patriknapr Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 Pomalu se po těchto hodinkách poohlížím. Mohl bych Vás poprosit o radu, zda zde není někdo kdo je vlastní a má zápěstí pouhých 17 cm. Chtěl bych vědět, zda full size není na toto zápěstí moc a neřešit raději mid size. Nyní mám 38 mm bez korunky, a je to akorát. Díky za rady. zeptej se spiderera ten o těchto hodinkách ví snad všechno ))
lukin_ova Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 Pomalu se po těchto hodinkách poohlížím. Mohl bych Vás poprosit o radu, zda zde není někdo kdo je vlastní a má zápěstí pouhých 17 cm. Chtěl bych vědět, zda full size není na toto zápěstí moc a neřešit raději mid size. Nyní mám 38 mm bez korunky, a je to akorát. Díky za rady. Záleží na také na tvaru zápěstí. Obecně Bondovky sedí velice dobře. Já sám nemám pohodlnější a univerzálnější hodinky. Zápěstí mám cca 17,5 cm a jsou naprosto v pohodě, řekl bych ideální velikost.
cosmiktrip Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 Tak to jsem rád, těch 5mm už rapidní rozdíl dělat nebude. A s vědomím, že nosím hodinky dámské velikosti, bych se asi neztotožnil:-). Díky za fotky!
railmaster Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 Určite full size. Sú ideálne pre obvod 17-18 cm.
spiderer Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 Na 17cm ruku urcite full size. Na chronomag uz jsem urcite daval dostatek fotek na svoji cca 17,5 ruce, tak kdyz se ti to podari ve fotogalerii najit, muzes si udela predstavu. Kazdopadne bondovky jsou zatim ze vsech hodinek, ktere jsem mel urcite nejpohodlnejsi a nejprijemnejsi na noseni - idealni rozmery, proporce, vaha.. Asi i proto se k nim porad vracim
Micey Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 Jasně, full size. Spajdy: Ne, proto je furt prodáváš
Slim_brno Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 Jen potvrzuju výše napsané. Fullsize je ideální
Daemonultimate Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Omegy jsou nádhera a když chlap a omegy tak full.Líbí se mi snad všechny řady,ale seamaster to je klasa.Gratuluju
IzTaPa Odesláno 21. července 2012 Nahlásit Odesláno 21. července 2012 Sponu jsem mel taky trochu podrbanou. Zadnej vryp, ale spousta vlasecnic. Tak jsem sundal celej tah a prelestil to smesi takovy hruby Colgate belici zubni pasty a popela z cigaret Spolecne s Dremelem na nizsi otacky a velkym lesticim kotoucem to slo krasne a za chvilku jako novy... Jen mam starsi verzi seamasteru (ne bondovky) a ta ma ten tah jednoduzsi a clanky nasivnejsi. Krome specialnich ubrousku nebo diamantovych past je tahle smes s popelem asi to nej. I kdyz to plastovy sklicko na Moonech sem drbal jen spetkou pasty bez popela na flanelu... Holt stara skola v dobach, kdy auta pro me byly pouze pro starce a ti, co chteji byt cool, jezdi na biku (motorce), jsem si koupil xerapol pastu na skrabance na plastovem vizoru na helmu. pred ~ rokem jsem to risknul a pouzil na svoje stare primky s plastovym sklickem a o te doby nikdy jinak. jen jednou mi to moc nevyslo - na sve digitalni zrcadlovce na zadnim dipleji to vzalo s sebou u ten povrchovy coating (a tak mi nezbyvalo nez ten coating stahnout z cele plochy displeje, nicmene ten displej je bez jakehokoliv skrabance...)
marsimx Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Po modelu 2221.80.00 jsem se u pár prodejců ptal a bylo mi sděleno, že se přestali již vyrábět a ani ve Swiss u výrobce nejsou k dostání. Údajně je k dispozici jen varianta v černé. Nevíte někdo, jak to bude do budoucna s modrou variantou? Díky
Slim_brno Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Tak jestli je to pravda, je to veliký krok vedle, protože i když nové bondovky nejsou špatné, ty staré jsou prostě klasika nade všechny klasiky. To bych doporučoval skočit po těch, co jsou tady v inzerci
marsimx Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Ať nevyvolávám paniku a flame, zapomněl jsem napsat, že sháním quartz verzi. Tady na fóru v nabídce jsou myslím automaty, které se bojím vzít, abych s nimi někde netřískl. Tak jestli je to pravda, je to veliký krok vedle, protože i když nové bondovky nejsou špatné, ty staré jsou prostě klasika nade všechny klasiky. To bych doporučoval skočit po těch, co jsou tady v inzerci
Peta-Biker Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 (upraveno) marsimx: Mám 2221.80 - čili quartz. Mrkni do sekce vyměním- je tam i kontakt. Upraveno 14. srpna 2012 uživatelem Peta-Biker
marsimx Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 marsimx: Mám 2221.80 - čili quartz. Mrkni do sekce vyměním- je tam i kontakt. Napsal jsem na tvůj email. Díky za upozornění.
haky73 Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Pomalu se po těchto hodinkách poohlížím. Mohl bych Vás poprosit o radu, zda zde není někdo kdo je vlastní a má zápěstí pouhých 17 cm. Chtěl bych vědět, zda full size není na toto zápěstí moc a neřešit raději mid size. Nyní mám 38 mm bez korunky, a je to akorát. Díky za rady. já mám 17,5 a měl jsem na sobě tytto a řekl bych, že bych snesl i větší ale můj názor už nesdílely holky v hodinářství kde jsem si je zkoušel. Takže velikosti 41,5 se neboj.
colombo Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 gratuluji,mám je v automatu už 11 let a bez problému.
vikivajgel Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 krasne hodinky mam ich tiez uz 3 roky proste klasika jak svina...bondovky najlepsie....musim skusit to cistenie tiez mam sponu poskrabanu...
cosmiktrip Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Na sponu je nejlepší obyčejná houbička na nádobí, ta trochu kvalitnější. Zadní drsná strana nahoru, sponu přiložit párkrát projet tam a zpátky a je jako nová! Nedám na ni dopustit, pokud jsi šikovný, tak i mezičlánky, kousky drsné houbičky do pinzety a je to!
sodik Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 Nechal jsem si vylestit tah u Broze, udelal sponu do leskla, ale asi ma byt dratkovana? Nebo jak?
Micey Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 (upraveno) sodik: Hehe, bylo by foto? Má bejt samo broušená.. Ono mi přijde, že pan Brož sice umí bejt šikovnej, ale bohužel spíš co se týče jeho vlastních projektů. Upraveno 18. listopadu 2012 uživatelem Micey
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se