Chumpus Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 (upraveno) das ist super! teď už čekáme na GS GS se už nějaký ten pátek dá oficiálně koupit na několika místech v Evropě, ne jenom ve Francii. Akorát ty ceny nejsou žádná sláva. A souhlas, budou ještě tak troje, možná čtvery. Upraveno 1. února 2012 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 ja je vyhledove planuju, abych se priznal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Tak již neváhej a přijď někdy mezi nás! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 stava sa to, lebo ich robia rucne a vyrobna kapacita je tym padom obmedzena. Europska cena je prijemna, pri sucasnom kurze jenu to v europe vychadza o dost lacnejsie nez individualny nakup v Japonsku, navyse je s tym spojeny zazitok z nakupovania priamo u vyrobcu /v pripade Seiko Center Paris/ a tiez povinna dvojrocna EU zaruka (v Japonsku je zaruka len jeden rok). Mozem potvrdit slova Mr.Ambassador'a. Komunikacia so Seiko France ma svoje caro (jeho cast je sice len v mojich predstavach, ale je mozno o to krajsia ) Akonahle MM boli v Parizi, trval cely obchod vlastne dva dni. Vo stvrtok platba a v pondelok som sa tesil z hodiniek... !!! Z Altro som mal potvrdene, ze MM mozem kupit aj cez nich, cena +/- niekolko eur rovnaka ako France. Ale dostupnost hodiniek bola udana na koniec aprila (duben?)...cize asi tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Komunikacia so Seiko France ma svoje caro (jeho cast je sice len v mojich predstavach, ale je mozno o to krajsia ) tak co ja viem ake bujare mas predstavy, hehe. blondes tease - brunettes... poznas to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 Nejaka banda vochmelkov sa obuvala do tombeda ci ma dokaz, ze mm300 ma cifernik s rucne aplikovanou lumibrite. Nie som za pc a asi tyzden poriadne nebudem, tak z mobilu:i) utfg "marinemaster uneven lume" and readii) http://forums.watchuseek.com/f21/marinemaster-uneven-lume-584691-3.htmliii) zenevske konvencie o ochrane velvyslancov a ambassadorov stanovuju oslovenie "excelencia" i po strnastem pivu v putyce "U Prokopnuteho Bubnu" :-) viac dokazov nemam z mobilu k dispozicii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 30.1.2012 som prvy krat natiahol moje MM300. Prve dni som sledoval presnost velmi pozorne, s tym, ze po nejakej dobe podam referenciu, ako to vyzera. Hodinky nosim dost casto, ine si dam max. na 2-3 dni a opät sa vraciam k menovanym. Co myslel Instant tym, ze MM300 su navzdy...uz tomu rozumiem. Vsimol som si, ze ked ich dam do winderu, tak mierne meskaju, pri beznom noseni sa zase mierne predchadzaju. Takze output k dnesnemu ranu, cize po 38 dnoch je vysledna presnost zhruba + 0,5 s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 no tak to ich mas vynimocne presne clovece.. ale suhlasim, winder im nesvedci, to je vseobecne znamy fakt. mne robia vo windri cca -5s za den, na ruke su o nieco presnejsie. nove na ruke boli asi -1 az -2s. O rok-dva pojdu na servis, dam ich zregulovat a je po starostiach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 Malá inspirace. Docela se mi to líbí, tak snad mě místní majitelé nepošlou někam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 Chumpus: Taky se mi to líbí, máme podobný vkus. Mě tam neladí a tahá oči ten "nato" , jinak bez chyby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 Abych se přiznal tak zrovna včera jsem jsem hrabal v šuplíku co bych přezul...a našel jsem klokana. Myslíš teda že jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 Za mě ne, ale možná na živo to není hrůza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 (upraveno) a ještě jsem našel nějaký Hirsch,taky to nevypadá špatně. Upraveno 29. března 2012 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 (upraveno) ggrand-??Nechapu v cem mate podobnej vkus se Chumpusem, kterej to sem dal kvuli natostrapu Upraveno 29. března 2012 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 Za mě ne, ale možná na živo to není hrůza. Tak jo,já věděl že to neprojde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 Klokan je super Ale z toho, co jsem viděl, mě nejvíc zaujal řemen, který jsem postoval v jiném vlákně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 panedge : Mě je jasné, proč to sem dal... nemusím být snad zas tak doslovný. Hodinky fajn, kožený naťák už míň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 No, já jsem to vkládal hlavně kvůli řemenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 ggrand-tak radsi nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2012 (upraveno) Klokan je super Ale z toho, co jsem viděl, mě nejvíc zaujal řemen, který jsem postoval v jiném vlákně. Ten řemen až k pouzdru k nim fakt sedne, škoda že není fotka na ruce, musí to vypadat suprově podle mě... Upraveno 29. března 2012 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se