Milis Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 letos 42mm, příští rok 44mm aneb jak ztratit tvář a neztratit zákazníky, ano doba si to žádá a na červená čísla se špatně kouká Nazdar YPOusi, tos to dlouho nevydrzel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Von už zase za sebou prásknul dveřmi? Připíchněte to vždycky na nástěnku, nestíhám se s ním loučit a ani ho vítat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Nazdar YPOusi, tos to dlouho nevydrzel. Taky mě to okamžitě napadlo, už u příspěvku u recenze od Tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Taky mě to okamžitě napadlo, už u příspěvku u recenze od Tady 4 prispevky a jen 2 posty. hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Nazdar YPOusi, tos to dlouho nevydrzel. Já ho viděl už někdy kolem sedmé - vlákno Tada / Bulova (bez fotek), ale myslel jsem, že jsou tady samí taktní lidi, že? Stejně dobře, že to nevydržel. Ještě bude p.rdel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 (upraveno) - u černé se mi líbí "začerněný" střed ruček, které vychází z historického modelu Toho jsem si predtim nevsiml a ani trochu se mi to nelibi. Narozdil od puvodniho modelu s naprosto odlisnymi ruckami je to u tech novych ciste prvoplanova zalezitost, ktera se k nim vubec nehodi (podle me) a k roleximu konzervativismu uz vubec ne. Upraveno 24. března 2011 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Dvakrát na ruce z Basileje: 1. Daytony s novou lunetou 2. Explorer II in black, pro mě nejlepší novinka, hodně bych je chtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Ta keramická luneta na mě působí jak aftermarket. Možná kdyby jí dělali v keramice, ale stříbrnou. Ale moc smysl to nemá. Když si člověk uvědomí, že za cenu jedné keramické, jsou čtyři nerezové, a navíc u nich nehrozí odštípnutí, a odlomení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Odlomení by asi nemělo hrozit, každá luneta je testovaná na vysoký tlak, není uložena v kovové vložce ale napasovaná přímo na pouzdro. Můj problém je, že se mi tahle luneta moc nelíbí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Odlomení by asi nemělo hrozit, každá luneta je testovaná na vysoký tlak, není uložena v kovové vložce ale napasovaná přímo na pouzdro. Můj problém je, že se mi tahle luneta moc nelíbí . Po nárazu do futer, se podle mě uštípně kousek, zatímco na starý zůstala promáčklina. Zatímco stará se dala odservisovat za 5k, ta nová bude za čtyřnásobek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Dvakrát na ruce z Basileje: Viktore, co ten číselník u Exploreru? Je to ten jejich krásný lesklý smalt nebo je to matný jako u Milgaussu? Podle fotky to vypadá na ten mat - tím by to bylo pro mě vyřešený a přestal bych je chtít, děsně se mi to nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Viktore, co ten číselník u Exploreru? Je to ten jejich krásný lesklý smalt nebo je to matný jako u Milgaussu? Podle fotky to vypadá na ten mat - tím by to bylo pro mě vyřešený a přestal bych je chtít, děsně se mi to nelíbí. To nejsou moje fotky, to je z Timezone, my jedeme zítra a na místo činu se dostaneme v neděli. Ale do stánku Rolexu a hodinky na ruku, to asi nedokážeme, v tom je Rolex pro plebs nedostupný. Četl jsem, že by to měl být matný černý číselník, za mě dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Ach tak, no za mě vlastně taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Cyber, Viktor: Mne se nova luneta taky nepozdava, ale neni to materialem, nybrz fontem a grafikou (neni pouzita u Dayton poprve, vim). Stare graficke provedeni se mi libilo mnohem vic. Barva bude, myslim, ok. Jen je treba pockat na ocelovou verzi, kde nebude cejchovani lunety vyvedeno zlatem, ktere se k tomu moc nehodi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Cyber, Viktor: Mne se nova luneta taky nepozdava, ale neni to materialem, nybrz fontem a grafikou (neni pouzita u Dayton poprve, vim). Stare graficke provedeni se mi libilo mnohem vic. Barva bude, myslim, ok. Jen je treba pockat na ocelovou verzi, kde nebude cejchovani lunety vyvedeno zlatem, ktere se k tomu moc nehodi. Tenhle font a grafika lunety se používá jen u zlatých modelů RLX. Zatím na ocelových nebyl použitý, ale co není, může být, ale taky mám raději klasický font. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Ty explorery jsou parádní, jen ta hodinovka je taková podivně krátká ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morax Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Tak jsem se tam sjel na otočku včera podívat a ty Explorery jsu moc pěkné. Přikládám pár fotek + něco navíc jen tak pro potěchu oka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Tak jsem se tam sjel na otočku včera podívat a ty Explorery jsu moc pěkné. Přikládám pár fotek + něco navíc jen tak pro potěchu oka. a mame tu podstatnou informaci Im Innern der Edelstahluhr arbeitet das neue Manufakturkaliber 3187 bei dem die Parachrom-Spiralfeder und die Paraflex-Stoßsicherung zum Einsatz kommt. Die Explorer II verfügt auch über die Easy-Link-Schließe. Sie ist wahlweise mit schwarzem oder wei?ßem Zifferblatt erhältlich und kostet 6.100 Euro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 parachrom... ach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 v roce 2007 stal Explorer II 4.290,- ?... ach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se