Hasňa Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 (upraveno) Jeremy ma pravdu. Kompaktni, levne a ucinne reseni do panelaku neexistuje. Ten prackoidni stroj se soli funguje, ale stoji 30 taliru a musi se doplnovat soli. Kdyby levne, ucinne a kompaktni reseni existovalo a fungovalo, tak by vyrobce neprodal ani jeden drahy, prackoidni filtr.<br /> Upraveno 8. března 2014 uživatelem Hasňa
Qvido Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Nedávno na burze jeden pán prodával zázračnou tabletu po jejímž vhození do nádrže (jedno jestli nafta nebo benál) ušetří okolo 8 litrů na jedné nádrži.Měl tam i krásné protokoly z emisí kdy po vhození tablety byly nasledně všechny naměřené hodnoty 0,000 z vejfuku prostě nic nevycházelo, jenom pára !
mondeo2 Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Nedávno na burze jeden pán prodával zázračnou tabletu po jejímž vhození do nádrže (jedno jestli nafta nebo benál) ušetří okolo 8 litrů na jedné nádrži.Měl tam i krásné protokoly z emisí kdy po vhození tablety byly nasledně všechny naměřené hodnoty 0,000 z vejfuku prostě nic nevycházelo, jenom pára ! No tvl to už je na Nobelovku za přínos pro životní prostředí a tím pádem i pro lidstvo.
Qvido Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Nedávno na burze jeden pán prodával zázračnou tabletu po jejímž vhození do nádrže (jedno jestli nafta nebo benál) ušetří okolo 8 litrů na jedné nádrži. Měl tam i krásné protokoly z emisí kdy po vhození tablety byly nasledně všechny naměřené hodnoty 0,000 z vejfuku prostě nic nevycházelo, jenom pára ! No tvl to už je na Nobelovku za přínos pro životní prostředí a tím pádem i pro lidstvo. Nejlepší na tom bylo že pán protože nic neprodal tak se zaměřil na mě (prodával jsem bohužel vedle něj) že jako jestli se nechám donekonečna okrádat od ropnejch společností, dost jsem se musel hlídat aby mi nebouchly saze Tapatalk
Z. Paul Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Nedávno na burze jeden pán prodával zázračnou tabletu po jejímž vhození do nádrže (jedno jestli nafta nebo benál) ušetří okolo 8 litrů na jedné nádrži.Měl tam i krásné protokoly z emisí kdy po vhození tablety byly nasledně všechny naměřené hodnoty 0,000 z vejfuku prostě nic nevycházelo, jenom pára ! Když jich do nádrže naházíš víc, tak se tam dokonec nafta nebo benzín bude sám vyrábět. Čestný
Qvido Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Když jich do nádrže naházíš víc, tak se tam dokonec nafta nebo benzín bude sám vyrábět. Čestný Co tam čtu tak máš v podstatě pravdu ! http://jezdimelevne.cz/
hufnor Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 Podívej se na gastro zařízení - změkčovače vody, jsou přesně na principu kuličky pryskyřice + sůl / regenerace, jsou velmi účinné.Jsou velké cca jak menší hasičák, použitých bych se nebál (je to krabice na kuličky se dvěma přípojema na vodu a víkem), jsou jichplný gastrobazary, stojí v řádu jednotek tisíc, další náklady jen sůl a půl hodiny práce jednou za 14 dní nebo za měsíc.Díky za tip, už na to koukám a pozoruju, že depurátor bude asi zařízení pro moje potřeby ideální.
tommas4 Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 Pánové, doplním Vám informace o těch změkčovačích, můj obor je gastro, tak o tom něco málo vím Tahle nabídka mi přišla od mého dodavatele gastro vybavení jako akce na březen:Automatický změkčovač s průtokem 1440 l/h, kapacita 26 m3 při 1 °dH, kapacitata rezervoáru na sůl 12 kg, spotřeba soli na regeneraci 1,5 kg. Váha 40 kg. Cena 13.990,- bez DPH, výrobce BWT (Dánsko). Tohle je takový ten pračkoidní stroj jak říkáte, velikost si asi dokážete odvodit od 12 kg soli + 26 litrů vody, že ano, takže do kuchyňský skříňky se to vejde, je to ostatně dělané tak aby se to vešlo pod nerezový stůl vedle myčky. Ovšem kapacita je 1440 litrů za hodinu, to znamená že to utáhne celou domácnost, tohle se používá pro průchozí myčky nádobí, které si dopouštějí vodu cca 12 - 20 litrů za cyklus a mají 25 cyklů za hodinu, když budete chtít, pošlu Vám kontakt, nevím jestli třeba nedělají i menší modely.
