Přejít na obsah

Teraristicke okenko

Doporučené příspěvky

Pavouky najdeš na každý chalupě. A určitě žili i dřív v jeskyních. Takže až takhle tragicky bych to neviděl. A někde je to výborný vítaný zdroj bílkovin.

No tak toho tvýho sežerem, ne? Fčera jsi se už neozval. :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 861
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Obyčejné týrání zvířat, nic víc. Pochopím, když má někdo kočku nebo psa - zvířata žíjící s člověkem již několik tisíc let, ale todle? Nechápu ani ptáka v kleci ani morče v akvárku... To je dle mě na psychiatra. Tak to vidím já. Nezlobte se na mě, ale na zvířata žijící v zajetí jsem hrozně alergický již od mlada...

Podle mne je to těm pavoukům jedno :-) Konkrétně sklípkani žijou drtivou většinu života někde v noře vyjma stromových a pozemních druhů. Navíc spoustu v chovech rozšířených a běžných druhů už je v přírodě velmi ohroženo takže není vyloučeno, že třeba někdy budou vráceny do přírody právě díky domácím chovům.

Odkaz ke komentáři

Spousta druhu nevyhynula prave proto, ze byly a jsou chovany v zajeti. Pod pojmem tyrani zvirt si opravdu nepredstavim nekoho majiciho doma v terarku par pavouku eventuelne hady a jesterky. Pominu-li fakt ze v "zajeti" se kolikrat maj dani zivocichove lip jak v jejich prirozenem prostredi kde je muzou ohrozovat pripadni predatori ci co jinyho...

mAra

Odkaz ke komentáři

Spousta druhu nevyhynula prave proto, ze byly a jsou chovany v zajeti. Pod pojmem tyrani zvirt si opravdu nepredstavim nekoho majiciho doma v terarku par pavouku eventuelne hady a jesterky. Pominu-li fakt ze v "zajeti" se kolikrat maj dani zivocichove lip jak v jejich prirozenem prostredi kde je muzou ohrozovat pripadni predatori ci co jinyho...

mAra

Pokud ti na návštěvu nepřijede Roman a nesežere ti je :)
Odkaz ke komentáři

hehe Na Olivera se kolikrat bojim i ja sahat kdyz je hladovy a ten uz ke dvema metrum ma :D Bych chtel videt toho odvazlivce...

mAra

tak tu žížalku přivez na náš sraz a my ti ji tam zauzlíkujem :D

když jsme u těch hadů, tohle jste už viděli?

http://www.stream.cz/video/273178-nejvetsi-had-na-zemi-bohuzel-mrtvy

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Obyčejné týrání zvířat, nic víc. Pochopím, když má někdo kočku nebo psa - zvířata žíjící s člověkem již několik tisíc let, ale todle? Nechápu ani ptáka v kleci ani morče v akvárku... To je dle mě na psychiatra. Tak to vidím já. Nezlobte se na mě, ale na zvířata žijící v zajetí jsem hrozně alergický již od mlada...

Sorry, ale fakt si me rozesmal :D

Kdybys neco napr. o sklipkanech vedel, tak bys nemohl napsat to co jsi napsal.... Sklipkan v prirode vubec nikam nechodi, jen samce az dospeje, tak jde vyhledat samici. Nehlede na to, ze ziji casto v zaplavavovych oblastech, v oblastech pralesu, ktere jsou casto vykacene a vypalene apod.

Tyrani zvirat? Myslim, ze ty ani netusis co to je.... jis napr. kurata? Vis jak vyrustaji? Ze v zivote nevideli slunce? Ze se v halach ani nemuzou pohybovat, aby neztraceli na vaze? Ze pak jdou zplynovat?

Upraveno uživatelem nAscA
Odkaz ke komentáři

hehe Na Olivera se kolikrat bojim i ja sahat kdyz je hladovy a ten uz ke dvema metrum ma :D Bych chtel videt toho odvazlivce...

mAra

Né aby tě napadlo tahat něco z tý havěti zejtra do knajpy.

Stačí, že tam bude průsvitnej pes :D

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

Nezlobte se na mě, ale na zvířata žijící v zajetí jsem hrozně alergický již od mlada...

Já taky, hlavně na kočky a psy, ber Zyrtec, ten pomáhá......

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Prosimvás, pište to s interpunkcí, já od večera přemejšlim, jak vypadá skřítek na pavouky...

Čárky ve větě prostě nejsou moje silná stránka. Zkusil jsem to trochu napravit, ale stejně bych řekl, že to mám blbě :-)

Upraveno uživatelem VasekN
Odkaz ke komentáři

no, neda mi to musim prispiet sem

dva dni dozadu som sa ocitol v reklamnom studiu a ako vysvetlujem tak vysvetlujem moje periferne videnie zachytilo v malej blizkosti obrysy pavuka

strhol som hlavou doprava a kusok odo mna bol na reprakoch polozeny zvlek pavucej koze ci ako sa to vola.

celkom ma to znepokojilo, o to viac ked som zbadal akvarko a v nom zatial najvacsie pavucie hovado co som kedy nazivo videl.

hento najst v kuchyni tak snad zdemolujem dom. kua to su zaluby ze pavuci...

samozrejme ze som ten sok musel rozdychat a tak som sa tam vratil aj dnes a poriadne ho obzrel, ano podobnost nie nepodobna tomu, ze sa sem, do tohto vlakna mnohi vratia :)

toto video mi bolo dnes jemnou satisfakciou

To je Teraphosa blondii a v přírodě začíná bejt celkem vzácná protože jí právě domorodci ve velkém loví a jí. Jedná se největšího sklípkana vůbec. Kamarád ho má a tuším, že to zkoušel krmit i menšíma potkanama. Já mám Lasiodora parahybana což je zřejmě druhý největší sklípkan a řekl bych, že o moc menší než Teraphosa není :-)

Odkaz ke komentáři

Pavouku se bojim. Kousu, jsou agresivni, jedovaty, skacou na lidi , omotaj te pavucinou a pak vysajou... :D

kdyby vysáli Lolohha, tak by pukli. Nedávno jsem ho viděl a byl pěkně vyžehlenej. Přechod d o středního věku mu evidentně prospívá. :D
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...