Honza.manta Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Armovák je pootočený - skládačka do pouzdra PS2.3. Ale hezké hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Mno, ja bych se mozna jeste zkusil podivat pod ten cifr. Zda se mi, ze jedna z upevnovacich nozek muze byt ulomena. Tim by doslo k pootoceni cifru doleva. Odpovida tomu i vychylene datumove okno. Pokud ovsem neni uz v brzke pozici preklopeni data pred 24 hod.Takze to sesumiruju:Pokud je datumovka OK = pouzdro z Humbert. Pokud je NG = pouzdro cajk, cifr zlomena nozka.Armovak renovacni, Prischera ma spoustu fotek s timto armovakem na svych renovacnich PS2 s inverzni datumovkou. Toz jsem se vykecal. V kazdem pripade jsem jenom clovek, ktery se muze mylit, tak me v pripade omylu neukamenujte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Chlapi díky rozhodím je a podívám se na číselník. Škarohlid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Uz nebudu chodit do bazaru a kupovat tam hodinky. Vzdycky si rikam, jo, vsechno jsem prohlidnul, nic nevynechal a udelal jsem dobrej kup. Pak prijdu domu, prohlizim to v klidu a vsechno je jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Tož se pochlub. Já na hodinkách vždycky tratil, takže vím o čem mluvíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Naposled to byly Traktory. Bohuzel jsem je jiz vcera rozlozil a hodil do krabice k dilum. Nicmene, kdyz jsem si je prohlizel, tak ciselnik nebyl top, stroje potreboval opravu, ale rikal jsem si pekne pouzdro, tak alespon to ma venu a za ty penize pouzitelne. Pak prijdu domu a kdyz je jdu cistit, tak zjistim, ze maj zohybane nozicky, takze ani to pouzdro neni k nicemu. Ja se picnu a prostr se nenaucim zkontrolovat vsechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Jj, to znam. Ale pokud nejde o zivot, jde o hovno..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Jj, to mas pravdu, taky uz to vyprchava:-)Jen si uz tedka fakt rikam, ze kdyz neco poridit, tak tady.A ted jeste koukam, jak jsem predchozi prispevek doprznil.To je tak, kdyz clovek pise v kolone. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Taky jsem nedávno na "Blešáku" naletěl. Říkal jsem si stojek tiká, ciferník pohledově pěkný, něco jsem usmlouval na ceně, tak dobrý. Ale když jsem začal očistu, tak jsem páčil ciferník od strojku - protože ciferník měl ulomené nožičky a byl přilepenej lepidlem! No to je hnus velebnosti. Ještě že zaschlé lepidlo šlo acetonem setřít bez poškození strojku. Chlácholím se alespoň tím, že strojek je neporejpanej "třetišroubek". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 dnesni elektra, nemam baterku, nevim jestli jdou, ale vycistim a vyzkousim, bude to urcite nejaka raritka ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Pěknej nález. Jedná se o hodiny se strojem typ10 z období mezi 1975 až 1984 a těchto strojů bylo vyrobeno zhruba ke 2milionu kusů. Zajímavostí je, že na vývoji těchto hodin dělala kapacita jménem Jaroslav Skála, který byl u zrodu ladičkových hodinek. Tyto konkrétní hodiny jsou skleněné z roku 1977, kde pouzdro dodávalo Sklo Železný Brod. Byl to prý prodejní propadák a tudíž se jedná opravdu o raritní nález:) Citoval jsem: :HOVORKA, Libor. Primky. Druhé rozšířené vydání. Brno: Host, 2018. ISBN 978-80-7577-584-9. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palko423 Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 ...prodejní propadák...a přitom jsou v porovnání s plastovými, co měl každý doma, nádherné. Toliko můj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Doba se mění...Dnes jsou tyto hodiny nositelný, resp. zavěšeníhodné.Mně se líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Tak jsem málem koupil na blešáku Prim SuperSporty!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Asi tedy vím, kde se v Eltonu nechali inspirovat tímto modelem.Pro porovnání: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 vrazil jsem tam tuzkovku a jdou :-) jeste nevim co s nima, ale nejake misto jim najdu, a diky moc za identifikaci Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Připomíná mi to pikslu od olejovek zamrzlou v ledu na rybníce. Ale jsou fakt zajímavý, neokoukaný a svoje místo si určitě najdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 (upraveno) Tak jsem málem koupil na blešáku Prim SuperSporty!!! Supersport Swiss 1.jpgTy jsou ale luxusni. jak jsou velke? Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 5. ledna 2020 uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Ty jsou ale luxusni. jak jsou velke? Sent from my iPhone using Tapatalk Neměřil jsem je, ale přišly mi rozměrově úplně stějné, jako ty Prim Supersport. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Ještě foto dýnka a strojku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se