Přejít na obsah

Oblekovky - tohtorocne plesove hity :)

224477

Doporučené příspěvky

Já mám rád třeba košile na manžetové knoflíčky, který tady mám často problém koupit. Doma mám asi tři páry krásnej knoflíčků, ale košile už samozřejmě po nějakým používání nevypadají tak nějak ideálně. A zatím sem nic pořádnýho nenašel. Nemáte nějakej tip? ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 135
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já mám rád třeba košile na manžetové knoflíčky, který tady mám často problém koupit. Doma mám asi tři páry krásnej knoflíčků, ale košile už samozřejmě po nějakým používání nevypadají tak nějak ideálně. A zatím sem nic pořádnýho nenašel. Nemáte nějakej tip? ;)

Možná něco najdeš tady http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/3346-kosile/
Odkaz ke komentáři

Pozor, krátkej rukáv je určitě přijatelnější než vyhrnutej rukáv. Přesně jak píše Horhe ve vedrech.

Co je špatnýho na vyhrnutým rukávu? S kravatou bych to ještě bral, ale když mám dlouhej rukáv bez šlajfky, tak je to snad OK, ne? (na ležéra :)).
Odkaz ke komentáři

Co je špatnýho na vyhrnutým rukávu? S kravatou bych to ještě bral, ale když mám dlouhej rukáv bez šlajfky, tak je to snad OK, ne? (na ležéra :)).

My máme dokonce v dress codu v případě veder vyhrnutý rukáv povolený, zatímco krátký nesmíme vůbec, čemuž osobně velmi fandím.

Krátký jedině s džínama a s vypáslým sáčkem, ale to už stejně není pracovní outfit :)

Odkaz ke komentáři

Ste mě s těma spona nasrali :(

Tak si holt budu kravatu máčet v polívce, no :(

Me to vadi u umyvadla. Vetsinou do nej spadne a ja si ji hezky vymacham. Takze ji predtim vetsinou vezmu a prehodim na zada. To pomaha :D
Odkaz ke komentáři

Nigu, pokud mas kravatu uvazanou spravne, tak by Ti konec mel zustat pod stolem :D

Já mám správnou délku :) Akorát pak se zvedneš a natáhneš pro sůl a je malér.

Takže si ji od teď holt budu vázat jako můj děda před 50 lety - tedy těsně pod prsa. To si ji pak nenamočím nikdy :)

Kašlu na vás, vy jste módní poradci na nic. Počkám si, až přijde ten člen, co tu kdysi psal, že je podzimní typ. A jeho radou se budu řídit :)

Odkaz ke komentáři

Tohle je mazec! Až si to přečtete, tak teprve budete ti správní chlapáci.

http://jardacech.czechian.net/PRVSCHUZ.HTM

Malý výňatek:

Nechovejte se jako burani z minulého století! Při plánování místa schůzky zapomeňte např. na zprofanované ?Sejdeme se na Václaváku u koně?. To je tak trapný až to bolí. To neznáte jiná daleko romantičtější či zajímavější místa na setkání? Další věcí je oblékání. Investujte do nového oblečení, protože rande ve svetříku s přehrnutými límci od košile není to pravé zrovna tak jako fialové sako a další hnusy. Používejte kvalitní parfémy, vyvarujte se oblečení od Vietnamců, důraz je také kladen doplňky např. hodinky, pero (na psaní), diář, spona u kravaty, aktovka, moderní mobil a další zdánlivé maličkosti, které mohou často rozhodnout. Prostě Vám nesmí ?koukat sláma z bot?.

Odkaz ke komentáři

Můj názor na pečeťáky je takový, že pokud nejsi Sir Michael Caine, tak nenosit. Pro mě je jediný přijatelný prsten snubní, náramky a zlaté řetězy taky nenosit.

Ale jsem v tomhle ohledu hroznej prudič a konzerva.

Upraveno uživatelem Dee
Odkaz ke komentáři

Ozaj, ake su vase nazory na 'pecataky' (pecatne prstene), naramky, zlate retaze?

Někomu retiazky na mieru celkem sednou ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Drobnej řetízek s malinkým přivěškem jako talisman je OK.

K náramkům mám ambivalentní vztah. Je to podle náramku a majitele. Když to ladí OK, když to křičí, je to trapný.

Jediný, kdy chápu nošení masivních prstenů, je když je to "klubový znak". Ať už vítězů Stanleyova poháru nebo příšlusníku Totenkopf...

Odkaz ke komentáři

Jak je to s kravatou, která by nevlála ve větru se jakoby zahrne do košile mezi knoflíky? Párkrát jsem to viděl, naposledy včera na chlapíkovi, co si chtěl koupit náše letadlo. Ale zdůrazňuji, bylo to na ploše letiště, kde obecně fouká (i když zase na druhou stranu - včera nefoukalo)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...