volfda Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Ahoj, včera večer jsem tak brouzdal po netu a koukal po svých vysněných hodinkách. Když jsem se tak zamyslel, tak mi došlo, že vzhledem k tomu, že mám troje hodinky (DJ II, PAM 312, diver`s Seiko), v podstatě pro mě nejsou jisté kousky od AP, JLC, či VC nedostupné. Začal jsem tak přemýšlet, jestli by se mi to časem vyplatilo. Zatím se budu držet tam, kde jsem. Přeci jen v okamžiku, kdy si koupím něco od AP, či VC, chci aby to byly definitivky. Zatím jsem nevybouřen a v rámci chronobundu hodinky i dost střídám. Proč ale vlastně píši, víte někdo, jak je to se servisem na AP, PP, VC, JLC? Je mi jasné, že se servisují v zahraničí, ale jaké jsou ceny servisu atd... Zatím se cítím, jako majitel Mercedesu, co vystrkuje růžky na Rolls-Royce a ví, že by ho to zatím asi sežralo, nehledě na to, že bych ho měl doživotně Přidávám ilustrační foto toho, nad čím mě svrbí ruka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Vlastní zkušenost...hodinky: Jaeger-LeCoultre Reverso Grande Datepožadavek: vyčistit, seřídit, promazat, přetěsnittuzemský AD: La Boutique Suissepostup: zaslání hodinek do autorizovaného servisu v Norimberkuprezentovaná cena: 5.000,- Kč pojištěné poštovné tam a zpět, 30.000,- Kč požadovaný servis (za předpokaldu, že by nebylo třeba dělat něco víc); což bylo cca 1/4 ceny aktuální hodinekmoje okamžité řešení situace: mechanonásledné řešení: prodej daného kusumoje nálada: nechci hodinky (byť je mi to strašně líto), na které bych měl, které se tu mnohdy pohybují za +/- 100k, ale u nichž je servis v řádech tisícu EUR
Viktor Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 No jo, když si člověk kupuje Rollse, měl by mít i na plat šoféra . Jinak je pro něj lepší ten meďour.
bandicoot Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Aneb když máš sedum koní, musíš mít i na seno...
PhoeniX Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Osobně myslím, že pokud je běžný servis JLC takto přestřelen, u AP to bude katastrofa. Nebo bude servis přímo úměrný ceně daného modelu - nehledě na použitý stroj -, tím myslím, jestli bude chrono stroj uložen například do kovu nebo "jejich" karbonu. Takže ještě větší katastrofa.
sery.vlk Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Vlastní zkušenost... hodinky: Jaeger-LeCoultre Reverso Grande Date požadavek: vyčistit, seřídit, promazat, přetěsnit tuzemský AD: La Boutique Suisse postup: zaslání hodinek do autorizovaného servisu v Norimberku prezentovaná cena: 5.000,- Kč pojištěné poštovné tam a zpět, 30.000,- Kč požadovaný servis (za předpokaldu, že by nebylo třeba dělat něco víc); což bylo cca 1/4 ceny aktuální hodinek moje okamžité řešení situace: mechano následné řešení: prodej daného kusu moje nálada: nechci hodinky (byť je mi to strašně líto), na které bych měl, které se tu mnohdy pohybují za +/- 100k, ale u nichž je servis v řádech tisícu EUR Zůstanu u stejné značky. Vlastní zkušenost: JLC Master Control (= jen datum), na řemínku. Úkony: kompletní servis a zaslání kurýrem zpět, tj. servis zevnitř i zvnějšku, přetěsnění, regulace. (Podezírám, že v rámci servisu vyměnili i překlápěcí odtrhávací sponu na řemínku, spona teď drží protivně pevně, špatně se odepíná.) Do servisu jsem předal osobně. Cena servisního střediska Richemontu v Mnichově (servis JLC z Norimberka loni přestěhovali k servisu ostatních značek skupiny do Mnichova): EUR 315. Platba předem bankovním převodem na základě pro-forma faktury, kterou vystavili po kontrole stavu hodinek. Celková doba opravy: cca 2,5 měsíce. Odeslání zásilky s hodinkami zpět ke mně proběhlo bez aviza; jejich postupy jsou evidentně nastaveny na zasílání firemním zákazníkům. Cizí zkušenost s komplikovaným strojkem (věrohodná informace majitele předchozího modelu JLC Master s věčným kalendářem, ale bez budíčku, na řemínku): oprava korektoru (JLC má jediné korekční tlačítko na všechny funkce kalendáře, včetně měsíční fáze) a kompletní servis, loni ještě v servisu JLC v Norimberku: EUR 1.300 . Můj osobní závěr: Většina firemních servisů má v ceně servisu výměnu alespoň základních součástek, jako např. korunku s hřídelkou - a má ty součástky k dispozici. Od firemního servisu tedy předpokládám solidní práci, ale za relativně drahý peníz. Moje strategie je pravidelně dávat do servisu v tuzemsku k dobrému hodináři, který se však k náhradním dílům dostane obtížně nebo jen zázrakem - proto servisovat dostatečně často, než dojde k opotřebení, které by si výměnu něčeho žádalo. Tímto děkuju Mechanovi za dosavadní práci .-)
