volfda Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 Budou to skoro dva roky, co jsem koukal na foru a různě po netu po PAM 111, když už jsem se téměř rozhoupal k tomu je koupit, koupil jsem si IWC Pilot`s chronograph, ten po pár měsících prodal a přemýšlel, zda-li koupit PAM 312, či IWC Portuguese 7days, no a koupil jsem si Rolex Milgauss Později jsem vyměnil Navitimer (ten jsem už měl z dřívějších let) za Zenith Defy, pak prodal Milgaussy, koupil DJ II, prodal Defy a hurá, bylo 21.1.2011 a já si na příjemné schůzce se Speedmasterem koupil PAM 312! Podle mě to byla logicky-systematická cesta těžce postiženého chronomagora Po schůzce jsem šel s novýma hodinkama na ruce do divalda, kde jsem pohledy více, jak hercům věnoval hodinkám Proč Panerai a zrovna 312tky? Chci být italským instalatérem, mám rád špageti a víno a chci si tím pocitem kompenzovat svou nezručnost, však výměna řemenu mi zabrla asi 20min PAM 312 mají in-house kalibr P.9000 s rezervou chodu 3 dny. Hodinky mají čistý Panerai design (datum bez lupy, vteřinovka na subciferníku, klasická čísla 6, 9, 12), krásné sendvičové pouzdro, zboku kartáčnovaná ocel. Toť asi vše. Moje pocity z nich jsou rozporuplné, je to zas něco jiného, ale velmi se mi zamlouvají... PS. Mám dva dotazy: 1) Nevíte někdo, kolik potřebuje kalibr P. 9000 k plnému nátahu otáček a jakým směrem? 2) Nemáte máte někdo nějaký hezký řemen, nejlépe červený? Pokud ano a chcete ho prodat, pošlete SZ. Velikost 24. Jinak omluvte kvalitu fotek, dělal jsem je iPhonem, zrcadlovku mi zabavila rodina
sureshot Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 panerai! krasa, k pam som nekriticky ale...vsak nie je k comu byt kriticky gratulujem, krasne.
spineshank Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 gratulace veliká, krásný čistý design,nikde nic nechybí ani nepřebývá ještě dokoupit nějakej parádni řemen a je to dokonalý
Jarett Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 O čem bylo to divadlo ? (Jestli to vůbec víš )
volfda Odesláno 21. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 (upraveno) V 21. 1. 2011 v 22:49, 'Jarett' napsal: O čem bylo to divadlo ? (Jestli to vůbec víš ) Divadlo Komedie, představení Spílání publiku, velmi zvláštní, podruhé bych na to nešel. O čem to bylo tuším, poslouchal jsem, ale nedíval jsem se Teda, vlastně díval, herečka tam zezačátku chodí nahoře bez, ale potom, co se svlíkli (úplně) dva z herců, jsem raději koukal na hodinky... Jinak díky za gratulace Upraveno 21. ledna 2011 uživatelem volfda
Jarett Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 V 21. 1. 2011 v 22:51, 'volfda' napsal: Divadlo Komedie, představení Spílání publiku, velmi zvláštní, podruhé bych na to nešel. O čem to bylo tuším, poslouchal jsem, ale nedíval jsem se Teda, vlastně díval, herečka tam zezačátku chodí nahoře bez, ale potom, co se svlíkli (úplně) dva z herců, jsem raději koukal na hodinky... Jinak díky za gratulace A to je právě ono ... hodinky totiž skvěle saturují čas, kdy by ses jinak nudil to znám a mám to podobně
speedmaster Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 (upraveno) Ahoj, zkus napsat Oldovi (OldaA), ten mel myslim cerveny remen na svych Panerai. Mozna ma 2. Taky dekuju za prijemnou kavu a pokec. Upraveno 22. ledna 2011 uživatelem speedmaster
volfda Odesláno 22. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 V 22. 1. 2011 v 0:23, 'speedmaster' napsal: Ahoj, zkus napsat Oldovi (OldaA), ten mel myslim cerveny remen na svych Panerai. Mozna ma 2. Taky dekuju za prijemnou kavu a pokec. Díky z tip. Někdy dohodnem nějaký chrono posez
Frayer Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 Gratulace !!! PAMky jsou moc pekny asi blbej dotaz - Netlaci ta korunka do zapesti ?
Frantik Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 Tak ses dočkal, gratuluju Rolex a Panerai kombinace nemá chybu.
jankoxxx Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 vyzeraju naozaj dobre. hlavne po tom ako som si ich tyzden dozadu obzeral vo vyklade sa mi pacia este viac. ja by som ale urcite volil model bez ucha gratulujem
dusajed Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 jsem na foru krátce a pamky mě ze začátku vůbec nechytaly. Spíš jsem se zastavoval nad pilotkama, Omega Seamaster, Seiko Monster atd. Pak jsem párkrát zavadil o fotku PAM Luminor Marina a koukal na ně, zavřel fotku a pustil to z hlavy. Asi tak 14 dní zpátky při procházení fóra jsem o ně zavadil zas a od té doby to se mnou jde z kopce. Nechápu jak se mi nemohli líbit. Je to dokonalý stroj, kus řemesla na ruce, kov co má tvar a smysl, kurňa já je chcu!!!!!!!!!!!!!!!
volfda Odesláno 22. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 Děkuji za gratulace a za utvrzení, že jsem si vybral dobře Frayer: Ucho netlačí, zápěstí neohneš do takového úhlu, abys o něj zavadil, padnou jak ulité... Frantik: Rolex a Panerai je věru dobrá kombinace, jedny klasiky a jedny, no prostě Panerai, ještě pár řemenů a budu spokojen
lolohh Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 (upraveno) V 22. 1. 2011 v 2:29, 'Frayer' napsal: ... Netlaci ta korunka do zapesti ? Netlačí. Ale i kdyby tlačila, tak my, instalatéři, jsme tvrdí hoši, takže nás krvácející rána na zápěstí od korunky jen tak nerozhází. Edit: radši jsem to přepsal, aby nedošlo k mýlce. Upraveno 22. ledna 2011 uživatelem lolohh
yed69 Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 Úžasné řemeny za rozumnou cenu jsou třeba tady(už mám jejich tři) : http://www.heroic18.com/index.php
KFL Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 Ach, ach .. 312ky .. ach ach . Více slov netřeba. Gratuluju!
xoslic Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 PAMky su proste nezamenitelne. Ja som na nich este nedorastol. Snad raz.Blahozelam!
volfda Odesláno 22. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 V 22. 1. 2011 v 10:39, 'yed69' napsal: Úžasné řemeny za rozumnou cenu jsou třeba tady(už mám jejich tři) : http://www.heroic18.com/index.php Díky za tip, ale vidím to tak, že až bude čas, nejspíš v průběhu února, zastavím se u Ondry Šímy a nechám si tam něco instalaterského vyrobit na míru... Prahnu po červeném řemenu a OldA mi nakazil myšlenkou modrého, tak budu mít pestré barvičky speedmaster mi k nim přidal jeden hnědý a původní krokodýl je na nich nedotčený, byly nošeny spíš na kaučuku. Myslím, že se čtyřma koženýma různých barev a jedním kaučukem se dá slušně žít
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se