Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nesnáším škrábance. Hlavně na lunetě.  Prostě mi to vadí. Žádná vepsaná historie a zážitky, ale prostě sprostý jebanec většinou z neopatrnosti.

Odesláno

Hlídat každý škrábanec na věci, kterou denně používám musí být spíš pěknej vojeb ... prostě to k tomu patří, jinak si to snad ani nejde užít..

Odesláno
  V 1. 4. 2017 v 17:13, plasan napsal:

Hlídat každý škrábanec na věci, kterou denně používám musí být spíš pěknej vojeb ... prostě to k tomu patří, jinak si to snad ani nejde užít..

Ano, je. Proto je taky nenosím a půjdou do světa. Ať si je dorve někdo jiný.

Odesláno

Dej vědět až budeš chtít, aby je dorval někdo jiný

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno
  V 4. 4. 2017 v 6:52, pjr86 napsal:

Dej vědět až budeš chtít, aby je dorval někdo jiný

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mám-li to brát jako nabídku, je to v jednání. ( Teda v jednání v mé hlavě)

Mám je, nenosím je, a dokonce už mám i vybranou náhradu ( která se ale zatím ještě nevyrábí)

Sz

• po 4 týdnech...
Odesláno
  V 1. 4. 2017 v 17:13, plasan napsal:

Hlavně k těmto hodinkám to patří. Koukám po nich dlouho a až si je pořídím, tak si je nechám se vším všudy, sundávat je nebudu :).

Návštěvník tolja
Odesláno

jak jste na tom u mm s přesností chodu?

zmizík mně psal, že ty jeho dělají minutu za hodinu, ale to jsem mu úplně nevěřil..

já mám na ruce druhej ekström, více než před měsícem jsem je halabala nařídil, občas je zkonfrontuju se začátkem zpráv na Nově, a celej měsíc mně jdou stabilně 15s do minusu, tedy s neměřitelnou odchylkou

je to normální?

Návštěvník tolja
Odesláno
  V 5. 5. 2017 v 7:09, pebe napsal:

já mám kolem +3s/24hod

zouváš je na noc?

Odesláno
  V 5. 5. 2017 v 7:11, tolja napsal:

zouváš je na noc?

nesundavám, z ruky jdou akorát před běháním nebo kolem, jinak na ruce pořád

Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 5. 5. 2017 v 7:04, tolja napsal:

jak jste na tom u mm s přesností chodu?

zmizík mně psal, že ty jeho dělají minutu za hodinu, ale to jsem mu úplně nevěřil..

já mám na ruce druhej ekström, více než před měsícem jsem je halabala nařídil, občas je zkonfrontuju se začátkem zpráv na Nově, a celej měsíc mně jdou stabilně 15s do minusu, tedy s neměřitelnou odchylkou

je to normální?

To sem psal, že budou dělat tobě. Mně jdou dlouhodobě -0,2sek/den ale jen když je nosím. Jak je nechám, tak se začnou zpožďovat, třeba -5sek./den, v jakýkoli poloze. Musím je teda furt nosit.

Odesláno
  V 5. 5. 2017 v 7:36, Zmizík napsal:

Jak je nechám, tak se začnou zpožďovat, třeba -5sek./den, v jakýkoli poloze. Musím je teda furt nosit.

Úplne presne takto to mám aj ja.

Návštěvník tolja
Odesláno
  V 5. 5. 2017 v 7:36, Zmizík napsal:

To sem psal, že budou dělat tobě. Mně jdou dlouhodobě -0,2sek/den ale jen když je nosím. Jak je nechám, tak se začnou zpožďovat, třeba -5sek./den, v jakýkoli poloze. Musím je teda furt nosit.

protože se jim stejská?

já jsem teda asi v pohodě, protože mám jediný hodinky, takže bych je neměl za co vyměnit, 

Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 5. 5. 2017 v 8:24, tolja napsal:

protože se jim stejská?

.......

Spíš se mstěj.

Návštěvník tolja
Odesláno
  V 5. 5. 2017 v 8:31, Zmizík napsal:

Spíš se mstěj.

nojo, když já mám nasazený ty růžový brejle....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...