jankoxxx Odesláno 21. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 to su dobre spravy a rovnako som zvedavy na ten navrat ku korenom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Strávili jsme společně s novým majitelem a paní manažerkou, která firmě Glycine zasvětila přes 25 let svého života několik hodin ve velmi družné debatě. Směr, kterým by chtělo vedení firmy kráčet je orientován převážně na populární Airmany, které však u nás, narozdíl od severní Ameriky zatím moc lidí nezná. Byl jsem mile překvapen zajímavými modely, které mě na fotoqrafiích jinak docela nudného firemního katalogu moc nezaujaly. Ve skutečnosti se však jedná o charismatické hodinky, které si svou cestu k zákazníkovi zcela jistě vybojují. Víc informací o celé akci se dozvíte od Kubsona. Slíbil, že k našemu švýcarskému putování vytvoří nějaké to povídání. Tak jsem zvědav, jak celou situaci s odstupem času vidí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 (upraveno) ono taky nic než ty kořeny a airmany nemají. Kubsone - parádní zpráva , gratuluju k doplnění portfolia ! mažu pro ně sejfu, na velikonoce budu za létajícího světáka Upraveno 21. dubna 2011 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2011 Rozumím tomu správně, že se nabídka Chronoshopu rozšíří o další značku ? Airmany jsou super, navíc tohle byly v reálu moc pěkný hodinky: Combat 7 automatic, 42 mm, podle webu Glycine by měly mít safír, vedle Archimede další fajnový hodinky pro začátečníky a mírně pokročilé. ano, to su. fabricke fotky glycinu, to je desné niečo. tomu kto im to fotí, tomu tr... krtkovi patrí do rúk lopata a nie foťák. tu je model s iným cifrom ale tým istým telíčkom /safír je tam aj naozaj, nie len podľa webu :)/. fotky nie su moje Link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2011 Nevím, jestli jsou to novinky, ale dnes jsem si na stránkách Glycine poprvé všiml těchto dvou verzí Combat Sub, které jsem neznal, a moc se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Další verze Combat 7 Automatic Ref. 3898 ...tak si říkám, že kdyby tohle a za ty peníze dělal/uměl udělat Prim v Novém Městě, asi bych je vzal, zatím škoda.. zdroj Movement Caliber: ETA 2824-2 automatic Diameter: 42mm without crown Height: 10mm with see-through back Finish: satin/polished / sandblasted Waterproof: 5 atm Back: screwed see-through mineral glass Glass: sapphire Dial: black with SL, black with strong arabic figures and dots with SL, white with SL Hands: black with SL, white with SL, white with SL and orange second hand Crown: sticker crown Width: 20mm horns / 18mm buckle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 ještě nejsou k dispozici, nejdříve za měsíc? ale vypadají dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 ještě nejsou k dispozici, nejdříve za měsíc? ale vypadají dobře Které? Potápky nebo Combat 7? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 ty nové combaty, stejně jako další novinky z Baselu je ještě nemají vyrobené (kromě prototypů) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 ty nové combaty, stejně jako další novinky z Baselu je ještě nemají vyrobené (kromě prototypů) Díky. Na ty potápky bych si klidně pár měsíců počkal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 ty nové combaty, stejně jako další novinky z Baselu je ještě nemají vyrobené (kromě prototypů) Kolik bude doporučená cena na Combat 7 Automatic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 Kolik bude doporučená cena na Combat 7 Automatic? oficiální retail je 700 SFR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 http://www.glycine.ch/e/distribution/agent.e.jsp?ID_Country=10001Y Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2011 Kdo chce tento pátek vidět něco z nové kolekce Glycine, nechť o sobě dá předběžně vědět a dostaví se na ostravský srazík. Viz http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/9874-sraz-chronomagu-ostrava/page__st__2280__gopid__595586 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2011 Krásný jsou i Combat 6- mají vypouklý cifr i sklíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 Tak nějaké modely mám už připravené pro dnešní sraz v Ostravě....zbytek je ještě v krabicích a něco na cestě ze Švýcar... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 Tuto znacku som dako zaznaval...no v piatok som okukaval Instatove AIRMANY a musim povedat, ze na mna urobili dojem. Ten pas z tanku, comu hovoria tah je tiez inpozantny a napodiv aj pohodlny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nem00 Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2013 Zdravim neviete mi poradiť po prvé aký model Glycine sú tie v tej väčšej krabici v pravom dolnom rohu, tie čo sa podobaju na Breitling SOH 46 a plus kde v Bratislave sa táto značka predáva resp. kde najbližšie od BA sa predáva mimo samozrejme internetových obchodov lebo by som si ich aj rád prezrel. Ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2013 Zdravim neviete mi poradiť po prvé aký model Glycine sú tie v tej väčšej krabici v pravom dolnom rohu, tie čo sa podobaju na Breitling SOH 46 a plus kde v Bratislave sa táto značka predáva resp. kde najbližšie od BA sa predáva mimo samozrejme internetových obchodov lebo by som si ich aj rád prezrel. Ďakujem http://www.chronoshop.cz/lagunare-chrono-l1000/glycine-lagunare-chrono-l1000-3888119-d9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2013 (upraveno) Zdravim neviete mi poradiť po prvé aký model Glycine sú tie v tej väčšej krabici v pravom dolnom rohu, tie čo sa podobaju na Breitling SOH 46 a plus kde v Bratislave sa táto značka predáva resp. kde najbližšie od BA sa predáva mimo samozrejme internetových obchodov lebo by som si ich aj rád prezrel. Ďakujem EDIT:Už nic, Kubson byl rychlejší Upraveno 10. února 2013 uživatelem Sedlinarkrage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se