kaliw124 Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 (upraveno) Výměna karty u KB - skončila platnost, chodí pak pin poštou, nebo zůstává stejný. Jsem hlava děravá. Dík (ať pak neupuje vlákno děkováním). Upraveno 26. září 2014 uživatelem kaliw124
Frantik Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Výměna karty u KB - skončila platnost, chodí pak pin poštou, nebo zůstává stejný. Jsem hlava děravá. Dík (ať pak neupuje vlákno děkováním).zustava stejný
Kat251 Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 (upraveno) Patriku díky, to jsem byl asi já Jinak zůstávám u Erste Premier, ty služby mi celkem vyhovují, teď budou navíc mít zdarma i debetní MC World Elite. Bankéřka mi nakonec řekla, že podmínky pro vstup vlastně plnit nemusím, protože jsme prima lidi a vždy si ráda pokecá se mnou a přítelkyní Mimochodem když byla řec o hypo, pokud jste u nich, tak nabízejí 2,19 s pětiletým fixem na max 90 % ceny (normálně ČS 2,59).Jo, to mi dnes taky nabídli, 2,19 % s tím, že můžu ročně splatit až 20% jistiny, bez jakéhokoliv poplatku. Byla to reakce na nabídku Hypoteční banky která nabídla 2,29% s fixací na 7 let a možností splatit ročně až 10% jistiny.. Do středy mi slíbili vypracovat nabídku na desetiletý fix na to jsem zvědavý.... Upraveno 26. září 2014 uživatelem Kat251
Pirx Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Patriku díky, to jsem byl asi já Jinak zůstávám u Erste Premier, ty služby mi celkem vyhovují, teď budou navíc mít zdarma i debetní MC World Elite. Bankéřka mi nakonec řekla, že podmínky pro vstup vlastně plnit nemusím, protože jsme prima lidi a vždy si ráda pokecá se mnou a přítelkyní Mimochodem když byla řec o hypo, pokud jste u nich, tak nabízejí 2,19 s pětiletým fixem na max 90 % ceny (normálně ČS 2,59). Nemusíte splňovat kritéria pro vstup, ale předpokládám, že kritérium pro vedení zdarma splňovat musíte (buď 2.5m nasysleno nebo utratit měsíčně balík to jejich kreditkou) nebo ne?
Kat251 Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Nemusíte splňovat kritéria pro vstup, ale předpokládám, že kritérium pro vedení zdarma splňovat musíte (buď 2.5m nasysleno nebo utratit měsíčně balík to jejich kreditkou) nebo ne?Já u nich nejsem jsem normálně u osobní bankéřky ve spořce.. 2,5 je bilanční suma, takže tam spadneš i když si vezmeš hypotéku nad 2,5 mio
FrantisekH Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Jeden místní diskutující mě před pár dny požádal o doporučení kreditky. No a nějak jsem se trochu rozepsal, tak jsem se rozhodl to zveřejnit i pro ostatní http://www.mesec.cz/clanky/jake-vyhody-a-uspory-vam-muzou-prinest-kreditni-karty/Patriku, jednou díky za radu.. a vyřízení té kkk karty je fakt oprus.. v koop pořádně neví která bije, ale dle dostupných informací jí umí založit v každé pobočce...
Bobisek Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Odesláno 28. září 2014 Nemusíte splňovat kritéria pro vstup, ale předpokládám, že kritérium pro vedení zdarma splňovat musíte (buď 2.5m nasysleno nebo utratit měsíčně balík to jejich kreditkou) nebo ne? Jasně, myslím, že je to 250 tisíc/rok z karet, což (k mému neustávajícímu nezměrnému překvapení) splňujeme v pohodě... Neměl jsem problém přejít někam jinam, ale po bližším ohledání terénu u hlavního kandidáta UniCreditu má vůle s ohledem na služby vyprchala, navíc kdo s tím má trávit čas a nervy... Například když jsem žádal o KK v Citibank- dvakrát se mnou domluvili osobní předání, dvakrát nikdo bez omluvy nedorazil, potřetí už jsem jim šanci nedal.
