Gustaf Odesláno 4. září Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září (upraveno) Už jsem to nějak vykoumal. Od Monety si nechám zaslat nabídku, ale nejspíš zůstanu u ČSOB, kterou jsem znovu oslovil ať pošlou nivou nabídku. Refinancování u jiné banky se teď v případě minimálních rozdílů asi nevyplatí. Páč prý při refinancování se musí znovu dát zástava a vymazat stará, každý ten úkon stojí 2.000 Kč katastrální poplatek. Asi dám roční fix a za rok se uvidí. Všeobecné očekávání je, že to půjde dolů. Upraveno 4. září uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 4. září Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září to ano. ale při ročním fixu to nebude taková ztráta, teď už s tím nic neudělá. Při refinu by se měl v Monetě dostat pod 4,99%. Ale kvůli 0,1% nemá cenu měnit banku kvůli poplatkům na katastru a času s tím stráveným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 4. září Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září před 7 hodinami, skodna napsal: Díky za info,znamená to, že pokud bych si aktivoval nečipové transakce, tak budu muset strkat kartu do terminálu a ne jen dotykově? Ještě malé doplnění. Pokud jedeš do resortu, je stejně lepší hotovost. Ceny jsou v USD a EUR (jak kde) a při platbě kartou buď chtějí příplatek (třeba v dive centru to byla 3 %), nebo u obchodníka s "volnými cenami" tolik neusmlouváš. Jasně, pokud jedeš do města, nebo budeš blízko města (Dahab, Hurghada,...) a budeš tak chodit do místních "supermarketů" (s pevnými cenami), tak tam karta smysl rozhodně dává. Případně vybrat z bankomatu a platit místní měnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září Opět se potvrdilo, že není doporučeno jet za hranice jen s jednou kartou. Spolucestovateli bankomat kartu sežral. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září Koukám, že Komerčka má teď akci "Účet zdarma s bonusem 2 000 Kč" pro nové klienty. Přesněji tedy pokud člověk od 19. 8. 2023 do 18. 8. 2024 neměl sjednané žádné bankovní produkty nebo služby. Další podmínka jsou 2 platby kartou v následujících dvou měsících po založení účtu. Asi toho využiju, když rozdávají peníze skoro za nic 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září Jo, zkusil jsem, zalozeni slo v te jejich app s bank.identitou hladce. Navic je tam moznost vlastniho cisla uctu /0100, to je dobry. Ale az pripisou bonus, stejne nejspis zrusim, kvuli cemu by se ucet u KB mohl hodit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září před 7 hodinami, paolous napsal: Jo, zkusil jsem, zalozeni slo v te jejich app s bank.identitou hladce. Navic je tam moznost vlastniho cisla uctu /0100, to je dobry. Ale az pripisou bonus, stejne nejspis zrusim, kvuli cemu by se ucet u KB mohl hodit? Jo, večer jsem to zkusil a založení v pohodě. A s tím zrušením to vidím zatím stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Takže po připsání bonusu koupit 2x kartou rohlík a je to...jen aby nebyl poplatek za zrušení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září před 7 hodinami, Gustaf napsal: Takže po připsání bonusu koupit 2x kartou rohlík a je to...jen aby nebyl poplatek za zrušení. Někde jsem viděl, že i zrušení je zdarma, tak snad to tak bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Uz jsem to taky zmacknul.. proslo mi to ale az napodruhe, napoprve to vyhodilo text: online zalozeni neni mozne, dojdete si na pobocku... ale na podruhe to uz slo...Matne si vybavuju, ze tyhle darky za zalozeni uctu jsem poprve resil na vejsce, nekdy cca v 1996... tehdy jsme jako studaci obehli v Praze 3 banky, to se jeste muselo fyzicky :-) ale je fakt, ze jeden z tech 3 tehdejsich uctu mam dodnes.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září (upraveno) Před hodinou, Vorel napsal: Někde jsem viděl, že i zrušení je zdarma, tak snad to tak bude. A karta přijde poštou? Nějaký limit na ty povinné platby je? Poplatky za vedení účtu? @petr_cha mně to psalo i na podruhé...asi nemám nárok Upraveno 6. září uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září před 22 minutami, Gustaf napsal: A karta přijde poštou? Nějaký limit na ty povinné platby je? Poplatky za vedení účtu? @petr_cha mně to psalo i na podruhé...asi nemám nárok Karta přijde poštou, údajně do 5 pracovních dní. Jinak jak si o kartu požádáš v apce, po chvíli tam naskočí a můžeš ji přidat do google peněženky a platit hned. Jak přijde karta poštou, je nutné ji akorát aktivovat. Když si zvolíš tarif Start, vše je zdarma, ale ten účet toho moc neumí. Je třeba potřeba dávat pozor na výběry z bankomatů, zdarma jsou jen bankomaty KB a sdílené. No pro účely získání bonusu tento tarif stačí. Povinné platby kartou píšou: Nejpozději do 2 následujících kalendářních měsíců od měsíce, ve kterém smlouva o Účtu nabyla účinnosti, provede Účastník alespoň 2 platby debetní kartou vydanou k Účtu v jakékoli výši. Přesná pravidla jsou na Pravidla marketingové akce 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Hmmm.. tak pořád mě to láká na pobočku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Patrik tam urcite najde nejaky hacik:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září před 11 minutami, Harwey napsal: Patrik tam urcite najde nejaky hacik:) @Patrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Tak mě to taky na všechny dva možné způsoby dvakrát nechce pustit. Prý jen osobně. Tak ať si to narvou do špic. Nemusím mít všechno. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Před hodinou, Gustaf napsal: Hmmm.. tak pořád mě to láká na pobočku tak mám schůzku v Po v 11:00hod, když nic, tak si zajdu ve městě na oběd a vyvenčím hodinky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září ...aby jim mráz prdel roztrhal 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září (upraveno) před 11 minutami, skodna napsal: Tak mě to taky na všechny dva možné způsoby dvakrát nechce pustit. Prý jen osobně. Tak ať si to narvou do špic. Nemusím mít všechno. Přes jednu banku (ČSOB) mne to nepustilo, tak jsem zadal propojení s jinou (Raifka) a pak už to bylo OK. Upraveno 6. září uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Já ověřoval identitu přes Raifku a šlo to bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se