kamilb Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2018 (upraveno) Položil na to vložku z SKX a vyfotil Upraveno 16. dubna 2018 uživatelem kamilb
Ace84 Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2018 Položil na to vložku z SKX a vyfotil Přesně tak. No je to minimálně zajímavé. Btw. mm300 má lunetu v jednom kuse?
Dantechno Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2018 Tak to je franerina. Mohl to aspon zakapnout Lepi-M
instant Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2018 Ved su za nejakych 300usd kompletne kopie mm300, tak by snad cinania vedeli zmastit aj coke lunetu.
Čajíček Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2018 Pozor na ty Číňany. Aby to nakonec nezmastili líp než originál. Odesláno z mého Lenovo P1a42 pomocí Tapatalk
instant Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2018 Tak to snad nie je ziadne umenie, keramicke lunety tam robi kazdy druhy..
neumann Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 shewcza: nadherne fotky jako vzdy, skx luneta jako sranda dobry ale nevimnevim asi bych to nechtel, zdravim vsechny marinaky z ranniho kafe
Čajíček Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 Tak to snad nie je ziadne umenie, keramicke lunety tam robi kazdy druhy..JJ, nějakou praxi už asi mají
dr.sphinx Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2018 Tohle asi ne, ale líp by to posoudil nějakej hadrař, já na to nejsem.
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 Hele, jak to je se stěžejkama u MM300? Na železnej tah tam nějaký mám a na Crafter Blue byly jiný, žejo? Tyhle třeba? https://www.strapcode.com/store/pairs-20mm-heavy-duty-double-shoulder-spring-25mm-seiko-generic-spring-bars-p-899.html
brumko Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 Hele, jak to je se stěžejkama u MM300? Na železnej tah tam nějaký mám a na Crafter Blue byly jiný, žejo? Tyhle třeba? https://www.strapcode.com/store/pairs-20mm-heavy-duty-double-shoulder-spring-25mm-seiko-generic-spring-bars-p-899.htmlPodľa mňa nie sú tieto stěžejky primárne určené na MM300, pretože majú tenké konce. Ja som ich používal vtedy, keď som chcel dať trebárs tah engineer z MM300, ktorý má 2,5mm diery na hodinky s tenkými dierami v nožičkách a nožičkami bez prevŕtania.
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 No, ja mel k original gumovymu naramku myslim jiny stezejky nebo co. Ten uz nejak nemam a ke Crafter Blue snad byly taky nejaky a ty sem ztratil. A s tema ze zeleznyho tam ten Crafter nedrzi. Tak co tam mam dat?
brumko Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 No, ja mel k original gumovymu naramku myslim jiny stezejky nebo co. Ten uz nejak nemam a ke Crafter Blue snad byly taky nejaky a ty sem ztratil. A s tema ze zeleznyho tam ten Crafter nedrzi. Tak co tam mam dat?V tomto prípade tam daj tie z odkazu. Podobný prípad sa mi stal so super jubilee na MM300, kde endlinky spravili tak natesno k púzdru, že origo stěžejky s hrubšími koncami som tam jednoducho ani za boha nedostal. S tými v Tvojom odkaze bol v pohode. Zrejme aj Crafter má vzdialenosť od diery k púzdru o pár desatín mm väčšiu a stěžejky s tenkými koncami už do diery zacvaknú.
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 (upraveno) V tomto prípade tam daj tie z odkazu. Podobný prípad sa mi stal so super jubilee na MM300, kde endlinky spravili tak natesno k púzdru, že origo stěžejky s hrubšími koncami som tam jednoducho ani za boha nedostal. S tými v Tvojom odkaze bol v pohode. Zrejme aj Crafter má vzdialenosť od diery k púzdru o pár desatín mm väčšiu a stěžejky s tenkými koncami už do diery zacvaknú.Super, díky, du to objednat. Je jich šest, tak kdyby někdo potřeboval, budou dva páry k dispozici. Upraveno 25. dubna 2018 uživatelem Zmizík
brumko Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 Nemáš za čo. Osobne som sa ale bál tieto stěžejky používať, lebo tie tenké konce sú kurwa krátke na také ťažké hodinky. Mohli ich spraviť aspoň o pol milíka dlhšie.
dr.sphinx Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 Starý ručičky jsem už měl, MARINEMASTER a už taky dlouho nebude.No-brainer. S tahem jsem smířen, novému cifru a ručičkám jsem díky SD Landmasterům patnáctkám přišel na chuť.
petr_cha Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 Tady vlastně ty nove ručky začly, tady u tech tunaku jsem si na ne i nejvic zvykl.. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se