Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dane to je ztracený. Já už se zakoukal do těch Helson a počítal s tím, že je budu mít... Rychle někdo sežeňte nějakej článek, že stojej za prd a že nemám čeho litovat :crying_anim:

• Odpovědi 85
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Odesláno

Na Ebay se objevily ty Helson Buccaneer GMT.

Škoda, jsou krásný. Měls říct, já bych je za 350 vzal.:D
Odesláno

Vím, že už jsi jedny Nautic fish zavrhl kvůli ručkám, tak ti tu předhazuju další, podle mě atraktivnější a za dobrou cenu: http://cgi.ebay.de/RAR-NAUTICFISH-ADVANCE-AUTOMATIK-TAUCHERUHR-STAHLBAND-/330499540439?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item4cf34ec5d7

Tady mi vadí rozdílná barva lunety a pouzdra, všechny ručky orange a velikost 42 je málo. Ale díky (i ostatním) za snahu - tolik zajímavých a pro mne neznámých hodinek jsem vážně nečekal a věřím, že to pomůže při výběru i ostatním.

Já chci ale ty Helsony... :crying_anim:

Odesláno

To je sice pravda, ale jinak bych rekl, ze ta kombinace nema chybu...

A to, prosim, ke Steinhartu opravdu nemam nikterak pozitivni vztah...

Jinak vcelku (pro mne) nezajimavy Triton timhle naramkem opravdu prokouknul. :speak_cool:

Odesláno (upraveno)

Tady ty za 19 tis.

Sice jsou trochu mimo požadavky, přesto si myslím, že stojí za to.

Můžu se zeptat,kde se daj Oris small second koupit za 19 tisíc?

Upraveno uživatelem panedge
Odesláno (upraveno)

Chtěl bych vám všem ještě jednou poděkovat za pomoc a zároveň poprosit o další radu, nebo spíš názor.

Hodinky Helson Buccaneer mě uchvátily a víc než vážně uvažuji nad jejich nákupem. Jen se nemohu rozhodnout nad verzí. První volbou jsou Buccaneer "základ". Mají výhodu v možnosti vybrat si bílou nebo černou datumovku, gumový řemen a ušetřených 200 USD. Jsou ale jen v černé barvě, i když uznávám její univerzálnost. No a druhou možností jsou Buccaneer GMT , kterým ta tmavě modrá moc sluší, navíc mají GMT (i když já tuhle fci asi jen tak nevyužiju).

Pro které byste se vy rozhodli? Není těch 200 USD zbytečně moc za modrou barvu a GMT?

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

Ty modrý bukanýrky s GMT jsou hezčí. Na druhou stranu, cena je dost vysoká + DPH. Jako "definitivní hodinky" u kterých cena nerozhoduje bych nad nimi neváhal, ale při promiskuitě členů tohoto fóra si uvědom, že při dalším prodeji půjdeš s cenou asi dost dolu.

Odesláno

Rycharde trochu tě popíchnu :-) těch 200$ není jen za modrou, ale za funkci GMT ale i za ten vnitřní náboj, který jim právě dodává mořská modř v kombnaci s blankytně modrou ručkou GMT. Je to přeci o pocitech :-) a černý má kde kdo

Tady ještě pár motivačních foto in natura

post-234-041063400 1298621357.jpg

post-234-024003200 1298621368.jpg

post-234-026003600 1298621382.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...