Přejít na obsah

Seiko MARINEMASTER

rafficek

Doporučené příspěvky

Jedny jsou v prodejním vlákně.

Dobře si to rozmysli. Jsou to v podstatě naprosto obyčejné, tuctové a úplně jednoduché hodinky. Nevím co  na nich kdo má ....

Ale radši se mne neptej, co mám zrovna na ruce .....   :bag:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedny jsou v prodejním vlákně.

Dobře si to rozmysli. Jsou to v podstatě naprosto obyčejné, tuctové a úplně jednoduché hodinky. Nevím co  na nich kdo má ....

Ale radši se mne neptej, co mám zrovna na ruce .....   :bag:

Si mu pomohol, teda  :D

...k nakupu tuctovych hodiniek, aby som bol presny...

Odkaz ke komentáři

Je mi jasný, že se pohybujeme v úplně jiné třídě, ale přesto, že se mi tyhle hodinky opravdu líbí, se při pohledu na ně nemůžu zbavit pocitu, že se koukám na 

mohutnější SKX007 a naopak. I když je možný, že je to záměr kvůli ceně, či ne?  :pokey:

Odkaz ke komentáři

Takovej táta a syn... 

Tak sa zbav pocitu a vsetko bude ok :)

Ale asi to udělám jak jsi řek  :clap:

Na tý připomínce okolo sumo taky něco je. Přece jen tvar pozice 12 je hodně podobnej, až na tu čárku... Marinemastrery jsou mnooohem dospělejší kus ocele...

Nic to ale nemění na tom, že to jsou všechno moc pěkný hodnky :cheers:

Btw dík za foto, je to supr porovnání a ne překlikávačka  mezi oknama, jak jsem to dělal předtím...

Upraveno uživatelem Arcim
Odkaz ke komentáři

tak právě zazvonila pošťačka...celý rozechvělý jsem rozbalil balíček...TVL  ty jsou perfektní...kam se hrabou fotky..na ruce sedí úplně parádně. Jdu se ještě kochat a potom zkrátit tah..Vidím to tak, že to budou první hodinky, které budu nosit na kovu...jsdu se mazlit...

Odkaz ke komentáři

tak právě zazvonila pošťačka...celý rozechvělý jsem rozbalil balíček...TVL  ty jsou perfektní...kam se hrabou fotky..na ruce sedí úplně parádně. Jdu se ještě kochat a potom zkrátit tah..Vidím to tak, že to budou první hodinky, které budu nosit na kovu...jsdu se mazlit...

vytetovat svabachom cez cely chrbet.. len teraz ze komu.. :)

blahozelam

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Já do Isofrane tlusté Seiko stěžejky narval, ale dostat je ven byl docela problém. Pro další kratochvíle jsem koupil jedny tenčí, protože rád přehazuju řemeny. Až seženu druhé origo, tak je tam narvu a budou tam napořád :cool02:

Odkaz ke komentáři

No ty voe :)

Stačí kápnout trochu tekutého mýdla,zašťárnout párátkem a jdou tam volně

Ven to dostaneš tak že to hodíš do vroucí vody,chvilku počkáš než se rozehřejou stěžejky a pak jdou v pohodě ven. ;)

Vidim, ze to mas technologicky vic promakane ;-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...