myšák Albín Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Odesláno 28. září 2014 Zdar všem. Rád bych se optal na nějaký dětský účet.Po brouzdání jsem našel 'Dětské konto slůně'. Do 25k je úrok 2,5. Od 8let platební karta s možností platby v obchodech, vedení účtu zdarma, bez výpovědní lhúty. Je něco zajímavějšího, respektive má toto nějaké nevýhody, prosím ?
wave ceptor Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Odesláno 28. září 2014 http://www.csob.cz/cz/lide/Ucty-a-platby/Stranky/CSOB-Detske-konto-Slune.aspx Kde je psáno těch 2,5%? já to nemohu najít.
jartop Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Odesláno 28. září 2014 http://www.csob.cz/cz/lide/Ucty-a-platby/Stranky/CSOB-Detske-konto-Slune.aspx Kde je psáno těch 2,5%? já to nemohu najít.Urokove sazby v prave liste...
sibirnaya Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 uz se tesim, az mi skonci u UCB fix za tri roky, ja prejdu kamkoliv jinam a poslu je do ***. Tuhle instituci uz nechci nikdy vice..
Kat251 Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 uz se tesim, az mi skonci u UCB fix za tri roky, ja prejdu kamkoliv jinam a poslu je do ***. Tuhle instituci uz nechci nikdy vice..Může Tě těšit, že jsi aktivním sponzorem Ligy mistrů...
pikec Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 .... Do 25k je úrok 2,5. Od 8let platební karta s možností platby v obchodech,... Pozor karta je jen pro výběr kapesného z bankomatu s nastavením týdenního limitu max 2000Kč, tedy jestli nenastala změna. A případný výběr na přepážce 50Kč jelikož Slon je zaplněn kapesným už na horní hranici, tak zřízen Unicredit dětské sice jen 2%, ale zase do 30000Kč a kartou jde prý platit a dobíjet kredit mobilu. Za cca týden prubneme Ale nedokážu si představit prodavače, jak bere kartu od dítěte. No uvidíme
Marfael Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Dokázal by mi někdo poradit, ke které bance se dat, aby vedeni úctu bylo zdarma? Plus zdarma nejake vybery v bankomatech, platby pres internet atd.? Proste takové ty zakladni potřeby, které vyuzivame kazdy mesic. Ma to vubec nejaka banka? Navíc bez nějakých smrtelných podmínek,ktere obycejny clovek nemůže splnit? Diky.
Tomas_2002 Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Dokázal by mi někdo poradit, ke které bance se dat, aby vedeni úctu bylo zdarma? Plus zdarma nejake vybery v bankomatech, platby pres internet atd.? Proste takové ty zakladni potřeby, které vyuzivame kazdy mesic. Ma to vubec nejaka banka? Navíc bez nějakých smrtelných podmínek,ktere obycejny clovek nemůže splnit? Diky. Já jsem si dupnul v Český Spořitelně a mám to na 3 roky komplet grátis. Pak se uvidí :-)
Patrik Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Dokázal by mi někdo poradit, ke které bance se dat, aby vedeni úctu bylo zdarma? Plus zdarma nejake vybery v bankomatech, platby pres internet atd.? Proste takové ty zakladni potřeby, které vyuzivame kazdy mesic. Ma to vubec nejaka banka? Navíc bez nějakých smrtelných podmínek,ktere obycejny clovek nemůže splnit? Diky.Jéje, těch je.Vedení účtu zdarma bez podmínek, platební karta, platby v kamenných prodejnách i na Internetu.Air Bank, FIO, mBankS podmínkami Zuno (obrat na kartě 3000 Kč), Equa (3 platby kartou nebo obrat 10 000 Kč na účtu nebo 100 000 objem prostředků), Poštovní spořitelna (průměrný zůstatek 15 000 Kč na účtu), GE (účet Gratis Solo - obrat na účtu 7000 Kč), Citi (obrat na účtu 25 000 Kč), Česká spořitelna (při obratu na kartě 7 000 Kč a dalších opruzujících podmínkách). Záleží na tom, kde bydlíš a jaké bankomaty máš k dispozici, protože většinou jsou zdarma výběry pouze z vlastních bankomatů. Výjimka je FIO (k 10 výběrům z vlastních bankomatů zdarma bez podmínek ještě za každé 4000 Kč utracené kartou je 1 výběr z cizího bankomatu, lze neomezeně převádět do dalších měsíců - tedy utratíš 4 000 Kč v červenci a z bankomatu zdarma vybereš v prosinci, maximální počet převáděných výběrů je 5), mBank (první 3 výběry z jakéhokoliv bankomatu za 9 Kč, při obratu na kartě 2, 3 nebo 4 tisíce jsou ve stejném měsíci 1, 2 nebo 3 výběry zdarma), Equa (výběry ze všech tuzemských bankomatů zdarma). Osobně je mi nejvíce sympatická FIO, vyhovuje mi jejich internetové bankovnictví, které považuji za nejlepší u nás (velmi jednoduché až "archaické"), ale chystají nové, takže se toho docela bojím (aby to nebylo jak mBank - barvičky, kolotoče, použitelnost hrozná), ale jestli nemáš v dosahu jejich pobočku či bankomat, tak ti nemusí vyhovovat.
Marfael Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Jéje, těch je.Vedení účtu zdarma bez podmínek, platební karta, platby v kamenných prodejnách i na Internetu.Air Bank, FIO, mBankS podmínkami Zuno (obrat na kartě 3000 Kč), Equa (3 platby kartou nebo obrat 10 000 Kč na účtu nebo 100 000 objem prostředků), Poštovní spořitelna (průměrný zůstatek 15 000 Kč na účtu), GE (účet Gratis Solo - obrat na účtu 7000 Kč), Citi (obrat na účtu 25 000 Kč), Česká spořitelna (při obratu na kartě 7 000 Kč a dalších opruzujících podmínkách). Záleží na tom, kde bydlíš a jaké bankomaty máš k dispozici, protože většinou jsou zdarma výběry pouze z vlastních bankomatů. Výjimka je FIO (k 10 výběrům z vlastních bankomatů zdarma bez podmínek ještě za každé 4000 Kč utracené kartou je 1 výběr z cizího bankomatu, lze neomezeně převádět do dalších měsíců - tedy utratíš 4 000 Kč v červenci a z bankomatu zdarma vybereš v prosinci, maximální počet převáděných výběrů je 5), mBank (první 3 výběry z jakéhokoliv bankomatu za 9 Kč, při obratu na kartě 2, 3 nebo 4 tisíce jsou ve stejném měsíci 1, 2 nebo 3 výběry zdarma), Equa (výběry ze všech tuzemských bankomatů zdarma). Osobně je mi nejvíce sympatická FIO, vyhovuje mi jejich internetové bankovnictví, které považuji za nejlepší u nás (velmi jednoduché až "archaické"), ale chystají nové, takže se toho docela bojím (aby to nebylo jak mBank - barvičky, kolotoče, použitelnost hrozná), ale jestli nemáš v dosahu jejich pobočku či bankomat, tak ti nemusí vyhovovat.Dekuji za vycerpavajici info, dost mi to pomohlo. Nastuduju pobočky a bankomaty a dle toho se rozhodnu. Jsem ted u komercky a vyhovuje mi to internetové bankovnictví, ale to spis proto, ze jsem na něj zvykly. Dnes tam jdu vyjednávat, tak třeba překvapí zajímavou nabídkou, ale silne pochybuju, proto uz pokukuju po nahrade.Jeste jednou diky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se