Navazka Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna (upraveno) U Monety to take jde pres autorizacni Sms- a tusim ze nad 65let je tam sleva Upraveno 28. ledna uživatelem Navazka Preklep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Fio je jasná volba. Dneska jsem šel kolem pobočky tak jsem se zeptal. SMS mají v plánu zpoplatnit ale podrobnosti (kdy, za kolik) borec nevěděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna před 23 hodinami, par-pa napsal: Díky všem za informace, z toho se snad něco vybere. Jinak malé město, loni nám tu zrušili Spořku. Takže jediný kam lze dojít je pošta, tedy ČSOB, a tam podle obsluhy to bez apky nejde. Obsluha kecá. Mám Poštovní spořitelnu, tedy teď už vlastně ČSOB, a normálně jedu přihlašování na webu s potvrzovacím kódem přes SMS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna před 8 hodinami, par-pa napsal: Fio je jasná volba. Dneska jsem šel kolem pobočky tak jsem se zeptal. SMS mají v plánu zpoplatnit ale podrobnosti (kdy, za kolik) borec nevěděl. tohle se mi teda nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Nevíte jak je to teď po novu s podmínkama pro Premium konto ČSOB? Jde mi o měsíční příjem, resp. o přeposílání peněz z jiného účtu. Četl jsem podmínky a chápu to tak, že přeposlat peníze z jiného účtu mimo ČSOB můžu, ale platbu nesmím vrátit nazpět na ten samý účet. Je to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Přesně tak, posílej "do trojúhelníku" . Z účtu A do ČSOB z něj na účet B a zpět na A. Zajímavou možností je Všeobecná úvěrová banka, která odchozí platby posílá přes sběrný účet, takže není ani vidět jméno majitele účtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února před 4 minutami, Patrik napsal: Přesně tak, posílej "do trojúhelníku" . Z účtu A do ČSOB z něj na účet B a zpět na A. Zajímavou možností je Všeobecná úvěrová banka, která odchozí platby posílá přes sběrný účet, takže není ani vidět jméno majitele účtu Díky Patriku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února My na toto máme s pár kamarátmi svoje "preposielacie koliečko", funguje už niekoľko rokov. A s okamžitými platbami sa to aspoň urýchlilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Revolut taky posílá z účtu beze jména a zpět to jde stáhnout přes apple pay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února (upraveno) Ahoj, nevíš prosím @Patrik (případně samozřejmě kdokoliv ostatní), jestli VÚB nějak nezměnila podmínky od ledna tohoto roku? Zadával jsem v pondělí výběr jako tradičně a dorazilo mi to tentokrát na účet přímo z toho mého zahraničního SK spořícího účtu, jako mezinárodní platba s doložkou SHA a moje banka (KB) mi za to strhla 900 Kč poplatek. V prosinci jsem zadával výběr úplně stejným způsobem a šlo to přes ten sběrný CZK účet jako v minulosti vždycky a samozřejmě komplet bez poplatků. Upraveno 14. února uživatelem Happy88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Doufejme, že tentokrát se jedná o chybu a ne novou vlastnost, probírá se i zde ve fóru: https://forum.finexpert.e15.cz/viewtopic.php?f=316&t=1327189&start=945 Určitě reklamuj. Já převáděl začátkem tohoto měsíce a to ještě šlo "po staru" 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Díky za rychlou reakci a za odkaz! Kupí se tam více "postižených", tak to vypadá na nějakou systémovou botu. Jdu zadat reklamaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února RB upravuje úroky, nově budou mít 4% do 500 000, 3,5% do 1 mega a 3% nad mega. Ale zjistil jsem zajímavou věc. RB umožňuje mít dva běžné účty na osobu zdarma a ke každému se dá otevřít jeden bonusový spořící účet. Takže v podstatě můžu mít ty 4% do 500 000 na