Přejít na obsah

Chrono24

enslow

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...

Kupoval som na Chrono24 dva krat zatial. Obe skusenosti pozitivne. Raz od autorizovaneho predajcu, obchod prebehol bez problemov. Raz od sukromneho predajcu, obchod tiez bez problemov. 

Tym ze na Chrono24 su pri autorizovanych predajcoch aj hodnotenia tak to pomaha pri rozhodovani a ultimativne aj samotny sposob platenia cez escrow je fajn, kedze Chrono24 drzi peniaze 7 dni po obdrzani hodiniek a ak je nieco z hodinkami zle tak je cas to s Chronom vyriesit - kamos mal raz takyto problem a podarilo sa mu hodinky vratit a peniaze dostal naspat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě jen zaskočilo, že při platbě v měně obchodníka přes Revolut, jsem stejně částku zaplatil Chronu nakonec v EUR čímž jsem ve výsledku tratil na dvojí konverzi měny, a nebo jsem si toho doteď jen nevšiml.

Jinak vždy pozitivní zkušenost, i zákaznická podpora, i při koupi od soukromníka na jedničku.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
před 5 hodinami, JayT napsal:

To je divný, já naopak vydělal pár tisíc při převodu kurzu přes Revolut.

Má někdo zkušenosti s prodejem na Chronu? Někde jsem četl, že spolupracují s podvodníky a když pošlete hodinky, tak o ně přijdete..

S podvodníky a iluminaty

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, JayT napsal:

To je divný, já naopak vydělal pár tisíc při převodu kurzu přes Revolut.

Má někdo zkušenosti s prodejem na Chronu? Někde jsem četl, že spolupracují s podvodníky a když pošlete hodinky, tak o ně přijdete..

Co to je za debilitu? 

Osobně už jsem tam několik kousků prodal a vždy OK.

Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, JayT napsal:

... Někde jsem četl, že spolupracují s podvodníky a když pošlete hodinky, tak o ně přijdete..

Chlapi, já nevím, co se vám na tom nelíbí. Mně to přijde logické, že když pošlete hodinky, tak o ně přijdete. Nebo vám někomu už se stalo, že vám zůstaly hodinky po prodeji? Mně bohužel ne.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Zdravim panove,
ackoliv mam sve milovane Omega reduce tak po ocku pokukuji po "dospele" verzi.
Shanim moony vyhradne 3861 s hesalitem.
Nasel jsem tento inzerat od nasich bratru madaru: moony
Zda se mi ta cena az moc dobra na to ze jsou  nove a nenosene..
Pisou,ze jsou z roku 2021 coz je rok vydani 3861. 
Nevite treba,ze by prvni sady byly nejake vice poruchove nebo jiny duvod teto na evropu dobre ceny ?
diky za nazor

Odkaz ke komentáři

Mě ta cena nějak zázračná nepřipadá (s dopravou 160tis). Podle toho inzerátu vidím 3 roky staré hodinky, které někde ležely v trezoru. Takže tam asi bude i kratší záruka než u nových. Co si vybavuju, tak se u těch prvních řešil nějaký problém s nedostatečným mazáním u chronografu.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Ahoj,

máte někdo zkušenost s tímto obchodníkem www.markworthingtonjewellers.co.uk? Inzerují hodinky na Chrono24. Líbí se mě tam hodinky ORIS DIVERS SIXTY-FIVE H12 CALIBRE 400. Jsou použité, ale vypadají naprosto super. Předem děkuji za odpověd.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...