Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

prave som odpovedala v inej teme..ani na plesy hodky nenosim..etiketa mi to nedovoluje hrozne daco

..a mam kratke vlasy a tucne nozky..takze ziadne kozacky :D

..ale nechcem vam kazit predstavy..snivajte dalej

• Odpovědi 80
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 3. 2. 2011 v 19:21, 'Hellé' napsal:

ani na plesy hodky nenosim..etiketa mi to nedovoluje hrozne daco

To je nesmysl - teda lépe řečeno by to BYL nesmysl, kdybys měla na ruce něco na způsob Cartier La Doňa nebo holčičích chopardů. Ty jsou k velký večerní úplnej ideál. Jestli ale nosíš G-Shock, tak tomu rozumím...
Odesláno
  V 2. 2. 2011 v 13:17, 'Frantik' napsal:

Naopak si je nesundavam pri myti rukou, protoze me strasi ty historky padu z umyvadla na dlazdicky Posted Image

Ja jsem uz taky zrusil sundavani/nandavani hodinek v koupelne... po zkusenostech. Doma obecne hodinky nosim, obcas stejne jako pres den, obcas si vezmu jine. Spim bez nich (jdou dolu jeste pred nebezpecnou cestou do koupelny), na myti rukou ani nadobi vetsinou ne.

V 2. 2. 2011 v 15:31, 'Frantik' napsal:

Ale Rocco si je určitě nechává

Jeste aby si italskej instalater pri revizi potrubi sundaval panerije :).
Odesláno

Pretože mám WR 50m, odpadávajú tie klasické už hore spomenuté činnosti. Potom ich dávam dole pri cvičení, aby som zbytočne neprepocoval kožu. No a zásadne idú dolu pred veľkými alkoholickými seansami, to má človek chuť ich požičiavať a hlavne občas sa neudržať na nohách.

Odesláno

Hodinky sundávám jenom před spaním ať už zvlášť či pohromadě. Jinak ráno vstanu, kuknu do šuplíku, které dneska vezmu a pak teprve jdu do koupelny. Na práci na zahradě atd. střídám dvoje nejlacinější hodinky(jedny mají WR bez čísla a ne a ne je utopit). Někdy během dne podle nálady vyměním hodinky. Na chlastačky beru jakékoliv hodinky, na hubu nepadávám. Hodinky už z ruky nedávám, pád na dlažbu mě vyučil.

Odesláno

Hodinky sundávám před mytím, spaním a jakoukoliv manuální prácí která by je mohla poškodit. Na práci mám Casia analog/digi a na nich mi škrábance nevadí.

• po měsících...
Odesláno

Já jsem si hodinky po dlouhé době sundal o víkendu na paintballu - tam jsem se o ně bál ačkoli to byly obyč quartzky za pár stovek :-) Má s tím btw někdo zkušenosti? Vydrží safír náraz kuličky ze dvou metrů, ev. co s hodinkama udělá ta barva?

Odesláno

Téměř vždy před spaním ale obecně před čímkoliv, při čem bych si je mohl poškodit nebo poškrábat. Ono se tomu poškrábání časem asi stejně nevyhnu (na starých hodinkách mám větší či menší šrámy aniž bych věděl, kde jsem k nim přešel), ale zatím jsem po dvou měsících nošení stále bez škrábanců.

Odesláno
  V 12. 4. 2011 v 15:35, 'Slim_brno' napsal:

Já jsem si hodinky po dlouhé době sundal o víkendu na paintballu - tam jsem se o ně bál ačkoli to byly obyč quartzky za pár stovek :-) Má s tím btw někdo zkušenosti? Vydrží safír náraz kuličky ze dvou metrů, ev. co s hodinkama udělá ta barva?

Vydrží. Barva je přece v poho - potravinářská. V rámci postupujícího chronomagorismu však doporučuji prostudovat vlákno vojáci s hodinkami. K uniformě (pokud tedy hraješ military paintball) doporučuji vždy odpovídající hodinky.

Odesláno

Dík za odkaz na vlákno. Na paintballu jsem byl poprvé a neplánuju ho hrát nějak častěji, spíš jsem se nad tím tak zamyslel... Střelnice je přece jen střelnice a tam si, i v rámci informací z fora, sundávám automaticky cokoli co mám na ruce :-)

Odesláno

svoje primárne hodinky (Londžíny ;) ) si dávam dole vždy keď prídem s práce domov. Okamžite po tomto úkone však nasadzujem iné ;) po dome nosím momentálne g-shocky a tie dávam dole iba v sprche. Inak ich mám na sebe pri všetkých činnostiach, dokonca aj spím s hodinkami, už som si zvykol no ;)

Odesláno

Hodinky sundávám jakmile přijdu do bytu. Potom otřu a putují na poličku "slávy" k ostatním. Mám chvilky kdy třeba některé tahám a sleduji. Na vaření, mytí nádobí, manuální práce atd atd nepřipadá v úvahu. Na koupání a do jakékoli vody nepřipadá v úvahu. Na spaní rovněž ne. Dokonce pacifikuji přítelkyni když mi šahá na levou ruku, rovněž pacifikuji když jde vedle mne venku po levém boku. Během vycházky je to třeba 20krát zopakovat. Atd. Ale jinak vše v pořádku.

Odesláno

Nesundavám - jen, když si beru jiné - a to je občas i vícekrát denně. :suicide_anim: No a když vím, že budu dělat něco, čím bych je mohl ohrozit a nebo i poškodit, tak na to mám pár vyčleněných kousků, které používám. Stále mám někde v batohu náhradní hodinky, kdyby se s těmi na ruce něco stalo, abych si je mohl vzít a nebyl "nahej". A na noc si dám ruku s hodinkami pod polštář a to tlumené tikání mne krásně uspí. Jinak jsem prej skoro normální. :smile_anim:

Odesláno

Mám Mudmany, a sundávám je každý den při tréninku, při spaní a při intimitách :)

O hodinky se nestarám, kupoval jsem si je s tím, že musí vydržet všechno. Mám je na běhání kvůli stopkám a normální nošení, kvůli přesnmu času. Nedávno jsem s nima dělal tělocvičnu zparket a zašpinil jsem si pásek od lepidla a nějak mě to netrápí, ale přemýšlím jak to vyčitstit..

Odesláno (upraveno)

Jakmile dorazim domu, nandavam jine. Do sprchy i na spani..... :D

EDIT: Vlastne je asi sundavam jen na fotbalove utkani kde jsou zakazane.

Upraveno uživatelem Dantechno

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...