Jay Doll Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2011 Jo, jenže ono asi neexistuje optimální řešení tohodle problému. Já to sleduji při Banování spam-botů, mají dosti atypické IP adresy. Kdyby se zakázaly přístupy ze všech čínských a ruských IP adres, problém by ustal. Na druhou stranu by se nikdo z dovolené nebo pracovní cesty do těchto zemí na forum nedostal. Takže je potřeba hledat nějaké rozumné řešení někde uprostřed, čili selekcí. Opravdu Chronomagovi tu práci nezávidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2011 Mnoooo... obcas se to objevi... Ale zdaleka ne tak casto, jako za dob, kdy byl YPO grafomanem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXe Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 A proc se to nezablokuje a nepovoli se to jen nejakym zpusobem overenym uzivatelum, aby mohli pristupovat na forum ze vsech ip (i tech cinskych). To by melo jit ne? Tim by se zablokovali spam boti. Nebo spis povolit registraci treba jen z CZ/SK IP a kdyz uz by nejaky cech v zahranici chtel treba udelat ucet, tak by mu urcite nedelalo problem napsat kamaradovi v CR, aby ho regl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 Možná blbost ale co aktivace účtů přes email? Nejsem si jistej jesli tady je, ale dalo by se urcite lepe odlisit kdo je uzivatel a kdo bot ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 (upraveno) Tak právě před chvilkou tu byl možná menší výpadek - nejdřív se nechtěli načítat obrázky a taky některé stránky, problémy s vkládáním příspěvků, pak to nešlo chvilku vůbec - 503... Upraveno 28. května 2011 uživatelem atomicsteve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piktor Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 Tak právě před chvilkou tu byl možná menší výpadek - nejdřív se nechtěli načítat obrázky a taky některé stránky, problémy s vkládáním příspěvků, pak to nešlo chvilku vůbec - 503... Jj, mel jsem stejny problem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2011 pokud se nepletu, tak synopsi právě spustil http://ochranawebu.sk/ - nemohlo by to pomoct? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Pada vam v posledni dobe chronomag ? Mi za posledni tydem pomerne casto, proto se ptam, zda je to problem muj nebo serveru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Me ani ne.. jen rano kolem sedmy pravidelne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Jojo, padá průběžně, asi podle nálady serveru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Jako jsem tu docela casto a nic nepozoruju.... tak nevim. Jak rikam , jen kazdy den kolem 7:00 je periodicky se opakujici vypadek na par minut.... asi nejaka udrzba serveru. Jinak nic zvlastniho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 pokud se nepletu, tak synopsi právě spustil http://ochranawebu.sk/ - nemohlo by to pomoct? problém přetrvává, dneska to je pořád 503? haló! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 Timto se pridavam ke kubsonovi ... chyba mi uz take naskakuje kdykoliv behem dne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Tak copak to zase bylo, že se nám to pokazilo???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Tak copak to zase bylo, že se nám to pokazilo???? Také na celou neděli? Pokud si dobře pamatuji, tak prohlízeč psal něco o tom, že se nedaří připojit k serveru. Ale já jako IT neznalec nevím, kde je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Kluci, co to tady sponzorovali vlastnima penezma musi byt docela vytoceni. Nedivil bych se. Dneska jsem na protest v praci na ostro, tedy bez hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 asi celou neděli nikdo neměl čas na restart serveru či co.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 uz jsem se fakt nemohl dockat. BTW stejnou chybu mi chronomag oznamoval cca pred mesicem, ale bylo to jen na chvili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 budte v klidu,aspoň jste měli čas na jiné aktivity,rodina přátelé a tak podobně,už tak tam trávíme nezdraví prospěšnou dobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 ChronoMag - jedna z největších a nejloajálnějších online komunit u nás, která se složila na vlastní server? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se