junior300 Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 radost zatial trva.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 tyhle modrý jsou prostě nádherný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 Jo. Pro me jsou tohle designove jedny z nejhezcich hodinek vubec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 Se nedivím, že radost trvá. Mít na ně ruku.. užívej a házej další fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 před 52 minutami, ondrejm napsal: Se nedivím, že radost trvá. Mít na ně ruku.. užívej a házej další fotky Tak tak, ale jsem na tom stejně, ruka chcípák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 (upraveno) Před hodinou, DavidLC napsal: Tak tak, ale jsem na tom stejně, ruka chcípák Kdyz unosis tunaky SBBN015, tak tohle by ti bylo fakt velky? Jsou vysoky, to jo, ale ty baterky snad na ruce vypadaj vetsi, jak MM300, nebo ne? Upraveno 10. srpna 2020 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 před 3 hodinami, pebe napsal: tyhle modrý jsou prostě nádherný před 3 hodinami, villain83 napsal: Jo. Pro me jsou tohle designove jedny z nejhezcich hodinek vubec. před 2 hodinami, ondrejm napsal: Se nedivím, že radost trvá. Mít na ně ruku.. užívej a házej další fotky před 1 hodinou, DavidLC napsal: Tak tak, ale jsem na tom stejně, ruka chcípák Diky chlapi. Tak este jednu, presvedcili ste ma.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 Před hodinou, villain83 napsal: Kdyz unosis tunaky SBBN015, tak tohle by ti bylo fakt velky? Jsou vysoky, to jo, ale ty baterky snad na ruce vypadaj vetsi, jak MM300, nebo ne? Já vím že to vypadá nelogicky, ale takhle to mám odzkoušený. Nosím hodinky "navolno" a delší pouzdra (lug lug) se mi pak jakože vyklají, mají tendenci se točit, přetáčet, protože na úzký ruce nesedí. Takhle to mám i MM200, Omegy, atd. Výška mi nevadí, chvíli jsem byl nemocný po MM600 i ty bych unosil, tam ale nepoberu gmt ručku, jsem magor, vím.... Dotáhnot je pevněji (popřípadě guma) asi by to šlo, ale to nevydržím, vyzkoušeno..... Nosím je takhle cca 35 let, tak to tak i doklepu U Tuňáků to je právě pro mne nejluxusnější poměr uchycení tahu do pouzdra. Nejpohodlnější nošení, lepší i než Suma, želvy, možná nějaký 5ky, nebo SKX. Ale když chci kus hodinek (komplexy ) tak Tuňáky jsou nejvíc. Popravdě koupit je nové (ne tak dojebané, jako je mám) měl bych asi klid "nafurt". Uvažuji o těch nových co jsou teď v nabídce https://www.hodinky-koscom.cz/seiko-prospex-sea-ninja-tuna-s23629j1-k0047329 A u těch je zase guma, neorigo tah jsem neviděl naživo... Sbbn 035 nezkousnu kvůli ručkám...Tak zůstane u hledání Jsem se nějak rozkecal, sry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 V pohode, chapu, kazdej ma tu pazouru jinou a je to hlavne o tvym pocitu, to je jasny. Hodinky muzou bejt sebehezci, ale jak to na ruce blbe sedi, neda se svitit, taky to znam, neboj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 Takový pěkný hodinky a k nim rum z Lídlu toto je sedmicka hefffonu a v Lidli boli pollitrovky.. to ze je akcia v lidli na heffron, tak to ho tak z lahka dehonestuje..? mne osobne chuti..Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 kokos ale pijes to z kopáku jak lozovaču Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 no musim sa prisposobit miestnym podmienkam..Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 mam takovy tip na super upgrade to ze mm300 na jubilee tahu ze strapcode jsou jiny level asi vite/vime, to ze rubber crafter blue je pecka vite/vime asi taky, ale to ze rubber je 100 kompatibilni se sponou z jubillee jsem nevedel, zkusil a je to parada. VID_109630820_190318_653.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 Heffron je u nás více ceněn, než přeslazená Republika. Co se týká MM, myslím, že se s ním v pohodě snesou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 Dík za tip. Nové Seiko by doma aktuálně vítáno nebylo, neptal jsem se ale tuším. Narozdíl od toho se nový rum přijme docela nadšeně ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 (upraveno) Vidim spravne, ze SLA021 maj obyc plochy sklo (safir) a ne double domed, jako je na SBDX001 (hardlex)? Zkoumal jsem nekolik fotek a furt nevim. Upraveno 13. srpna 2020 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Vidis spravne, SLA021/023 nemaju double domed. Ale flat to tiez nebude. Vyzera to na single domed z vnutornej strany. Na zahranicnom fore som nasiel o tom zmienku a nahrava tomu aj zakrivenie, ked pozeram na cifernik viac z uhla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Aha, takhle to je, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 V 11. 8. 2020 v 13:23, farbakp napsal: toto je sedmicka hefffonu a v Lidli boli pollitrovky.. to ze je akcia v lidli na heffron, tak to ho tak z lahka dehonestuje..? mne osobne chuti.. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Ale ne, jen jsem ho viděl v Lídlu a tak jsem zlehka zavtipkoval. Rumům nerozumím, jsem pravověrný pijan slivovice (kdybych si šel koupit rum, musel bych ze zeptat zdennyho, ten má zásobičku) Joe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 A Ty jsi poslední dobou narazil na slušnou slivku? To mi řekni, kde? Když jsem posledně přivezl jednu z posledních lahví po dědovi s tím, že tohle chci, tak mi i starý dědci řekli, že tohle už tu nikdo neumí Faktem je, že už před x lety táta říkal, že původní slívy už tu nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se