tano Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Karol: ale jo, da se to. shewcza: libova fotka!
Karol Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 skoda ,že sa nerobi tento kanvas na origo sponu alebo na 20mm preklapačku.....motylovky mi moc nevonaju ma tie motyliky na ruke tlačia a v rozkroku svrbia
Karol Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 ...som sa troška nudil.....ešte hadam nejake prešitie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Karol: ten první se k nim hodil víc. Je robustnější a dost dělalo i to prošití a lehce roztřepené boky řemenu. Působilo to tak nedbale elegantně ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karol Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 ...to mi je jasne že ten zo stapcode je krajši......mal som kusok kože a rifloviny tak som sa len pokusil o nejaky ten vytvor
shewcza Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 001 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kristian.nov Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Dlouho mě míjely, nejdřív klasickým pohoršením dát tolik peněz za Seiko. Když jsem vyrostl z tak hloupýho předsudku, měl jsem období pohodlnosti a malých hodinek, takže mě odrazovaly velikostí...A pak jsem je z nudy koupil... Zjistil jsem, že jsem se léta ochuzaval o úžasnej kus hodinkovýho světa! Jsou boží! Strašně zábavný... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kristian.nov Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Vim, že je tu preferovanej tah, ale mě nejvíc baví na tý origo gumě! Tak mají ty správný potápěčovo koule!
dr.sphinx Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Já to myslel bez ironie, jakože fakt guma all the way, taky líp vynikne pouzdro!
Jarett Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Dlouho mě míjely, nejdřív klasickým pohoršením dát tolik peněz za Seiko. Když jsem vyrostl z tak hloupýho předsudku, měl jsem období pohodlnosti a malých hodinek, takže mě odrazovaly velikostí...A pak jsem je z nudy koupil... Zjistil jsem, že jsem se léta ochuzaval o úžasnej kus hodinkovýho světa! Jsou boží! Strašně zábavný...A to je všechno jen začátek
Kristian.nov Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 A to je všechno jen začátek Prvně mám pocit, že někdy v budoucnu zkusím nějaký GS :-)
tano Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Moc pekny to mate kluci, tu gumu budu muset brzo zkusit.
Karol Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 ....kto by to vedel za rozumny peniaz urobit v slušnom prevedení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ?
romulada Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Dlouho mě míjely, nejdřív klasickým pohoršením dát tolik peněz za Seiko. Když jsem vyrostl z tak hloupýho předsudku, měl jsem období pohodlnosti a malých hodinek, takže mě odrazovaly velikostí...A pak jsem je z nudy koupil... Zjistil jsem, že jsem se léta ochuzaval o úžasnej kus hodinkovýho světa! Jsou boží! Strašně zábavný...Jo, člověk má někdy fakt hloupý předsudky. Sám jsem toho příkladem. Už jsem se naštěstí taky posunul. Krásný hodinky, někdy do nich možná půjdu Gratuluju!
shewcza Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 Mám je rád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rooosta Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 Asi si ich budem musiet fakt kupit, nie, nie, nie nepotrebujem ich, nie, nie, nie...
Harwey Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 Mám je rádHlboke ako studna, parada!
Svatoslav Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 Mám je rádJe to znát, že je máš rád. Vlastně se ti ani nedivím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se