Přejít na obsah

Seiko MARINEMASTER

rafficek

Doporučené příspěvky

das ist super! teď už čekáme na GS :D

GS se už nějaký ten pátek dá oficiálně koupit na několika místech v Evropě, ne jenom ve Francii. Akorát ty ceny nejsou žádná sláva.

A souhlas, budou ještě tak troje, možná čtvery.

Upraveno uživatelem Chumpus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

stava sa to, lebo ich robia rucne a vyrobna kapacita je tym padom obmedzena. Europska cena je prijemna, pri sucasnom kurze jenu to v europe vychadza o dost lacnejsie nez individualny nakup v Japonsku, navyse je s tym spojeny zazitok z nakupovania priamo u vyrobcu /v pripade Seiko Center Paris/ a tiez povinna dvojrocna EU zaruka (v Japonsku je zaruka len jeden rok).

Mozem potvrdit slova Mr.Ambassador'a.

Komunikacia so Seiko France ma svoje caro (jeho cast je sice len v mojich predstavach, ale je mozno o to krajsia :) )

Akonahle MM boli v Parizi, trval cely obchod vlastne dva dni. Vo stvrtok platba a v pondelok som sa tesil z hodiniek... !!!

Z Altro som mal potvrdene, ze MM mozem kupit aj cez nich, cena +/- niekolko eur rovnaka ako France. Ale dostupnost hodiniek bola udana na koniec aprila (duben?)...cize asi tak.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Nejaka banda vochmelkov sa obuvala do tombeda ci ma dokaz, ze mm300 ma cifernik s rucne aplikovanou lumibrite.

Nie som za pc a asi tyzden poriadne nebudem, tak z mobilu:

i) utfg "marinemaster uneven lume" and read

ii) http://forums.watchuseek.com/f21/marinemaster-uneven-lume-584691-3.html

iii) zenevske konvencie o ochrane velvyslancov a ambassadorov stanovuju oslovenie "excelencia" i po strnastem pivu v putyce "U Prokopnuteho Bubnu" :-)

viac dokazov nemam z mobilu k dispozicii.

Odkaz ke komentáři

30.1.2012 som prvy krat natiahol moje MM300. Prve dni som sledoval presnost velmi pozorne, s tym, ze po nejakej dobe podam referenciu, ako to vyzera. Hodinky nosim dost casto, ine si dam max. na 2-3 dni a opät sa vraciam k menovanym. Co myslel Instant tym, ze MM300 su navzdy...uz tomu rozumiem. Vsimol som si, ze ked ich dam do winderu, tak mierne meskaju, pri beznom noseni sa zase mierne predchadzaju. Takze output k dnesnemu ranu, cize po 38 dnoch je vysledna presnost zhruba + 0,5 s. Posted Image

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Klokan je super :smile_anim:

Ale z toho, co jsem viděl, mě nejvíc zaujal řemen, který jsem postoval v jiném vlákně.

Ten řemen až k pouzdru k nim fakt sedne, škoda že není fotka na ruce, musí to vypadat suprově podle mě...

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...