tommas4 Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 No a toto je ten depurátor, typicky ho máme pro profi kávovary. Objem 8 nebo 12 litrů, náplň kuličky, funguje to tak že připojíš na přívod, vydrží to podle návodu 1000 litrů a větší 1500 litrů vody, potom to otevřeš, nasypeš kilo soli a propláchneš - tomu říkají "regenerace" a používáš dalších 1000 litrů. Pořizovací náklady nových do 5ti tisíc Kč + sůl obyč. kuchyňská kilo na tisíc litrů (14 dní až měsíc u kávovaru, netroufnu si říct spotřebu v domácnosti, koupil bych si k tomu jednoduchej měřák za pár korun). žádná elektřina, žádné další náklady.
Hasňa Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 tommas4: Hod mi prosim ten kotakt do sz. Potrebuju to na barak u Kralup. Mam svou studnu, voda dobra, ale brutalne tvrda. Dikes.
jast Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 Zabrousil jsem na tuto zajímavou diskuzi, přečet jsem odkaz na "jezdíme levně" a to teda čumím, pár tablet a jezdí se zdarma, to je skoro na Nobelovku. Je tam několik odkazů na testy z různých zemí :-) ale papír snese všechno. Má někdo praktické zkušenosti?
IzTaPa Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 Zabrousil jsem na tuto zajímavou diskuzi, přečet jsem odkaz na "jezdíme levně" a to teda čumím, pár tablet a jezdí se zdarma, to je skoro na Nobelovku. Je tam několik odkazů na testy z různých zemí :-) ale papír snese všechno. Má někdo praktické zkušenosti? ja bych to rozhodne nezkousel... na autorevue.cz jsem nasel zajimavy prispevek v diskuzi--http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?f=829&t=814249 Na ty tabletky pozor! Já to jednou hodil do nádrže, ujel asi kilometr a koukám, urvaný víčko od nádrže, z toho chlemtá benzín, prostě zbytečně skromný výrobce neuvedl, že pokud se trefíte do rosného bodu, tak nejen že se spotřeba paliva zmenší, ale naopak dostane do záporu a tabletky začnou katalytickou reakcí se vzduchem a ve spolupráci s palivem v nádrži jako likvopasivním činitelem benzín vyrábět!
ivan_989 Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 nejen že se spotřeba paliva zmenší, ale naopak dostane do záporu a tabletky začnou katalytickou reakcí se vzduchem a ve spolupráci s palivem v nádrži jako likvopasivním činitelem benzín vyrábět![/i]mas v zasobe aj dalsie poucne info tohto typu? Ak ano, postuj ich s upozornujucim disclaimerom radsej niekto to zoberie vazne nahodou a co potom
gougy Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 mas v zasobe aj dalsie poucne info tohto typu? Ak ano, postuj ich s upozornujucim disclaimerom radsej niekto to zoberie vazne nahodou a co potom Dyť píše, že by to rozhodně nezkoušel
jast Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 Přečet jsem si diskusi z odkazu " garáž..... " a věc se má tak, že místo vracení nevyužitých lélů do lékarny se prostě dají do nádrže a malá spotřeba je jistá :-)) ucpou se trysky, rychle to nepojede ale úspora bude. Místo bolení hlavy, pomalá jízda s kocháním se krajinou. Ale počítám, že výsledek bude nulový, jen čistá lékarnička a možná po delší době ..... takže nezkoušet.
joudoslav Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Ta diskuze o Biostimulu je zajímavá. Buď to polarizované světlo nějaké účinky má a nebo tam funguje placebo efekt. Lampu používám přes 10 let a řekl bych, že zkracuje dobu léčení na polovinu. U věcí jako ekzém/ odřenina se mi zdá, že ten rozdíl je menší, u svalových/ kloubních zranění to možná je i rychlejší. Moc nechápu, proč starší diskuze o ní mluví většinou pozitivně, novější často negativně Jinak ale ať už léčítě cokoliv, snažte se vyhnout těm sr**kám, co předepisují běžní doktoři.
eskimak Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Jasne, bezni doktori to su hajzli, farma firmy vyrabaju len sracky. Niekto s poriadnym, zivot ohrozujucim pooperacnym zapalom brusnej dutiny by ti podakoval, na hovno antibiotika, biostimul by to spravil a ete za polovicny cas. @joudoslav: co Ty a hodinky?
lloffass Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Joudo, to ses zaregistroval cíleně kvůli diskuzi o biostimulu nebo tady s námi budeš i u jiných témat?
Hasič Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Nejlepsi biostimulova lampa je masturbace 3 x denne, a bez joudy!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se