Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 5,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Tak já jsem objevil tyto. Prosím o komentář, asi by to mělo patřit do kategorie "bastl"?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Nodus
Odesláno (upraveno)

Já co jsem viděl Ancre tyhle novější, tak ty by měli mít hladký strojek a dýnko s anglickým popiskem právě ty 3 atm a ručky hranaté jako měli PS2.3 Humberta. Hladké dno a broušený strojek měli Ancre typu PS2.1 viz vypůjčená fotka pro představu (snad se autor nebude zlobit, ale vlastní bohužel nemám) a samozřejmě ještě vývozní tah s nápisem Ancre.

Asi si v tvém případě někdo udělal hodinky dle svých představ. Výsledek je hezký, protože tenhle typ ruček a barva číselníku se mi líbí :smile_anim:

Ještě jsem chtěl dodat, že tu stále platí pravidlo: "Co stojí na papíře nestojí v kalhotách". :)

Upraveno uživatelem Petr Svetr
Odesláno (upraveno)

Já co jsem viděl Ancre tyhle novější, tak ty by měli mít hladký strojek a dýnko s anglickým popiskem právě ty 3 atm a ručky hranaté jako měli PS2.3 Humberta. Hladké dno a broušený strojek měli Ancre typu PS2.1 viz vypůjčená fotka pro představu (snad se autor nebude zlobit, ale vlastní bohužel nemám) a samozřejmě ještě vývozní tah s nápisem Ancre.

Asi si v tvém případě někdo udělal hodinky dle svých představ. Výsledek je hezký, protože tenhle typ ruček a barva číselníku se mi líbí :smile_anim:

Ještě jsem chtěl dodat, že tu stále platí pravidlo: "Co stojí na papíře nestojí v kalhotách". :)

Přesně tyhle mám doma a mám dýnko anglické 3ATM

EDIT: pamatuju si je a Aukra, prodávající se dušoval že jsou originální. Vzhledem ke stavu jednotlivých dílů bych na to moc nevsadil. Patina cifru vůbec nesedí k téměř novým ručkám a pouzdru. A stejný ciferník aukrem nedávno proběhl.

Upraveno uživatelem financ

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...