sery.vlk Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 (upraveno) Osobně myslím, že pokud je běžný servis JLC takto přestřelen, u AP to bude katastrofa. Nebo bude servis přímo úměrný ceně daného modelu - nehledě na použitý stroj -, tím myslím, jestli bude chrono stroj uložen například do kovu nebo "jejich" karbonu. Takže ještě větší katastrofa. U JLC mi servis vychází u výše uvedených dvou vzorků na cca 10-15% pořizovací ceny hodinek (s řemínkem), přičemž u hodinek s náramkem to může být relativně více. Edit: Faktem je, že JLC zajišťují servis sami, nikoli prostřednictvím sítě školených AD (což je přístup např. Rolexu nebo Omegy). Upraveno 17. února 2011 uživatelem sery.vlk
bandicoot Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 sery.vlk:pokud lze soudit na malém vzorku třech zkušeností, tak český AD se hodlal na zákazce trochu svézt
bandicoot Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 cca 10-15% pořizovací ceny hodinek tohle je asi běžné, my to pak vnímáme zkresleně díky našim cenám za "used" zboží. To pak vychází nepoměrně, protože zatímco cena jetých hodinek je poloviční, cena servisu zůstává...
sibirnaya Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 volfda, jses na tom stejne jako ja, gas atd.. servis AP je drahej jak prase, staci si projet fora...
Andrew Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Opět JLC, výměna "vpasované lunety" (zatím nerealizovaná) u Master Compressor = 200? P.S. ještě jednou díky sery.vlku
volfda Odesláno 17. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2011 (upraveno) Díky za reakce, to jsem potřeboval pro utlumení svých vášní Vnímám to stejně i u aut, zrovna teď kupujeme Superba combi, kde se ušetří jak na pořízení, servisu, tak i provozu a užitek bude stejný (o dva válce míň no...), jak u BMW 530d. Až tedy budu v pohodě mít na toho Rollse s řidičem,resp. JLC, či AP s doživotním servisem a nebude mě to trápit, pořídím si je, teď zůstanu u Rolexu, Panerai a časem přistoupím k IWC. Tím do budoucna tyto úžasné kousky nevylučuji, to vůbec ne, ale v okamžiku, kdy na ně dojde, chci být ve stavu, kdy jsem prošel mnoooho hodinek věhlasných značek, vím co mi sedne, mám slušnou základnu modelů na denní nošení a více méně nemám kam jít dál- bože, jak já se na tento stav přechozeného chronobundu těším PS. Upřesnění k výrazu ,,mnoooho hodinek věhlasných značek"- každý nějak začínal, každému se chronobundus nějak vyvíjel a každý si nachází to své, vše spočívá ve změně, no a já jsem mladý, nerozvážný a přelétavý a náramě mi to baví Upraveno 17. února 2011 uživatelem volfda
instant Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 nemyslim to vobec osobne, ale samotny fakt ze nad tym rozmyslas znamena ze to nie su hodinky pre teba. /nemyslim to naozaj v zlom/. tieto veci k tomu patria a neda sa s tym nic robit. Stastni su ti, ktori ukrutne drahy servis povazuju za cnost a vysadu moj prakticky kontakt s niecim podobnym, ked uz sme pri autach: mal som pred par rokmi mercedes CL600... presne do prvej servisnej prehliadky /= tak dva mesiace/. Spotreba benzinu bolo to posledne co ma trapilo, ALE... som povodnym urcenim financmajster, takze rozhodnutie bolo rychle Dnes mam vo firme trojlitrovy superb /resp. 2,8l/ aj lexus, a ked poviem ze prevadzkove naklady vratane servisu su na lexus vyrazne nizsie ako na /s odpustenim/ skodovku, nikto mi neveri.. no su veci ktorym sa fakt veri tazko
