Gustaf Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Už je to pár let, co jsem nakupoval na Chrono 24. Zapomněl jsem, jak to funguje... koupím hodinky, peníze odešlu klasicky z CZ účtu na nějakej sbernej účet...pak je to jasný...cekacka až dorazí a pak Chrono uvolní money. Je to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Linda Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 Dobrý den,chystám se na můj první nákup a chci koupit pouzity rolex na chrono24.cz,nemáte někdo prosim zkusenost s nejakym prodejcem?predem dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valcenzo Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 Kupoval som na Chrono24 dva krat zatial. Obe skusenosti pozitivne. Raz od autorizovaneho predajcu, obchod prebehol bez problemov. Raz od sukromneho predajcu, obchod tiez bez problemov. Tym ze na Chrono24 su pri autorizovanych predajcoch aj hodnotenia tak to pomaha pri rozhodovani a ultimativne aj samotny sposob platenia cez escrow je fajn, kedze Chrono24 drzi peniaze 7 dni po obdrzani hodiniek a ak je nieco z hodinkami zle tak je cas to s Chronom vyriesit - kamos mal raz takyto problem a podarilo sa mu hodinky vratit a peniaze dostal naspat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 Mě jen zaskočilo, že při platbě v měně obchodníka přes Revolut, jsem stejně částku zaplatil Chronu nakonec v EUR čímž jsem ve výsledku tratil na dvojí konverzi měny, a nebo jsem si toho doteď jen nevšiml. Jinak vždy pozitivní zkušenost, i zákaznická podpora, i při koupi od soukromníka na jedničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayT Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 To je divný, já naopak vydělal pár tisíc při převodu kurzu přes Revolut. Má někdo zkušenosti s prodejem na Chronu? Někde jsem četl, že spolupracují s podvodníky a když pošlete hodinky, tak o ně přijdete.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 před 5 hodinami, JayT napsal: To je divný, já naopak vydělal pár tisíc při převodu kurzu přes Revolut. Má někdo zkušenosti s prodejem na Chronu? Někde jsem četl, že spolupracují s podvodníky a když pošlete hodinky, tak o ně přijdete.. S podvodníky a iluminaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 před 6 hodinami, JayT napsal: To je divný, já naopak vydělal pár tisíc při převodu kurzu přes Revolut. Má někdo zkušenosti s prodejem na Chronu? Někde jsem četl, že spolupracují s podvodníky a když pošlete hodinky, tak o ně přijdete.. Co to je za debilitu? Osobně už jsem tam několik kousků prodal a vždy OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 @Frantik @Horhe Borci, podívejte se na úroveň příspěvků @JayT .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 nejako tych 50 prispevkov musi nazbierat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 před 7 hodinami, JayT napsal: Má někdo zkušenosti s prodejem na Chronu? Někde jsem četl, že spolupracují s podvodníky a když pošlete hodinky, tak o ně přijdete.. To jo, je to celosvětové spiknutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 před 7 hodinami, JayT napsal: ... Někde jsem četl, že spolupracují s podvodníky a když pošlete hodinky, tak o ně přijdete.. Chlapi, já nevím, co se vám na tom nelíbí. Mně to přijde logické, že když pošlete hodinky, tak o ně přijdete. Nebo vám někomu už se stalo, že vám zůstaly hodinky po prodeji? Mně bohužel ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayT Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Pán je vtipálek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtech vavra Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 Zdravim panove, ackoliv mam sve milovane Omega reduce tak po ocku pokukuji po "dospele" verzi. Shanim moony vyhradne 3861 s hesalitem. Nasel jsem tento inzerat od nasich bratru madaru: moony Zda se mi ta cena az moc dobra na to ze jsou nove a nenosene.. Pisou,ze jsou z roku 2021 coz je rok vydani 3861. Nevite treba,ze by prvni sady byly nejake vice poruchove nebo jiny duvod teto na evropu dobre ceny ? diky za nazor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 Mě ta cena nějak zázračná nepřipadá (s dopravou 160tis). Podle toho inzerátu vidím 3 roky staré hodinky, které někde ležely v trezoru. Takže tam asi bude i kratší záruka než u nových. Co si vybavuju, tak se u těch prvních řešil nějaký problém s nedostatečným mazáním u chronografu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_2014 Odesláno 6. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2024 Ahoj, máte někdo zkušenost s tímto obchodníkem www.markworthingtonjewellers.co.uk? Inzerují hodinky na Chrono24. Líbí se mě tam hodinky ORIS DIVERS SIXTY-FIVE H12 CALIBRE 400. Jsou použité, ale vypadají naprosto super. Předem děkuji za odpověd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2024 Věřil bych CHRONO24. V tuhle chvíli obchoduješ s nimi a ne s prodejcem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_2014 Odesláno 8. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2024 Je možné že by u tohoto prodejce byly falešné hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se