Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo, jenže ono asi neexistuje optimální řešení tohodle problému. Já to sleduji při Banování spam-botů, mají dosti atypické IP adresy. Kdyby se zakázaly přístupy ze všech čínských a ruských IP adres, problém by ustal. Na druhou stranu by se nikdo z dovolené nebo pracovní cesty do těchto zemí na forum nedostal. Takže je potřeba hledat nějaké rozumné řešení někde uprostřed, čili selekcí. Opravdu Chronomagovi tu práci nezávidím...

• Odpovědi 95
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

A proc se to nezablokuje a nepovoli se to jen nejakym zpusobem overenym uzivatelum, aby mohli pristupovat na forum ze vsech ip (i tech cinskych). To by melo jit ne? Tim by se zablokovali spam boti. Nebo spis povolit registraci treba jen z CZ/SK IP a kdyz uz by nejaky cech v zahranici chtel treba udelat ucet, tak by mu urcite nedelalo problem napsat kamaradovi v CR, aby ho regl..

Odesláno (upraveno)

Tak právě před chvilkou tu byl možná menší výpadek - nejdřív se nechtěli načítat obrázky a taky některé stránky, problémy s vkládáním příspěvků, pak to nešlo chvilku vůbec - 503...

Upraveno uživatelem atomicsteve
Odesláno
  V 28. 5. 2011 v 22:08, 'atomicsteve' napsal:

Tak právě před chvilkou tu byl možná menší výpadek - nejdřív se nechtěli načítat obrázky a taky některé stránky, problémy s vkládáním příspěvků, pak to nešlo chvilku vůbec - 503...

Jj, mel jsem stejny problem...

• po měsíci...
Odesláno

Jako jsem tu docela casto a nic nepozoruju.... tak nevim. Jak rikam , jen kazdy den kolem 7:00 je periodicky se opakujici vypadek na par minut.... asi nejaka udrzba serveru. Jinak nic zvlastniho.

• po měsících...
Odesláno
  V 14. 11. 2011 v 8:02, 'pavča' napsal:

Tak copak to zase bylo, že se nám to pokazilo????

Také na celou neděli? Pokud si dobře pamatuji, tak prohlízeč psal něco o tom, že se nedaří připojit k serveru. Ale já jako IT neznalec nevím, kde je pravda.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...