Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pomalu se po těchto hodinkách poohlížím. Mohl bych Vás poprosit o radu, zda zde není někdo kdo je vlastní a má zápěstí pouhých 17 cm. Chtěl bych vědět, zda full size není na toto zápěstí moc a neřešit raději mid size. Nyní mám 38 mm bez korunky, a je to akorát. Díky za rady.

zeptej se spiderera ten o těchto hodinkách ví snad všechno ))

• Odpovědi 187
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pomalu se po těchto hodinkách poohlížím. Mohl bych Vás poprosit o radu, zda zde není někdo kdo je vlastní a má zápěstí pouhých 17 cm. Chtěl bych vědět, zda full size není na toto zápěstí moc a neřešit raději mid size. Nyní mám 38 mm bez korunky, a je to akorát. Díky za rady.

Záleží na také na tvaru zápěstí. Obecně Bondovky sedí velice dobře. Já sám nemám pohodlnější a univerzálnější hodinky.

Zápěstí mám cca 17,5 cm a jsou naprosto v pohodě, řekl bych ideální velikost.

post-15604-052020200 1342513672.jpg

post-15604-075012600 1342513686.jpg

Odesláno

Na 17cm ruku urcite full size. Na chronomag uz jsem urcite daval dostatek fotek na svoji cca 17,5 ruce, tak kdyz se ti to podari ve fotogalerii najit, muzes si udela predstavu. Kazdopadne bondovky jsou zatim ze vsech hodinek, ktere jsem mel urcite nejpohodlnejsi a nejprijemnejsi na noseni - idealni rozmery, proporce, vaha.. Asi i proto se k nim porad vracim :)

Odesláno

Sponu jsem mel taky trochu podrbanou. Zadnej vryp, ale spousta vlasecnic. Tak jsem sundal celej tah a prelestil to smesi takovy hruby Colgate belici zubni pasty a popela z cigaret :)

Spolecne s Dremelem na nizsi otacky a velkym lesticim kotoucem to slo krasne a za chvilku jako novy... Jen mam starsi verzi seamasteru (ne bondovky) a ta ma ten tah jednoduzsi a clanky nasivnejsi.

Krome specialnich ubrousku nebo diamantovych past je tahle smes s popelem asi to nej. I kdyz to plastovy sklicko na Moonech sem drbal jen spetkou pasty bez popela na flanelu...

Holt stara skola :D

v dobach, kdy auta pro me byly pouze pro starce a ti, co chteji byt cool, jezdi na biku (motorce), jsem si koupil xerapol pastu na skrabance na plastovem vizoru na helmu. pred ~ rokem jsem to risknul a pouzil na svoje stare primky s plastovym sklickem a o te doby nikdy jinak.

jen jednou mi to moc nevyslo - na sve digitalni zrcadlovce na zadnim dipleji to vzalo s sebou u ten povrchovy coating (a tak mi nezbyvalo nez ten coating stahnout z cele plochy displeje, nicmene ten displej je bez jakehokoliv skrabance...)

• po 4 týdnech...
Odesláno

Po modelu 2221.80.00 jsem se u pár prodejců ptal a bylo mi sděleno, že se přestali již vyrábět a ani ve Swiss u výrobce nejsou k dostání. Údajně je k dispozici jen varianta v černé. Nevíte někdo, jak to bude do budoucna s modrou variantou? Díky

Odesláno

Tak jestli je to pravda, je to veliký krok vedle, protože i když nové bondovky nejsou špatné, ty staré jsou prostě klasika nade všechny klasiky. To bych doporučoval skočit po těch, co jsou tady v inzerci eek.gif

Odesláno

Ať nevyvolávám paniku a flame, zapomněl jsem napsat, že sháním quartz verzi. Tady na fóru v nabídce jsou myslím automaty, které se bojím vzít, abych s nimi někde netřískl.

Tak jestli je to pravda, je to veliký krok vedle, protože i když nové bondovky nejsou špatné, ty staré jsou prostě klasika nade všechny klasiky. To bych doporučoval skočit po těch, co jsou tady v inzerci eek.gif

• po měsíci...
Odesláno

já mám 17,5 a měl jsem na sobě tytto a řekl bych, že bych snesl i větší ale můj názor už nesdílely holky v hodinářství kde jsem si je zkoušel. Takže velikosti 41,5 se neboj.

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Na sponu je nejlepší obyčejná houbička na nádobí, ta trochu kvalitnější. Zadní drsná strana nahoru, sponu přiložit párkrát projet tam a zpátky a je jako nová! Nedám na ni dopustit, pokud jsi šikovný, tak i mezičlánky, kousky drsné houbičky do pinzety a je to!

Odesláno (upraveno)

sodik: Hehe, bylo by foto? Má bejt samo broušená.. Ono mi přijde, že pan Brož sice umí bejt šikovnej, ale bohužel spíš co se týče jeho vlastních projektů.

Upraveno uživatelem Micey

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...