spineshank Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 je to tak,auto dělá hodně a vyrovnaných jezdců je minimálně 6 co můžou být mistrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 pěknýhttps://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yjE0LYaNMQ0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 no konečně, Domenicali končí u Ferrari! http://www.autosport.com/news/report.php/id/113446 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 Formule jsou fakt divný... Děti říkají, že ty formule jezdí nějak pomalu.Ale Rosberg má pěkný rukavice...Zdroj foto ebay.de Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 (upraveno) Dneska poprve letos koukam a musim uznat, ze tan zvuk skutecne nenavozuje pocit adrenalinu a spickoveho zavodeni. Ty Rosbergovy rukavice ted byly v zaberu snad pul minuty. Fajne. Upraveno 20. dubna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 (upraveno) Hamilton ma stejne rukavice v bile variante. Pri objimani s cleny tymu po dojezdu tam zarilo hodne Ingu. Diky napojeni remenu na pouzdro jsou lehce identifikovatelne i v rychlosti a z dalky. Krasny product placemet kdyz si nastvany Rosberg v satne oblekal BP. Skoda, ze se pred sezonou neseskladala moje dream team kombinace Mercedes-Vettel-Rosberg. Hamilton mi nikdy moc nesedel, jako by nemel smysl pro humor. Upraveno 20. dubna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 No teď ho asi ztrácí Vettel. Jinak to začíná vypadat na stejnou nudu jako v minulých letech, jen to místo Red Bullu bude Mercedes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 jj jen se ukazuje že když má člověk super auto tak to jde takřka samo....vypadá to na Mercedes Cup letos u Vettla se líbí jak se začíná ukazovat jakej to nebyl jezdec když už nemá takovou techniku tak jeho výkony jsou hodně průměrný vzhledem k ostatním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 Nejvíce mi na tom vadí ten pseudoekoterorismus. Kdo viděl dnešní slunečné odpoledne v Šanghaji a nemůže si koupit 75W žárovku tak ví jak to myslím. Závod celkem nuda až na toho vztekajícího se jetela, to bylo celkem k pobavení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 Bohužel musím souhlasit, že byl závod celkem nuda, ale hlavně že Alík je konečně na bedně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 Vettel ukazuje, že je rychlý a spolehlivý jezdec, ale není moc nad věcí. Už dřív tam byly náznaky (kolize s Webberem), že jak není neohrožená jednička, tak má problémy ustát to, ale následná dominance Red Bullu to zamaskovala.Já třeba opravdu nemám rád Alonsa, ale v tomhle je on mnohem lepší. Pokud se nebude Red Bullu dařit i dál, tak jsem zvědavý, jestli nám Vettel nepředvede nějaké extempore. Strašně mě zklamal McLaren. Po nadějném prvním závodě to vypadá na další bídnou sezónu. Ta optimistická slova, že ztrátu doženou v Barceloně, se nejspíš nevyplní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 (upraveno) Vettel je mladej kluk a bojovnik. Je jasne, ze mu jeste mockrat chytnou saze. To je normalni, neni to sedesatilety ridic prezidentske limuziny. Upraveno 20. dubna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 To je normální, že někomu chytnou saze. Já jsem třeba chápal, že se kdysi chtěl Schumacher rvát s Coulthardem. Jsou tam emoce, testosteron nahoře, to je dobře, alespoň to nebylo tak sterilní jako dnes (takový tenis je na tom možná ještě hůř). Ale Vettel předváděl a předvádí móresy uplakánka. mimochodem, ten Schumacher je tady, od 2:40 https://www.youtube.com/watch?v=rLZc4k53Xwc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 (upraveno) Ja to tak nevidim. Ale pripoustim, ze se na nej divam mozna prilis nekriticky. Od jeho vystoupeni v TG je mi proste sympaticky. Upraveno 20. dubna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 Já jsem si všimnul, že ti je velmi sympatický. To se pak hodnotí trochu jinak Jak už jsem psal, myslím, že jestli se limonády nezlepší, poznáme, jak na tom je Vettel s vyrovnaností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 O tom zadna. Pod tlakem dele trvajiciho neuspechu jeste nejezdil, tak snad se v nem nezklamu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 Vettel je ubulenec a namyslenej srac, dobrej se zdal proto, ze sedel v RB a sedelo mu EBD. Tedka se ukazuje, co je to zac a jsem za to docela rad. Ocekavam ze do dvou sezon bez vyhravani skonci. Co se tyce mclarenu, tak to je tragedie, nejak zapomneli jak se dela pritlak. No letos uz to nedozenou, tak snad neco predvedou pristi rok s hondou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 (upraveno) <br /><br />Vettel je ubulenec a namyslenej srac..<br /> Hmm. No, nevim, asi bych takhle popsal jen nejakeho hnupa, ktereho znam, treba sveho noveho sefa, ale urcite ne nekoho, o kom vim stejne malo, jako o jakemkoliv jinem jezdci F1. Pokud jsi s nim ovsem nechodil do skoly. Takhle z dalky se takove vyjadreni jevi jako hloupy odsudek bez znalosti realii. Upraveno 20. dubna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 Doufam, ze si ode me necekal nic jineho.Hmm. No, nevim, asi bych takhle popsal jen nejakeho hnupa, ktereho znam, treba sveho noveho sefa, ale urcite ne nekoho, o kom vim stejne malo, jako o jakemkoliv jinem jezdci F1. Pokud jsi s nim ovsem nechodil do skoly. Takhle z dalky se takove vyjadreni jevi jako hloupy odsudek bez znalosti realii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 (upraveno) Necekal. Vim, ze tasis kolty bez vahani. Nemusi ti byt sympaticky, ale srac to urcite neni. Auto, neauto, vyjezdil na svuj nizky vek uz hodne vavrinu. Auto je fajn, ale to bychom mohli svadet na auto kazde vitezstvi. Hamitlon me treba v rozhovorech nudi, ale nikdy bych o nem nerekl, ze je to srac. Srac je Vandas, treba, ne mlady jezdec F1, ktery maka, snazi se, a na nikom se neprizivuje a nikomu neskodi. V obecnejsi rovine, teda, jako. Upraveno 20. dubna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se