Přejít na obsah

Teraristicke okenko

Doporučené příspěvky

Dřív jsem měl hodně sklipkanu, ale s narozením dcery jsem chov zredukoval. Tohle ( poecilotheria metalica) byl kdysi můj vysněný kousek, ale měli je pouze v Německu a úplně mrnavý kousky za astronomickou pálku. Podle mne to svého času musel být neskutečný business je odchovat. Teď už se dají normálně koupit?

Jinak fotky na netu jsou colorovane. Proto se jí nepodaří nikdy tak nafotit :-) Ve skutečnosti není tak sytě modrá jako na většině fotek :-)

Tesne po svleku jsou fakt hodne modre. Nekdy vyfotim. Ono to casto udela pouhy blesk, ze jsou najednou vice zbarvene.

Koupit se uz daji za vicemene normalni ceny. 1. svlek cca 600Kc. Dospele samice jsem pred 3 roky prodal za 2500, mozna bych si ted rekl o vic.

marosb - jj modra ornata :) nejaka ornata spec. blue. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 861
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tesne po svleku jsou fakt hodne modre. Nekdy vyfotim. Ono to casto udela pouhy blesk, ze jsou najednou vice zbarvene.

Koupit se uz daji za vicemene normalni ceny. 1. svlek cca 600Kc. Dospele samice jsem pred 3 roky prodal za 2500, mozna bych si ted rekl o vic.

marosb - jj modra ornata :) nejaka ornata spec. blue.

Tak až bude moje dcerka větší a nebude chtít pavouka pochovat tak si jednu pořídím. Jak je to s agresivitou? Poecilotherie jsem nikdy neměl. Ze stromaku jen Avicularia Versicolor.

Odkaz ke komentáři

Spis zdrhaji, ale za to rychle. A urcite maji na cloveka ucinejsi jed nez rod Avicularia. Jj klidne se ozvi, bud neco prodam z mojich nebo ti sezenu. Jezdim casto do Nemecka na burzy.

Mám pavouky už přes 10 let a nikdy mne žádnej nekousnul. Tak bych ty jedy na sobě teď nerad začínal testovat :-) Avicularia uměla bejt hodně rychlá. To mají asi stromaci společné. Měl jsem Barachypelmu Smithi, A. Geniculata. L. Parahybana (tu jedinou ještě furt mám) a A. Versicolor ta byla nádherná, ale nějak rychle mi chcipla byl to samec.

Dík za nabídku. Případně se ozvu :-)

Upraveno uživatelem VasekN
Odkaz ke komentáři

No ty aviny chcipaji docela rady a casto. V tom jsou poecilotherie mnohem lepsi. Ja si minuly tyden poridil vzacnost, viz foto

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

můj mazel, zatím dvouleté mimčo :)

Krajta mřížkovaná

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Pěkná.

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po měsících...

Nějak nám to tu usnulo...

Tak přidám foto a veselou historku.

Minulý týden jsem byl na tera burze, jakože nakoupím holata na měsíc, dám do mrazáku a ušetřím...

Tak tam přijdu, holata už samozřejmě nebyly... ALE, co jsem tam našel byl z jednoho stolu nádherný sameček hroznýška pestrého... Moja mě teda držela, že doma pět hadů stačí... No, držela málo. A neuhodnete co. U vedlejšího stolu měli samičku!! Tak mám doma další neviditelné hady, kteří nejsou nikdy vidět :-) . Ale mám z nich radost.

A ještě slíbenou fotku, dnešní koupání hetíka... Ležela ve vaně a slunila se :-)

Odkaz ke komentáři

Holata byla... ale uz se nesmi na burzach ziva prodavat. Teda mohou, ale musi tam byt i s matkou. Tak to jeden typek dela tak, ze ma vystavenou samici s holaty a pod stolem ma holata bez samic. Jinak se tam prodavaji i rovnou mrazena, taky mysi. Typek je tam ma v mrazaku.

Vyfot ty colubrinky, krasni hadi.

Odkaz ke komentáři

Moje prvni narozena heloderma

Upraveno uživatelem nAscA
Odkaz ke komentáři

nAscA, sice se zpožděním, ale tady jsou. . On se hrozně vrtěl a proto je trošku mázlý, ona zrovna odpočívala... Ale jak jsem psal. Pořád jsou zahrabani a schovani :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...