p3k Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Ale na odpolendní šlofík byla lepší než otázky V. Moravce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Ale na odpolendní šlofík byla lepší než otázky V. Moravce To ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Mně to přijde jako šaškárna, co dá těm, co tahají za nitky, stále větší práci aby si svět myslel, že je to sport. Moravec nebo F1, oboje je to politika. Tím nijak nesnižuji schopnosti jezdců, i když ti, co do formulí sedali před 40 lety, byli myslím větší srdcaři. Ještě že se dá zatím koukat na Moto GP, kde ten, co jede vpředu, vede... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Pokud to Nova přesune na placenej kanál, tak se budu na F1 dívat na RTL a jako bonus s proklepnu němčinu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovap Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Pokud to Nova přesune na placenej kanál, tak se budu na F1 dívat na RTL a jako bonus s proklepnu němčinu :-)Podľa mňa sú lepší Rakušáci - aspoň je to bez reklám. Mám taký dojem, že na RTL reklamy cez prenos nejaké sú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Proc sem opakakovane leze skupina lidi, co musi porad do kola omylat, ze f1 uz neni co bejvala jako za jejich dedecka. Ok, zaznamenano, koukejte si na neco jineho. Kazdopadne gratulace hamiltonovi, rosberg v zavodech celej rok vyrazne horsi. A presun na placeny kanal kvituju s povdekem, ta hruza na nove se nedala sledovat, celou sezonu jsem sledoval na markize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 jj MArkíza super,hlavně bez reklam narozdíl od tv zhvona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Proc sem opakakovane leze skupina lidi, co musi porad do kola omylat, ze f1 uz neni co bejvala jako za jejich dedecka. Ok, zaznamenano, koukejte si na neco jineho.Nastesti ty tady neurcujes, kdo kam ma lezt. Dokud do vlakne o F1 pisou lidi na tema F1 je vse v poradku. Tak to je :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Pokrok nezastavíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Nastesti ty tady neurcujes, kdo kam ma lezt. Dokud do vlakne o F1 pisou lidi na tema F1 je vse v poradku. Tak to je :-)Kdyz se chces porad dokola opakovat, prosim, jen houst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 hlavně fans rudých se budou muset naučit mít rádi přes zimu Seba ...i já už nastupuji na tuto terapii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 hlavně fans rudých se budou muset naučit mít rádi přes zimu Seba ...i já už nastupuji na tuto terapii Ja bych se spis obaval toho, ze za ne budou jezdit jezdci, kterym byl letos dost vyprasen kozich ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 je to tak,Mercedes byl prostě někde jinde,jen doufám že se z toho nestane to co bylo poslední 5 let kdy bude dominovat jedna stáj...stejně mám radši MotoGP než F1...ale koukám samo na oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Mam spis na mysli Kimiho, ktery vubec nestihal a vettla ktery nestihal jeste vic ;-) je to tak,Mercedes byl prostě někde jinde,jen doufám že se z toho nestane to co bylo poslední 5 let kdy bude dominovat jedna stáj...stejně mám radši MotoGP než F1...ale koukám samo na oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 hlavně fans rudých se budou muset naučit mít rádi přes zimu Seba ...i já už nastupuji na tuto terapii no kruci, to mě nenapadlo, neznáš někoho, kdo mne naučí milovat jeho povyk v kokpitu??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Tak jsem si na závěr sezóny dovolil takový malý medailonek, pár obrázků kokpitu Ferrari, jak ten vývoj ve formuli 1 jde. Nechci tady polemizovat nebo pronášet, zda se mi to líbí nebo ne, protože jednak tomu technicky moc nerozumím a pomalu mi pokrývá "mech a lišejník" - tedy stařeším. Mění se nejen technika, ale i design aut, oblečení jezdců a vzhled závodních okruhů atd., vše se tedy mění a tak to prostě je, nic víc, nic míň a tak to beru. Jenom můžu za sebe a možná za někoho z vás napsat, že stejně nejhezčí zvuk závodního auta byl z třílitrového motoru - 8 válce Ford Cosworth nebo z 12-ti válce Ferrari. 1958 1970? 2013 Takhle vylezl z auta S. Moss v r.1955... takhle L. Hamilton v r.2014 Setkání generací jezdců a volantů - Stirling a Lewis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Pěkné srovnání. Zejména stav jezdců v cíli:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 I vo tom je ten vývoj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 hele vzpomínáte ? to byla formule ještě formulí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 a ještě jeden v té době můj favorit, dokonce i ty cigára jsem si kupoval škoda, že tu už nejsou k sehnání, z nostalgie bych si je zas zapálil.................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se