Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pročítám vlákno a opět se vkrádají pochybnosti. Taky jsem totiž dražil (takže je ještě nemám), ale vzhledem k tomu, že zjevně se dá najít důvode k pochybnostem o originalitě jakýchkoli hodinek, přikládám jejich foto a dotaz, zda jsou dle Vašeho názoru OK. Btw. pokud ano, nechali byste tam tuhle lunetu nebo dali bílou? Díky.

Zepředu mně přijde vše OK. A jestli měnit lunetu, tak celou - v žádném případě nevyndavat vložku! Tahle je původní stará a relativně slušná a jakmile ji vyjmeš z rámečku, tak tam zůstane minimálně třetina barvy a můžeš jí vyhodit - ověřeno praxí u mnoha členů a mojí vlastní taky - nevěřil jsem jim.

Odesláno

Díky, docela se mi ulevilo, mám klasický předvánoční pocit, že se všechno se*e, tak jsem najednou pojal obavy, že jsem koupil nějaký bastl. Takže to snad bude v pohodě, je to včerejší aukce, snad to půjde otevřít, viz:

http://aukro.cz/raritni-prim-sport-i-i3782653772.html

Každpodádně mně se líbily, modré jsem chtěl a podle toho co píšeš (jestli se ještě neco nevyvrbí z dalších fotek či po doručení v reálu), tak se v nich asi nebudu moc hrabat. Ještě jednou díky :-)

Odesláno

Díky, docela se mi ulevilo, mám klasický předvánoční pocit, že se všechno se*e, tak jsem najednou pojal obavy, že jsem koupil nějaký bastl. Takže to snad bude v pohodě, je to včerejší aukce, snad to půjde otevřít, viz:

http://aukro.cz/raritni-prim-sport-i-i3782653772.html

Každpodádně mně se líbily, modré jsem chtěl a podle toho co píšeš (jestli se ještě neco nevyvrbí z dalších fotek či po doručení v reálu), tak se v nich asi nebudu moc hrabat. Ještě jednou díky :-)

Jen teda korunka asi není původní.

Odesláno

Jen teda korunka asi není původní.

Jj, díky to jsem si taky všiml, tak to pořeším separátně. A pak samozřejmě vyvstává obligátní problém s řemínkem. Pokud je chci aspoň občas nosit, tak skoro nic jiného, než eltonský kaučuk, mě nenapadá. Ale ještě k té lunětě, chápu, že to není na rozborku ráměčku a vložky, ale přesto váhám, zda ji nevyměnit celou. Evidentně se k modré dělaly obě vraianty, mně připadá, že ta bílá jim sluší skoro víc.

Odesláno

Jj, díky to jsem si taky všiml, tak to pořeším separátně. A pak samozřejmě vyvstává obligátní problém s řemínkem. Pokud je chci aspoň občas nosit, tak skoro nic jiného, než eltonský kaučuk, mě nenapadá. Ale ještě k té lunětě, chápu, že to není na rozborku ráměčku a vložky, ale přesto váhám, zda ji nevyměnit celou. Evidentně se k modré dělaly obě vraianty, mně připadá, že ta bílá jim sluší skoro víc.

Nakonec to stejně dopadne tak, že budeš mít varianty obě.. :rolleyes:

Odesláno

Publikováno Dnes, 13:37

MaraThon, on 16 Pro 2013 - 13:30, said:snapback.png

Nakonec to stejně dopadne tak, že budeš mít varianty obě..  :rolleyes:

post-5320-0-65515500-1387197415_thumb.jpgpost-5320-0-17221300-1387197423_thumb.jpgpost-5320-0-57430600-1387197430_thumb.jpgpost-5320-0-70275000-1387197437_thumb.jpg

Odesláno

Taky jsem na ně koukal a vyšly docela dobře na ten stav (aspoň z fotek).

Pásků je možných spousta, sám to taky řeším. Hodně lidí chce nějakou kůži, já mám třeba kůži s dírama (rallye pásek) a velmi to sedne.

Horší bude, až jich budeš mít vedle sebe třeba 10 - to je pak blbý to všechno mít na jednom a tom samém pásku :-)

Guma od Eltonu je příjemná, docela tenoučká a stojí okolo litru, což mi přijde o něco více než bych chtěl (na starý primky) dát.

Odesláno

Jj, na fotkách vypadají vážně OK, tak jsem zvědav na reál. Eltonskou gumu mám ne červených Igenech, co nosím nejvíc. Tady pro tyhle jsem dnes hledal něco na ebay a našel jsem např. tyto. Ten bílej by asi připadal v úvahu pouze v případě výměny lunety za bílou a ani tak si nejsem jistej, zda to není úlet.

post-29493-0-21491900-1387205855_thumb.jpg

post-29493-0-52728400-1387205867_thumb.jpg

post-29493-0-10241900-1387205875_thumb.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Omluva za OT. Hledám tady, i v jiných vláknech, ale stále se mi to nedaří. Před nějakým časem někdo postoval, že v prodeji narazil na nové primky (Manufacture Prim 1949,) v krabičce, s certifikátem a z nějaké zakázkové série pro banku, pojišťovnu nebo co. Zdá se mi, že jsem je letmo zahlédnul v jednom bazaru, ale nyní tady o nich nic nemůžu dohledat. Neporadí někdo? Díky moc.

Odesláno (upraveno)

Vzpomínám si, byly to tyto /i když v jiném vlákně/ : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/39929-prim-elton-soucasna-produkce/     Je tam i fotka,je to kvarc Ronda.

Tady je snad to co hledáš http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/67730-prim-klasik-q40/

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

Tak s tím citováním jsme dva, nějak to blbne. Odpovídal jsem v citaci, ale ta se nezobrazila.

Díky moc, to bude ono, sice jiná firma, ale asi stejné hodinky. Ještě jednou dík.

Odesláno

Ahoj, přikládám pár zděděných kousků. Dokonce jsem tam nalezl i moje vůbec první hodinky - dětské sporty :-)

post-8004-0-44807500-1388627741_thumb.jpg

post-8004-0-22980900-1388627782_thumb.jpg

post-8004-0-66267200-1388627831_thumb.jpg

post-8004-0-18509600-1388627865_thumb.jpg

Odesláno

Ahoj, přikládám pár zděděných kousků. Dokonce jsem tam nalezl i moje vůbec první hodinky - dětské sporty :-)

Taky bych dělal machra, kdybych dědil :). Vážně, máš štěstí, že se hodinky zachovaly v docela hezkém stavu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...