utrejch Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 Uz me to taky s..e, pohadkam o utocich z ciny neverim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 (upraveno) Dneska takřka furt, už by se mohl Patrick ukázat... Upraveno 12. srpna 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 ne ne chlapci, dle jayie je to na našich přijímačích, ústřední vysílač se nepomlouvá, má vždycky pravdu a dobrý signál, můj stupido přijímač dnes vypadl několikrát, naposledy teď skoro na půl hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 ne ne chlapci, dle jayie je to na našich přijímačích, ústřední vysílač se nepomlouvá, má vždycky pravdu a dobrý signál, můj stupido přijímač dnes vypadl několikrát, naposledy teď skoro na půl hodiny To jako, ze muj prijimac vygeneruje za server tu petsetrojku jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 (upraveno) U mě taky nesvítí SZ ve stejném stavu. Nefunkční.Výpadky načítání jsou docela hrozné. Upraveno 12. srpna 2012 uživatelem Radek K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 Dneska ta 503 fakt řádí. Ale když je to jen na našich vysílačích, tak co naděláme. Jinak by se asi musel snažit Patrik, ale to bychom chtěli moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 Servis temporarily v pytli každou chvíli a občas kompletní výpadek serveru - už jsem se lekl, že jsem zabanánovanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 Robí to aj na Slovensku takže chyba nebude vo vašom vysielači. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 Nicota je všude... Zřejmě "Neverending story" http://www.youtube.com/watch?v=3khTntOxX-k&feature=player_embedded Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2012 Dneska ta 503 fakt řádí. Ale když je to jen na našich vysílačích, tak co naděláme. Jinak by se asi musel snažit Patrik, ale to bychom chtěli moc. není to na na nších přijímačích je to všude - kolem nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schipe Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2012 A ja myslel, ze chronomag procitam tak casto, ze uz to zacalo nekomu vadit a pouze me 503 posila delat neco jineho :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2012 Tohle je útok temné strany ? Stále mi nefungují S.Z. !!! A to mám něco epesního pro Honzu Mantu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2012 Tohle je útok temné strany ? Stále mi nefungují S.Z. !!! A to mám něco epesního pro Honzu Mantu !!!Tak pošli maila - nebo umřu zvědavostí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2012 (upraveno) SZ!!To je vážně v pytli.Člověk se k něčemu konečně rozhoupe,ohryže všechny nehty a trpaslíci uříznou kabel.Zkusím teda vzkaz v láhvi,snad ho to odnese kam má. kamilb@centrum.cz Upraveno 13. srpna 2012 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2012 Tohle je útok temné strany ?Že by Dark Weider ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2012 a že ho to drží už poměrně dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2012 Dokáže někdo z moderátorů odhadnout, kdy poběží SZ ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2012 síly temna jsou obzvláště silné...asi nějaká příhodná hvězdná konstelace...jestli to nebude to vozítko na Marsu???taky potřebuju jednu SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navi Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2012 U mě taky nesvítí Takže nejsem sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2012 reknes nekomu, ze je de-bil a hned je kolem kopa modu, zeptas se, kdy pojedou SZ a vsichni jsou nekde v haj.zlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se