Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ne, byl tam vod začátku 8L35, což je vlastně nedekorovanej a neadjustovanej GS kalibr 9s55. Ty první kalibry asi nebyly zdobeny, novější, od nejakyho roku, už ano. Ale je to furt ten samej stroj...

Odesláno

Zdobení je mi šumafuk, ale četl jsem tu cosi o přesnosti a vyladění,, snad nějaký písmenko na konci, B, C, ... fakt to mám pomotaný, přeci jenom za a leta vlákna se tu semlelo mraky info i dezinformací.

Odesláno (upraveno)

Vod nejaky doby je v tech strojcich par vylepsenych soucastek...rikaj tomu MEMS soucastky... jak velkej to ma prinos, nevim...

Nahore novy, dole stary..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

A part made by MEMS is more durable than a machined part, and it is more resistant to abrasion. 

Upraveno uživatelem petr_cha
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ten strojek je taky peknej klumpr. Za dva dny nenoseni udela klidne -20sek. ale jak je clovek nosi, tak de uplne presne. To me vytaci.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Petr_cha: Jo, to je vono! Díky.

Millis: Takže je vlastně chceš nosit úplně dobrovolně a furt, jako v manželství.

Jj, jednou sem je prodal a snad do dvou mesicu musel koupit novy, ty uz asi neprodam..
Odesláno (upraveno)

Nebo jsou jeho protože on ještě nemůže inzerovat

Člen s nickem Karol tu je, ale já jako vůbec nechápu, proč do debaty o kalibru najednou smrkne odkaz na inzerát, navíc bez jedinýho dalšího slova. Upraveno uživatelem villain83

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...