Přejít na obsah

ROLEX - novinky 2011

Jarett

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 154
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

- u černé se mi líbí "začerněný" střed ruček, které vychází z historického modelu

Toho jsem si predtim nevsiml a ani trochu se mi to nelibi. Narozdil od puvodniho modelu s naprosto odlisnymi ruckami je to u tech novych ciste prvoplanova zalezitost, ktera se k nim vubec nehodi (podle me) a k roleximu konzervativismu uz vubec ne. Upraveno uživatelem skalis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta keramická luneta na mě působí jak aftermarket. Možná kdyby jí dělali v keramice, ale stříbrnou. Ale moc smysl to nemá. Když si člověk uvědomí, že za cenu jedné keramické, jsou čtyři nerezové, a navíc u nich nehrozí odštípnutí, a odlomení.

Odkaz ke komentáři

Odlomení by asi nemělo hrozit, každá luneta je testovaná na vysoký tlak, není uložena v kovové vložce ale napasovaná přímo na pouzdro. Můj problém je, že se mi tahle luneta moc nelíbí :(.

Po nárazu do futer, se podle mě uštípně kousek, zatímco na starý zůstala promáčklina. Zatímco stará se dala odservisovat za 5k, ta nová bude za čtyřnásobek :(
Odkaz ke komentáři

Dvakrát na ruce z Basileje:

Viktore, co ten číselník u Exploreru? Je to ten jejich krásný lesklý smalt nebo je to matný jako u Milgaussu?

Podle fotky to vypadá na ten mat - tím by to bylo pro mě vyřešený a přestal bych je chtít, děsně se mi to nelíbí.

Odkaz ke komentáři

Viktore, co ten číselník u Exploreru? Je to ten jejich krásný lesklý smalt nebo je to matný jako u Milgaussu?

Podle fotky to vypadá na ten mat - tím by to bylo pro mě vyřešený a přestal bych je chtít, děsně se mi to nelíbí.

To nejsou moje fotky, to je z Timezone, my jedeme zítra a na místo činu se dostaneme v neděli. Ale do stánku Rolexu a hodinky na ruku, to asi nedokážeme, v tom je Rolex pro plebs nedostupný. Četl jsem, že by to měl být matný černý číselník, za mě dobře.
Odkaz ke komentáři

Cyber, Viktor: Mne se nova luneta taky nepozdava, ale neni to materialem, nybrz fontem a grafikou (neni pouzita u Dayton poprve, vim). Stare graficke provedeni se mi libilo mnohem vic. Barva bude, myslim, ok. Jen je treba pockat na ocelovou verzi, kde nebude cejchovani lunety vyvedeno zlatem, ktere se k tomu moc nehodi.

Odkaz ke komentáři

Cyber, Viktor: Mne se nova luneta taky nepozdava, ale neni to materialem, nybrz fontem a grafikou (neni pouzita u Dayton poprve, vim). Stare graficke provedeni se mi libilo mnohem vic. Barva bude, myslim, ok. Jen je treba pockat na ocelovou verzi, kde nebude cejchovani lunety vyvedeno zlatem, ktere se k tomu moc nehodi.

Tenhle font a grafika lunety se používá jen u zlatých modelů RLX. Zatím na ocelových nebyl použitý, ale co není, může být, ale taky mám raději klasický font.
Odkaz ke komentáři

Tak jsem se tam sjel na otočku včera podívat a ty Explorery jsu moc pěkné. Přikládám pár fotek + něco navíc jen tak pro potěchu oka.

a mame tu podstatnou informaci :)

Im Innern der Edelstahluhr arbeitet das neue Manufakturkaliber 3187 bei dem die Parachrom-Spiralfeder und die Paraflex-Stoßsicherung zum Einsatz kommt. Die Explorer II verfügt auch über die Easy-Link-Schließe. Sie ist wahlweise mit schwarzem oder wei?ßem Zifferblatt erhältlich und kostet 6.100 Euro

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...