadaj opravdu velmi pěkně a na první pohled jsem si říkal že to jsou GS gratulace a ať dlouho spokojeně slouží
Martz Odesláno 21. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 Radime, ve čtení myšlenek jsi o pár hodin nazpět - představa na strapu mi probleskla hlavou, když jsem je ještě neviděl naživo. Ale jakmile jsem je vybalil, zcela se vykouřila. Ale jestli jsi to myslel na tu větu výše, tak to né - jednoduše jsem myslel "k mikině pětky na strapu, ke košili spirity na krokoušovi" A s šímou, černým krokoušem a překlápěčkou jsi trefil přesně moji idealizovanou představu lub: velikosti jsem se trošku bál, ale mají oyster pouzdro- na ruce působí trochu jako Datejusty, které jsou taky dle milimetrů malé. Ale naživo v pohodě...
little_w Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 moc gratuluji, jsou svetovy. muzu se te zeptat, jak velkou mas ruku? me to pripada, ze mas tlapu docela velkou, ale ty hodinky ti sednou jak p*del na hrnec!
Martz Odesláno 22. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 Díky chlapi, mám z nich opravdu radost little_w: šířka ruky měřeno shora 55mm, obvod 175mm cca. Taky jsem měl právě trochu obavu, že budou malé, ale je to fakt v pohodě. To ten tvar pouzdra.
little_w Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 diky. to mame stejnou ruku... sakra... hmm... ted budu mit zase poradnyho brouka v kebuli!
lub Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 sakra sakra, taky 17,5, takže by to tedy vyhovovalo i mně.. černých seiko pár mám, takže bych dal asi přednost bílým. no, aspoň mám o čem přemýšlet.
X-Bob Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 1) Nádherné hodinky. Asi je musím mít brzo taky, jj2) Pěkně děkuju. Právě proto, že mám skoro shodný rozměr zápěstí, jsi způsobil, že mi zmizel důvod, proč je nekupovat!!!!3) Nutně a neodkladně je musíš vzít na japonský sraz Gratuluju ze srdce a tiše závidím
Martz Odesláno 22. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 Já si myslím, že se koupě určitě vyplatí - za relativně malé peníze jsou fakt parádně zpracované a slušivé. A jsou v pohodě jak k obleku, tak k džínám a polu/svetru. Ještě musím vymyslet ten řemen Na sraz bych měl dorazit, ten den mám nějaké školení, ale snad skončíme nějak rozumně. Bude to moje premiéra na srazu. Vzhledem k ohlasům doufám, že budu v pozici, že spíš někoho poblázním těmi svými. Nerad bych ze srazu odcházel s potřebou koupit nějaké nové řekl jsem si, že pro letošek už nic, maximálně géčka na ven
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se