volfda Odesláno 17. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2011 (upraveno) nemyslim to vobec osobne, ale samotny fakt ze nad tym rozmyslas znamena ze to nie su hodinky pre teba. /nemyslim to naozaj v zlom/. tieto veci k tomu patria a neda sa s tym nic robit. Stastni su ti, ktori ukrutne drahy servis povazuju za cnost a vysadu moj prakticky kontakt s niecim podobnym, ked uz sme pri autach: mal som pred par rokmi mercedes CL600... presne do prvej servisnej prehliadky /= tak dva mesiace/. Spotreba benzinu bolo to posledne co ma trapilo, ALE... som povodnym urcenim financmajster, takze rozhodnutie bolo rychle Dnes mam vo firme trojlitrovy superb /resp. 2,8l/ aj lexus, a ked poviem ze prevadzkove naklady vratane servisu su na lexus vyrazne nizsie ako na /s odpustenim/ skodovku, nikto mi neveri.. no su veci ktorym sa fakt veri tazko Tak auta jsou něco jiného, minimálně tím, že rychle ztrácejí na ceně, ale to je zas jiné a široké téma.. Použil jsem je spíše jako přirovnání. Ale dávám ti za pravdu, že to zatím pro mě není, třeba i tím, že o tom takto přemýšlím a není to jen o financích. Koupím si je, až ještě trošku dozraju a bude mi to fuk Já snad ani nepřemýšlel, že bych si je teď kupoval, spíš jsem tak polemizoval s myšlenkou na ně a tohle byla jedna z otázek, kterou jsem si položil. Upraveno 17. února 2011 uživatelem volfda
Jay Doll Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Když už tady řešíme zase auta , jen dodám, že servis luxusní Audiny vyjde běžně na 13 - 18 000 a poježdění to není špatné. Do servisu musí každých 30 000 km, jelikož má long-life servis. Kdo chce luxusní poježděníčko, vybere si ze stejné stáje (VW Group) třeba Lamborghini. Pořizovací cena přes 200 000 Euro a do servisu musí každých 10-15000 km a stojí to od 40 000 Kč výše. Tohle se dá aplikovat úplně stejně i na hodinky. Komu stačí Omegy nebo Rolex, zaplatí nižší cenu a platí méně za servis. Kdo chce mermomocí opravdu luxusní tikadlo na ruku, zaplatí řádově víc za hodinky a násobně víc za servis. Ale to k tomu prostě patří, s luxusním zbožím jsou spojeny vždy i luxusní náklady. Volba zda koupit či ne je jen na Vás
sery.vlk Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Já snad ani nepřemýšlel, ..., spíš jsem tak polemizoval s myšlenkou na ně... :lol:
mechano Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Osobně myslím, že pokud je běžný servis JLC takto přestřelen, u AP to bude katastrofa. Nebo bude servis přímo úměrný ceně daného modelu - nehledě na použitý stroj -, tím myslím, jestli bude chrono stroj uložen například do kovu nebo "jejich" karbonu. Takže ještě větší katastrofa. Ohledně toho "přestřelení" tady chci přidat svoji zkušenost. Hodně v ceně oprav drahých (nebo složitých) hodinek, hraje roli riziko, které tahle práce obnáší. Totiž, když se opravují Primky a člověk kejchne, odletí strojek do kouta a něco se při tom ulomí. Po té hodinář šáhne do šuplíku, najde jiný stroj, zrepasuje a je to vyřízeno. Pokud se něco takového stane s hodinkami Omega, zatraceně se mu to prodraží, no a u PP ani nemluvím.Hodně hodinářů to řeší tak, že je ani nenapadne to riskovat. Jiní to riskují ale chtějí za to taky nějakou odměnu.Zdá se mi to celkem pochopitelné.
Návštěvník YPO Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Ohledně toho "přestřelení" tady chci přidat svoji zkušenost. Hodně v ceně oprav drahých (nebo složitých) hodinek, hraje roli riziko, které tahle práce obnáší. Totiž, když se opravují Primky a člověk kejchne, odletí strojek do kouta a něco se při tom ulomí. Po té hodinář šáhne do šuplíku, najde jiný stroj, zrepasuje a je to vyřízeno. Pokud se něco takového stane s hodinkami Omega, zatraceně se mu to prodraží, no a u PP ani nemluvím.Hodně hodinářů to řeší tak, že je ani nenapadne to riskovat. Jiní to riskují ale chtějí za to taky nějakou odměnu.Zdá se mi to celkem pochopitelné. to jsou jenom dětské výmluvy
mechano Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 to jsou jenom dětské výmluvy Uznávám a zalézám zpátky do bažin.
sery.vlk Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Hodně v ceně oprav drahých (nebo složitých) hodinek, hraje roli riziko, které tahle práce obnáší...Vidíš, Mechano, tohle jsem si nijak neuvědomil/nedal do souvislosti.- Doufám, že nemáš nějakou chřipku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se