bohus76 Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Honzo gratulace,vypadají dobře a ani mi tam nechybí datum /normálně jsem bez datumu vyřízený/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Honzo gratulace,vypadají dobře a ani mi tam nechybí datum /normálně jsem bez datumu vyřízený/. Gratuluju- pěkný!! A datum je někdy hrozné ku..ítko, furt se musí přehazovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Diky. A ta cena - no nekup to za stovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 (upraveno) Tak já jsem objevil tyto. Prosím o komentář, asi by to mělo patřit do kategorie "bastl"? Upraveno 12. dubna 2012 uživatelem Nodus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 Nejsem si jistej těma ručkama, ale jinak se tyhle vývozní takhle dělaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 Nejsem si jistej těma ručkama, ale jinak se tyhle vývozní takhle dělaly. Díky, ještě jsem to v této sestavě nikdy neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 co je napsano na dynky? kolik ATM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 co je napsano na dynky? kolik ATM? Aha - jak jsem starej, tak jsem blbej. Jestli to není bastl, tak by měl být popis na dýnku v angličtině a wr 3at. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 Na vývozních Sportech (Ancre, Meister Anker) jsem viděl 2 typy dýnek. První v angličtině, 3ATM a druhé byly holé bez popisu. Jsou obě varianty původní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2012 Dle Bigese a ten ancre sbíral, tak 3atm a angličtina, ploché neautomatické dýnko jsem v ještě bez popisů neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2012 A neměl by v tom být strojek 684? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2012 (upraveno) Já co jsem viděl Ancre tyhle novější, tak ty by měli mít hladký strojek a dýnko s anglickým popiskem právě ty 3 atm a ručky hranaté jako měli PS2.3 Humberta. Hladké dno a broušený strojek měli Ancre typu PS2.1 viz vypůjčená fotka pro představu (snad se autor nebude zlobit, ale vlastní bohužel nemám) a samozřejmě ještě vývozní tah s nápisem Ancre. Asi si v tvém případě někdo udělal hodinky dle svých představ. Výsledek je hezký, protože tenhle typ ruček a barva číselníku se mi líbí Ještě jsem chtěl dodat, že tu stále platí pravidlo: "Co stojí na papíře nestojí v kalhotách". Upraveno 13. dubna 2012 uživatelem Petr Svetr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2012 Ale ještě jak se koukám, tak ty tvé ručičky jsou celé bílé bez výplně- tak to možná mohlo takto být smontováno v originále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2012 co je napsano na dynky? kolik ATM? Tak je to asi bastl , doufal jsem, že alesoň někdy budu mít kliku .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2012 Jinak diskutujícím móóóóóc díky. Zase jsem o něco chytřejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Tak jsem byl dnes po dvou týdnech na poště ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Tak jsem byl dnes po dvou týdnech na poště ... Ty jsi taky dobrej pacient , já tam jdu zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Ty jsi taky dobrej pacient , já tam jdu zítra Vždyť to mám v avataru Ono z toho byly dva konvoluty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Nakonec se všechny Primky, co byly kdy vyrobený a ještě je čas nezničil, přesunou k pár lidem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 (upraveno) Já co jsem viděl Ancre tyhle novější, tak ty by měli mít hladký strojek a dýnko s anglickým popiskem právě ty 3 atm a ručky hranaté jako měli PS2.3 Humberta. Hladké dno a broušený strojek měli Ancre typu PS2.1 viz vypůjčená fotka pro představu (snad se autor nebude zlobit, ale vlastní bohužel nemám) a samozřejmě ještě vývozní tah s nápisem Ancre. Asi si v tvém případě někdo udělal hodinky dle svých představ. Výsledek je hezký, protože tenhle typ ruček a barva číselníku se mi líbí Ještě jsem chtěl dodat, že tu stále platí pravidlo: "Co stojí na papíře nestojí v kalhotách". Přesně tyhle mám doma a mám dýnko anglické 3ATM EDIT: pamatuju si je a Aukra, prodávající se dušoval že jsou originální. Vzhledem ke stavu jednotlivých dílů bych na to moc nevsadil. Patina cifru vůbec nesedí k téměř novým ručkám a pouzdru. A stejný ciferník aukrem nedávno proběhl. Upraveno 17. dubna 2012 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se