ricous Odesláno 20. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2011 Dane to je ztracený. Já už se zakoukal do těch Helson a počítal s tím, že je budu mít... Rychle někdo sežeňte nějakej článek, že stojej za prd a že nemám čeho litovat
Návštěvník Kamil Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 Na Ebay se objevily ty Helson Buccaneer GMT.Škoda, jsou krásný. Měls říct, já bych je za 350 vzal.
gabriel1001 Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 No ja sa z toho poserem clovece, toto forum je lepsie nez superstar . Carpaccio si jednicka .
habadej Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 Vím, že už jsi jedny Nautic fish zavrhl kvůli ručkám, tak ti tu předhazuju další, podle mě atraktivnější a za dobrou cenu: http://cgi.ebay.de/RAR-NAUTICFISH-ADVANCE-AUTOMATIK-TAUCHERUHR-STAHLBAND-/330499540439?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item4cf34ec5d7
ricous Odesláno 20. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2011 Vím, že už jsi jedny Nautic fish zavrhl kvůli ručkám, tak ti tu předhazuju další, podle mě atraktivnější a za dobrou cenu: http://cgi.ebay.de/RAR-NAUTICFISH-ADVANCE-AUTOMATIK-TAUCHERUHR-STAHLBAND-/330499540439?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item4cf34ec5d7 Tady mi vadí rozdílná barva lunety a pouzdra, všechny ručky orange a velikost 42 je málo. Ale díky (i ostatním) za snahu - tolik zajímavých a pro mne neznámých hodinek jsem vážně nečekal a věřím, že to pomůže při výběru i ostatním. Já chci ale ty Helsony...
Adam99 Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 Dneska jsem narazil na fotky Tritonů na watchadoo a vypadají moc dobře! Zdroj.
Foundryman Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 Dneska jsem narazil na fotky Tritonů na watchadoo a vypadají moc dobře! Zdroj. No, zrovna tahle ruka v nich vypadá jak kocour v botách
carpaccio Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 To je sice pravda, ale jinak bych rekl, ze ta kombinace nema chybu...A to, prosim, ke Steinhartu opravdu nemam nikterak pozitivni vztah... Jinak vcelku (pro mne) nezajimavy Triton timhle naramkem opravdu prokouknul.
panedge Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 (upraveno) Tady ty za 19 tis. Sice jsou trochu mimo požadavky, přesto si myslím, že stojí za to. Můžu se zeptat,kde se daj Oris small second koupit za 19 tisíc? Upraveno 21. února 2011 uživatelem panedge
Veneria Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 Můžu se zeptat,kde se daj Oris small second koupit za 19 tisíc? Domnivam se ze nebyla rec o novych....
panedge Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 No právě nevím jak to bylo myšleno,ale ani jetý je nikde nevidím za 19...
ricous Odesláno 24. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2011 (upraveno) Chtěl bych vám všem ještě jednou poděkovat za pomoc a zároveň poprosit o další radu, nebo spíš názor. Hodinky Helson Buccaneer mě uchvátily a víc než vážně uvažuji nad jejich nákupem. Jen se nemohu rozhodnout nad verzí. První volbou jsou Buccaneer "základ". Mají výhodu v možnosti vybrat si bílou nebo černou datumovku, gumový řemen a ušetřených 200 USD. Jsou ale jen v černé barvě, i když uznávám její univerzálnost. No a druhou možností jsou Buccaneer GMT , kterým ta tmavě modrá moc sluší, navíc mají GMT (i když já tuhle fci asi jen tak nevyužiju). Pro které byste se vy rozhodli? Není těch 200 USD zbytečně moc za modrou barvu a GMT? Upraveno 24. února 2011 uživatelem ricous
Jata Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Odesláno 24. února 2011 ...osobne by som bral Buccaneer GMT...modra im velmi slusi.
Návštěvník Kamil Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Odesláno 24. února 2011 Není těch 200 USD zbytečně moc za modrou barvu a GMT?je
habadej Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Odesláno 24. února 2011 Ty modrý bukanýrky s GMT jsou hezčí. Na druhou stranu, cena je dost vysoká + DPH. Jako "definitivní hodinky" u kterých cena nerozhoduje bych nad nimi neváhal, ale při promiskuitě členů tohoto fóra si uvědom, že při dalším prodeji půjdeš s cenou asi dost dolu.
beny Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Odesláno 25. února 2011 Rycharde trochu tě popíchnu :-) těch 200$ není jen za modrou, ale za funkci GMT ale i za ten vnitřní náboj, který jim právě dodává mořská modř v kombnaci s blankytně modrou ručkou GMT. Je to přeci o pocitech :-) a černý má kde kdoTady ještě pár motivačních foto in natura
little_w Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Odesláno 25. února 2011 me se to libi prave s tim GMT a modra je dobra volba! cili souhlasim s benym. a kdyz si odmyslis to DPH...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se