obou spořících. K získání bonusového úroku jsou potřeba 3 platby kartou, ale je jedno jakou. Stačí zaplatit 3x kartou k jakémukoliv běžnému účtu z těch dvou a bonusový úrok se připisuje na obou spořících účtech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února A ten druhý běžný účet je zajímavý i z hlediska dalších 8 salonků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února (upraveno) No a není škoda nechat ležet meloun na 4%? Navíc bance, která pořád koketuje s Ruskem. Já tam teda mám účty taky (+ nějaký fondy převedený od ING), ale začal jsem laborovat, že se toho asi nějak zbavím. Upraveno 14. února uživatelem geometr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 1 hodinou, Vorel napsal: RB upravuje úroky, nově budou mít 4% do 500 000, 3,5% do 1 mega a 3% nad mega. Ale zjistil jsem zajímavou věc. RB umožňuje mít dva běžné účty na osobu zdarma a ke každému se dá otevřít jeden bonusový spořící účet. Takže v podstatě můžu mít ty 4% do 500 000 na obou spořících. K získání bonusového úroku jsou potřeba 3 platby kartou, ale je jedno jakou. Stačí zaplatit 3x kartou k jakémukoliv běžnému účtu z těch dvou a bonusový úrok se připisuje na obou spořících účtech. Mně dorazil email, že na spořícím účtu HIT PLUS mění od 1. 3. úrokovou sazbu na 2,2 % (1,2 + 1 %) při zůstatku 0-250 tisíc. O jakém spořícím účtu to píšeš ty, prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 2 hodinami, Happy88 napsal: Díky za rychlou reakci a za odkaz! Kupí se tam více "postižených", tak to vypadá na nějakou systémovou botu. Jdu zadat reklamaci. Ocituji sám sebe, aktualizace stavu s VÚB bankou. Po 6 telefonátech se zmatenými zaměstnanci zákaznického centra (nutno tedy dodat, že všichni byli příjemní), několika autorizacích a opakovaném vysvětlování problematiky, jsme se konečně dobrali k tomu, že mají tento problém již zaevidovaný v systému a pracují na jeho vyřešení. Tak uvidíme jak se to bude vyvíjet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 16 minutami, LukeD napsal: Mně dorazil email, že na spořícím účtu HIT PLUS mění od 1. 3. úrokovou sazbu na 2,2 % (1,2 + 1 %) při zůstatku 0-250 tisíc. O jakém spořícím účtu to píšeš ty, prosím? Tohle byl info mail, který zmiňuje HIT, nikoliv HIT PLUS. V tom bude možná ten rozdíl. Podle mě by ale neměl být problém získat stejné podmínky, protože by mělo být možné ten typ tarifu účtu měnit nebo založit jiný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 19 minutami, LukeD napsal: Mně dorazil email, že na spořícím účtu HIT PLUS mění od 1. 3. úrokovou sazbu na 2,2 % (1,2 + 1 %) při zůstatku 0-250 tisíc. O jakém spořícím účtu to píšeš ty, prosím? Mně včera přišlo, že na "Bonusovém spořícím účtu" mi garantují minimálně do 31. 5. 2025 4% (v mém případě do 500 K). Běžný účet, ke kterému mám ten bonusový spořící, mám úplně ten nejobyčejnější, tuším mu říkají "Chytrý účet". https://www.rb.cz/osobni/ucty/sporici-ucty/bonusovy-ucet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 34 minutami, LukeD napsal: Mně dorazil email, že na spořícím účtu HIT PLUS mění od 1. 3. úrokovou sazbu na 2,2 % (1,2 + 1 %) při zůstatku 0-250 tisíc. O jakém spořícím účtu to píšeš ty, prosím? Hit plus? To byly ještě spořící účty Equa bank, ne? Myslím, že tarif si můžeš u účtu sám přehodit. Když najedeš do spořícího účtu, někde v nastavení by to mohlo jít. Nejsem si ale teď úplně na 100% jistý. Jinak by Ti měl jí v nabídce založit Bonusový spořící účet. Založíš Bonusový, převedeš na něj peníze a Hit zrušíš. Já jsem přešel taky od Equa bank, v nastavení běžného jsem si změnil tarif na Chytrý účet a k tomu mám založený Bonusový spořící. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se