Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím všechna nočňátka, kterým je kolem dvaceti. O víkendu mně přijede na návštěvu dvacetiletej synovec z Moravy s partou jeho vrstevníků a chce po mě, abych je vytáhnul do nějakejch putyk, kde se budou třeskutě bavit nebo alespoň přijdou znovu o panictví. Mám sice ze své osobní zkušenosti opilce a flamendra už pár (asi dva a půl tisíce) vlastních favoritů, ale mohlo by se taky stát, že se mu a zbytku jejich party budou zdát dědkovský. Takže poprosím místní členy z Prahy o jakýkoli nápad na dobrej klub s reprodukovanou nebo ještě lépe živou hudbou. Tou živou hudbou přirozeně nemyslím Pepíčka Zímu nebo Podbabanku. Spíš nějakej ten rock. Je možný, že už jsem ve všech byl, ale možná jsem jeden nebo dva přehlíd. :D

Díky za každej tip.

P.S.: Radit můžou samozřejmě i starší než dvacetiletí. Podmínkou je, že se musí na dvacet cítit. Já se bohužel cítím už trošku na víc (zhruba na stodvacet).

P.S. II: Náš všemocný cenzorní systém mně zase vyhvězdičkoval nepovolené slovíčko v názvu vlákna, takže pro jistotu zvopakuju pro místní vtipálky, že nehledám G A Y kluby. Ty už všechny znám.

Upraveno uživatelem Kalifx
  • Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mě napadá jen saunaklub... Ale na to jim asi nestačí stravenky od mamky :D

Bandi dneska už děcka ve dvaceti přetejkaj penězma. Doba se holt mění. :) Děkuju za tip, poznamenávám si.
Odesláno (upraveno)

Rock Café a potom naproti Va.gón. Tuhle kombinaci si teď docela užívám :)

edit: dopíče, proč mi to zeditovalo ***ón?!

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odesláno

urcite Rock Cafe a Vagon na narodni, popripade Akropolis ak nieco hraju..Batalion takisto fajn a ak mas rad jazz tak U Maleho Glena doporucujem

Odesláno

Berte, Tebe bych na mismas netipoval :)

Jinak k tomu, co bylo receno (rock cafe) jeste treba dog's bollocks nebo Cloud 9 - paradni vyhled. A pro silne natury jeste popocafepetl naujezdu, jestli tam tedy jeste je..

Odesláno

Pokud jsou jogurti na elektroniku, pak Matrix, 7 vlků na Žižkově, Wakata nebo Cross v Holešovicích.

V centru pak Chapeau Rouge.

Ale stejně je to nejlepší v Akropoli v baru do šesti do rána :)

Odesláno

Berte, Tebe bych na mismas netipoval :)

Jinak k tomu, co bylo receno (rock cafe) jeste treba dog's bollocks nebo Cloud 9 - paradni vyhled. A pro silne natury jeste popocafepetl naujezdu, jestli tam tedy jeste je..

Pomooooc, já psal klub pro dvacetiletý cápky, ne pro sebe.... Je mi přece jenom 2x20 :-)

Odesláno

organic: pán je gurmán!

A Karlovy lázně již nefungují? byl jsem tam naposledy před 5 lety a hodně se mi líbil tehdá relativně nově zařízený chillout. Takže nad ránem, proč ne?

Odesláno (upraveno)

Akropolis.

Co si pamatuju, tak ani nebylo moc těžký tam někoho sbalit. A načít se kluci můžou U Sadu, to je kousek.

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

Super chlapi, díky za tipy. Sice už mám leckterý prošmejděný, ale dobrý na tom, že mně to minimálně potvrzuje, že tam můžu vzít i ty děcka. Pokud kohokoli cokoli napadne, pište dál. Do pátku sbírám inspiraci. A nebojte se i extrémů. Třeba podniky, kde vousatý hadí ženy choděj s kytarou přes žhavý uhlí nebo bingo, kde se dá vyhrát vykrmenej tučňák. :)

Odesláno

Super chlapi, díky za tipy. Sice už mám leckterý prošmejděný, ale dobrý na tom, že mně to minimálně potvrzuje, že tam můžu vzít i ty děcka. Pokud kohokoli cokoli napadne, pište dál. Do pátku sbírám inspiraci. A nebojte se i extrémů. Třeba podniky, kde vousatý hadí ženy choděj s kytarou přes žhavý uhlí nebo bingo, kde se dá vyhrát vykrmenej tučňák. :)

Jestli chceš extrém, tak U Kurelů (to je kousek od Akropole), což je taková klasická žižkovská putyka, obsluhuje nahoře bez šmrncovní padesátka s prsama do pasu :D Tam si kluci můžou udělat hladinku a pak budou vděčný i za bandu studentek s rovnátkama :D
Odesláno

Jestli chceš extrém, tak U Kurelů (to je kousek od Akropole), což je taková klasická žižkovská putyka, obsluhuje nahoře bez šmrncovní padesátka s prsama do pasu :D Tam si kluci můžou udělat hladinku a pak budou vděčný i za bandu studentek s rovnátkama :D

Šmarjá... :eek: Ale nakonec... proč ne? Předpokládám, že mentální vývoj je u dvacetiletejch jedinců už ukončenej a nemusím se bát nevratných změn na jejich dětský psychice... A aspoň ušetřím za lístky do cirkusu... Píšu si to do kategorie: "Fakír na Starým městě, Ten blázen z Olomouce s cedulí co stojí u koně a prodavači heroinu z Ugandy na Václaváku"... čili kuriozity. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...